Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΖΗΜΕΡΟΥ ΠΕΡΙ...

Δυστυχώς, δύο νέοι έχασαν την ζωή τους στην Λάρισα έχασαν την ζωή τους. Όπως μας ενημερώνει το newpost.gr: Τραγωδία σήμερα το απόγευμα στην Λάρισα, με θύματα πέντε νέους από τους οποίους οι δύο είναι νεκροί και οι τρεις νοσηλεύονται σε κωματώδη κατάσταση. Τ
α πέντε νεαρά άτομα βρισκόταν σε σπίτι στη Φιλιππούπολη της Λάρισας και είχαν ανάψει μία αυτοσχέδια εστία -«σαν ψησταριά» ή μαγκάλι, όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες- προκειμένου να ζεσταθούν.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα μία φίλη τους πήγε στο σπίτι, προκειμένου να τους επισκεφθεί αλλά αν και χτυπούσε επίμονα το κουδούνι δεν άνοιγαν. Τελικά όταν η πόρτα άνοιξε με το κλειδί της σπιτονοικοκυράς αντίκρισαν μέσα τους πέντε αναίσθητους φοιτητές, οι δύο εκ των οποίων ήταν ήδη νεκροί, όπως διαπιστώθηκε.
Οι υπόλοιποι τρεις, μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται οι δύο σε κωματώδη και ο ένας σε ημικωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο της Λάρισας. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και τα αίτια για την τραγωδία ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

Χαμός στο twitter για τον επικεφαλής της Δημιουργίας Ξανά
"Οι άτυχοι νέοι της Λάρισας ήταν 
θύματα και του φόρου και της Παιδείας: κανένας δεν τους δίδαξε τις ιδιότητες του μονοξειδίου του άνθρακα".
Με αυτές τις λέξεις σχολίασε ο ιδρυτής της Δημιουργίας Ξανά Θάνος Τζήμερος την τραγωδία με τους νεκρούς φοιτητές της Λάρισας στο twitter. Απάντηση στον κ. Τζήμερο έδωσαν πολλοί χρήστες του twitter, εκφράζοντας την έντονη αντίδρασή τους για αυτό το σχόλιο.

Σχόλιο
Κατ΄ αρχάς συλλυπητήρια στις οικογένειες των αποβιοσάντων νέων-θυμάτων της δικτατορίας της "Γ΄ Αβασιλεύτου Ελληνικής Δημοκρατίας" που για να ζεσταθούν έκαναν έναν αυτοσχέδιο μηχανισμό για να αντιμετωπίσουν το κρύο. Ο ΘΕΟΣ αναπαύσοι τις ψυχές τους!
Όσον αφορά το σχόλιο του Θ. Τζήμερου: Θα έπρεπε να ντρέπεται για όλη του την ζωή για το σχόλιο που έγραψε προσβάλλοντας βάναυσα τις ψυχές των νεκρών. Αποτελεί η πρωτοφανής και φρικώδης δήλωσή του εξύβριση νεκρών. Υπάρχουν Έλληνες και Ελληνίδες που ψηφίζουν αυτό το κόμμα του άκρατου νεοφιλελευθερισμού και της ξερίζωσης των αρχών και των ιδανικών μας. Και όμως ήρθε 8ο κόμμα στις εκλογές του Ιουνίου 2012.
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΤΕ ΣΚΕΨΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου