Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

KAΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ "ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Στο έργο της, η αριστερή ψευτοκουλτούρα αλλοιώνει και διαφθείρει τις Ελληνικές συνειδήσεις και ασελγεί επί της Ελληνικής Ιστορίας. 
Τι αναφέρουν καθηγητές του ΠΑΜΕ σε επιστολή τους για το 1821 και την ελληνική επανάσταση - Ποιες είναι οι ομοιότητες με το σήμερα, τι συμβουλεύουν τους μαθητές. Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

''Είναι ψέμα ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε πρώτος τη σημαία της επανάστασης του 1821. Τη σημαία στην Πάτρα την ύψωσε ο λαϊκός ηγέτης Παναγιώτης Καρατζάς, τον οποίο δολοφόνησαν οι πρόκριτοι της Πάτρας'' αναφέρουν χαρακτηριστικά καθηγητές του ΠΑΜΕ σε επιστολή τους που έδωσαν προς μαθητές, με τίτλο: ''Οι λαϊκές επαναστάσεις μπορούν να νικήσουν!".
Σε άλλο σημείο αναφέρουν χαρακτηριστικά: ''Δεν ήταν όλοι οι Έλληνες υπέρ της επανάστασης, το 1821 κάποιοι έβλεπαν στον Οθωμανό κατακτητή, τον φίλο, το στήριγμα της δικής τους εξουσίας...". "Το 1940 κάποιοι έλεγαν, οι "Γερμανοί είναι φίλοι μας και συνεργάστηκαν με τους φασίστες. Είναι οι πολιτικοί πατεράδες των σύγχρονων ναζιστών της Χρυσής Αυγής''.
Μεταξύ άλλων υποστηρίζουν ότι στα πλοία του Μιαούλη μέρος του πληρώματος μιλούσε Αρβανίτικα, ενώ υπογραμμίζουν ότι "στην επανάσταση του 1821 δεν πήραν μέρος μόνο ορθόδοξοι Χριστιανοί και Έλληνες το γένος. Πήραν μέρος, κατ' αρχήν, οι λεγόμενοι Φιλέλληνες, από το χώρο της Δυτικής Ευρώπης. Εκτός από τους Φιλέλληνες, ωστόσο, πήραν μέρος στις Παραδουνάβιες Ηγεμονίες και Βλάχοι, Μολδαβοί, Βούλγαροι, Αλβανοί, Σέρβοι, Τσιγγάνοι, Ούγγροι, Πολωνοί και άλλοι".

Σχόλιο
Κάποια είναι αυτονόητα και τα γνωρίζουμε. Η Επανάσταση του 1821 ήταν έργο ενός καταπιεσμένου Ελληνικού Ορθοδόξου λαού. Δεν λέμε ότι στην Επανάσταση δεν πήραν μέρος και φιλλέληνες αλλά υπήρξε το προιόν μίας εθνικής καταπίεσης διότι ένας Έλληνας και ένας Ορθόδοξος δεν μπορούν να ζήσουν σε καθεστώς τυραννίας. Είναι εκ φύσεως ελεύθεροι.
Το λάβαρο της Επανάστασης το σήκωσε ο Παλαιών Πατρών Γερμανός! Το "οι Γερμανοί είναι φίλοι μας" το έλεγαν οι πολιτικοί πρόγονοι των "καθηγητών" του ΠΑΜΕ. Το ΚΚΕ ήταν σύμμαχος με την ναζιστική Γερμανία μέχρι τις 23 Ιουνίου 1941 (σύμφωνο Ρίμπεντροφ-Μολότοφ). Μην ξεχνάμε.
Ο κομμουνισμός αποτελεί δημιούργημα του Σιωνισμού για την προσέλκυση των φτωχών κοινωνικών στρωμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου