Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1

Ο Γ. Καρατζαφέρης δηλώνει και υπερτονίζει συνεχώς πως "ψήφισα το άρθρο 1 του 1ου μνημονίου για την δανειοδότηση και σωτηρία της χώρας". Ξεχνά όμως να μας πει ότι ψηφίζοντας το άρθρο 1 ψηφίζεις και τα υπόλοιπα άρθρα που προέβλεπαν εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Και λέει από πάνω ότι "αυτό επίτασσε η πατριωτική μας συνείδηση". Δηλαδή η πατριωτική συνείδηση του ΛαΟΣ επίτασσε το ξεπούλημα της χώρας. Δεν μου φαίνεται παράξενο αφού πρότεινε για πρωθυπουργό έναν μασόνο-πρώην μέλος της Τριμερούς Επιτροπής: τον Λ. Παπαδήμο.
Όταν ξύπνησε μέσα του το πατριωτικό αίσθημα κατάλαβε πως έπρεπε να σταματήσει να είναι πιόνι των σιωνιστών και έφυγε αρχές Φεβρουαρίου 2012 από την κυβέρνηση Παπαδήμου. Οι σιωνιστές του το ανταπόδωσαν νοθεύοντας το εκλογικό αποτέλεσμα και πετάγοντάς τον έξω από την Βουλή.
Μην ξεχνάμε ότι όταν ήταν στην κυβέρνηση άρχισε να γίνεται οσφυοκάμπτης και ενδοτικός και χαρακτήρισε την Τρόικα ως θεσμό! (Εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη Πρωινό Αντ1 28 Ιανουαρίου 2012 8:31 π.μ.). Από που θεσμός η κατοχική επιτροπή του σιωνιστικού ΔΝΤ κ. Καρατζαφέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου