Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΑ.Κ.Π.Κ.

Η Χρυσή Αυγή κατηγορεί την "Πατριωτική Κίνηση Καβάλας" επειδή "προπηλάκισε" τον Μογγόλο πρόξενο στην Καβάλα. 

Με αφορμή το Δ.Τ. που εξέδωσε η Χ.Α. (Τ.Ο.Καβάλας), σχετικά με στάση μας κατά την εδώ επίσκεψη του Τούρκου Προξένου, θα θέλαμε να τοποθετηθούμε ως εξής:
‘Ευχαριστούμε’ τη Χ.Α. που για πρώτη φορά, στα τρία χρόνια παρουσίας μας στην πόλη και πανελλαδικά, προβαίνει στον πλήρη διαχωρισμό Χ.Α. και πατριωτικών συλλόγων.
Αυτή τη δήλωση, θα έπρεπε να την κάνει πολύ καιρό πριν, ώστε να αντιληφθεί ο κόσμος ποιος είναι ποιος και όχι να καπηλεύεται τις δράσεις της Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας,αφήνοντας τον κόσμο, έντεχνα, να πιστεύει ότι είμαστε το ίδιο.
Επίσης το ίδιο θα έπρεπε να είχε κάνει και στις εκλογές του Μαΐου και Ιουνίου, όπου έλαβε 7000 σταυρούς (στο Νομό Καβάλας) αφήνοντας και πάλι έντεχνα να αιωρείται πως ψηφίζοντας Χ.Α. ψηφίζεις την Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας.
Η Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας έχει στο ενεργητικό της πληθώρα δράσεων και δραστηριοτήτων(υπερβαίνουν τις 200) σε όλους τους Κοινωνικούς και Εθνικούς τομείς, όπως συλλογή τροφίμων, σχολικών ειδών, ρούχων, καθαρισμό ακτών, δασών, συμμετοχή σε κατάσβεση πυρκαγιών, στήριξη τοπικών καταστημάτων και με διανομή φυλλαδίων και ψωνίζοντας από αυτά, αιμοδοσία, συμμετοχή σε Εθνικές εκδηλώσεις κλπ, αλλά ουδέποτε η Χ.Α. έκανε δήλωση ότι δεν έχει καμιά σχέση με όλα αυτά.
Βέβαια δε ξεχνάμε τη βοήθεια που προσέφεραν τα κόμματα της ‘αριστεράς’ στη Χ.Α., τα οποία ταυτίζοντάς μας (στις ανακοινώσεις τους) με τη Χ.Α. κατάφερναν, χωρίς να το αντιλαμβάνονται, να προσφέρουν ψήφους στους ‘Εθνικιστές’ της Βουλής.
Όμως είναι πράγματι οξύμωρο και αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, το ‘Εθνικιστικό’κόμμα της Ελληνικής βουλής, να υπερασπίζεται με τόση θέρμη το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής και τις ‘Ελληνοτουρκικές καλές σχέσεις’.
Επίσης επειδή μας αναφέρουν ως ΄βραχνά τους’, έχουμε να τους τονίσουμε ότι πραγματικά θα είμαστε ‘μεγάλος βραχνάς’ και γι’ αυτούς και για όλο το σάπιο και δύσοσμο πολιτικό σύστημα το οποίο και οι ίδιοι υπηρετούν και από τα γεγονότα διαπιστώνεται ότι μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα κατάφεραν να ταυτιστούν με αυτό.
Ακόμη θέλουμε να δηλώσουμε ότι πράγματι θα είμαστε ‘βραχνάς’ διότι ήμασταν, είμαστε και πάντα θα είμαστε αυτόνομοι και ανεξάρτητοι, χωρίς να παίρνουμε εντολές ούτε από ‘κεντρικά’ κομμάτων, ούτε από οποιαδήποτε άλλα κέντρα εξουσίας.
Προχωράμε μπροστά υπερήφανα, έχοντας στην ψυχή και στην καρδιά μας, την Ελλάδα και βέβαια την Πόλη μας την Καβάλα για την οποία θα αγωνιζόμαστε συνεχώς, αόκνως και αδιαλείπτως.
Αν η Χ.Α. έχει κάνει κάτι για την Καβάλα, καλό θα ήταν να μας το πει. Βέβαια εννοούμε κάτι πέραν αυτών που κάναμε εμείς και καπηλεύτηκε αυτή.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Χ.Α. Πατήστε εδώ

Για το Δ.Σ. της
Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας

Άγγελος Βουλόδημος
Γενικός Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου