Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

Γράφει ο "Μαρμαρωμένος Βασιλιάς" (προφίλ facebook).

Οι 10 λόγοι που πρέπει να ζητήσουμε την επιστροφή του Βασιλιά Κωνσταντίνου στον θρόνο της Ελλάδας μόλις λήξει η θητεία του Καρόλου Παπούλια:
Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΓ΄1) Γιατί ο Κωνσταντίνος ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΘΥΝΗ για το σημερινό χάλι της πατρίδα μας. Τα τελευταία 40 χρόνια οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ του είχαν κλείσει το στόμα και του είχαν δέσει τα χέρια με την λάσπη, τα ψέματα, την μονομερή καταγραφή της Ιστορίας και την άδικη παραπληροφόρηση προς τους πολίτες. 
2) Οι πρίγκηπες Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος είναι νέα παιδιά, άφθαρτα, έχουν όνειρα, διεθνείς διασυνδέσεις, αγνό πατριωτισμό και εγγυούνται ένα αισιόδοξο και φωτεινό μέλλον.
3) Ο Κωνσταντίνος είναι ΑΜΕΣΟΣ, και όχι μακρινός, συγγενής με τους Βασιλείς της Αγγλίας, της Δανίας και της Ισπανίας, αλλά και της Σερβίας και της Ρουμανίας στα Βαλκάνια. Αυτό σημαίνει νέες συμμαχίες για την χώρα μας σε επίπεδο τουρισμού, πολιτισμού, επενδύσεων, αλλά και – γιατί όχι; - γεωστρατηγικών πολιτικών.
4) Ο Κωνσταντίνος χαίρει εκτίμησης στο διεθνές σκηνικό. Και όταν παίρνει τηλέφωνο τον Ομπάμα, τον Πούτιν, την Βασίλισσα Ελισάβετ, για να προωθήσει τα ελληνικά συμφέροντα… δεν κάθεται σούζα, ούτε βαράει προσοχές! Τον Βασιλιά τον σεβόταν και τον εκτιμούσε απεριόριστα ο Νέλσονας Μαντέλα (γι΄ αυτό, άλλωστε, πήραμε με το μέρος μας και τις ψήφους της Νοτίου Αφρικής στην κρίσιμη ψηφοφορία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004), ακόμη και ο κομμουνιστής Φιντέλ Κάστρο!
5) Γιατί ο Κωνσταντίνος προκειμένου να βοηθήσει την ΠΑΤΡΙΔΑ βοηθάει ακόμη και τους υβριστές του και όλους όσοι τον πρόδωσαν ή τον πίκραναν. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ, ΓΙ΄ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ!
6) Γιατί ο Κωνσταντίνος βρισκόμενος τόσα χρόνια στην πικρή εξορία, μπορεί να βάλει στο «παιχνίδι» των επενδύσεων (σ. των πραγματικών επενδύσεων και όχι των επενδύσεων-μαϊμού…) πίσω στην μητέρα-πατρίδα και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ, που είναι σημαντικός παράγοντας για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Χάρη στον Κωνσταντίνο, μπορούν να ανοίξουν πολλές πόρτες στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Αγγλία και όπου υπάρχει ελληνισμός α΄, β΄ και γ΄ γενιάς!!!
7) Γιατί οι πρόγονοι του Κωνσταντίνου πολέμησαν στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ των πεδίων μαχών από την Ελασσόνα και το Μπιζάνι, μέχρι και την Βόρειο Ήπειρο και τον Σαγγάριο για να διπλασιαστεί και να δοξαστεί η Ελλάδα. Και όταν το επέβαλαν οι συνθήκες, δεν δίστασαν ακόμη και να θυσιάσουν τον θρόνο τους ή αγαπημένα τους πρόσωπα για να μην χυθεί ελληνικό αίμα.
8) Γιατί αρκούν μόλις 5΄ να καθίσει κάποιος μαζί με τον Κωνσταντίνο για να συζητήσει μαζί του και να διαπιστώσει ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ και ΠΟΣΟ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ), παρά τα όσα ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν υποστεί. Μακριά από τον Βασιλιά λαϊκισμοί και φανατισμοί. Μόνο Χριστιανική συμπεριφορά, αλλά και πράξεις που χαρακτηρίζουν έναν απλό, προσιτό και ευγενικό ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ.
9) Γιατί ο Παΐσιος τον χαρακτήρισε κάποτε «ευλαβή και καλό». Κάτι παραπάνω θα ήξερε από εμάς…
10) Απλά, γιατί ο Κωνσταντίνος ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.- 
Ας του την δώσουμε…

2 σχόλια:

  1. πολυ σωστα ...αλλά ποιος θα τον προτείνει?...ποιος θα εχει το σθενος να το κανει?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ας ειμαστε ρεαλιστες. οσο και να τον θελουμε εμεις η βασιλεια στην ελλαδα δεν μπορει να ξανα ερθει.. το ποσοστο των ελληνων δεν την θελει οποτε τζαμπα μιλαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή