Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΕΘΑΝΕ Ο ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ


κασιδιαρης, στρατηγου, ντερτιλη, νικολαουΠέθανε τη Δευτέρα, στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», ο τελευταίος ισοβίτης Νικόλαος Ντερτιλής του Απριλιανού καθεστώτος. Ο παρασημοφορημένος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού κατηγορούμενος για δολοφονία ενός 20χρονου (ατεκμηρίωτο) και για την συμμετοχή στην απριλιανή επανάσταση καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Άλλοι βέβαια έσφαξαν τον αδελφό τους, έκαναν παιδομάζωμα αλλά πήραν παχυλές συντάξεις.
Ήταν έγκλειστος τα τελευταία 38 χρόνια στην ΣΤ' Πτέρυγα του Κορυδαλλού, αρνούμενος «για λόγους αρχής», να υπογράψει αίτημα αποφυλάκισης, σεβόμενος την ετυμηγορία της Πατρίδος του της οποίας οι ηγήτορες τους πρόδοσαν και τίμησαν τους αδελφοκτόνους ξενοκίνητους σφαγείς.
Στις 7 Δεκεμβρίου είχε διακομισθεί στον Ερυθρό Σταυρό με οξύ ισχαιμικό επεισόδιο και ελαφρύ εγκεφαλικό και την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2012 άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα του θανάτου του μεγάλου Γενάρχη και εμπνευστή του λαού μας του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. 
Βεβαία αποτελούσε κίνδυνο για την "Γ΄ Ελληνική Δημοκρατία" που προσέφερε τόσα καλά στον τόπο με 3.500.000 Έλληνες να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και την Σταμάτη να αγοράζει καναπέ αξίας 55.000 ευρώ, τραπέζι 33.194 ευρώ και κουρτίνα 18.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου