Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΦΩΤΙΟΥ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Στην ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής (06-03-13) η βουλευτής του ΣυΡιζΑ Θεανώ Φωτίου, μετά την αγόρευσή της, κατέληξε λέγοντας: "Γιατί, αυτός είναι ο ρόλος της Αριστεράς, να μαθαίνει καλά γράμματα και μόρφωση στους νέους".
Απαντάμε ως Έλληνες πολίτες που έχουμε το δικαίωμα να ανησυχούμε για την όλη κατάσταση, ότι η παιδεία που πρέπει να παρέχεται, σύμφωνα και με το Σύνταγμά μας, στους νέους πρέπει να είναι Ελληνοχριστιανική. Ούτε αριστερή, ούτε δεξιά, ούτε κεντρώα. Αν το ΣυΡιζΑ θέλει τώρα να μας φέρει τα νέα ήθη της Αριστεράς, του βροντοφωνάζουμε απαντώντας ένα ΟΧΙ, γιατί όλοι οι σώφρονες άνθρωποι σ΄ αυτήν την χώρα γνωρίζουν ότι η Αριστερά δεν έχει ιστορία έχει ποινικό μητρώο!!!
Η Αριστερά, σαν ιδεολογία, είναι η πρόταση κατάρριψης των ηθικών αρχών και των παραδοσιακών αξιών. Στην Ελλάδα, η ιδεολογία βρήκε γόνιμο έδαφος, επειδή το κράτος αντιπαθούσε και πολλάκις εξεδίωκε κομμουνιστές και ευρύτερα την αριστερή ιδεολογία. Η Αριστερά παρουσιάστηκε ως κυνηγημένη. Σε συνδυασμό, με την ανυπαρξία δεξιάς παράταξης και όταν ο πέλεκυς του νεοφιλελευθερισμού κτύπησε τον λαό, η αριστερά άρχισε να γίνεται μία εφιαλτική πραγματικότητα.
Από την "σχολή" της Αριστεράς βγαίνουν άνθρωποι οι οποίοι κοιτάζουν μονόπλευρα την πραγματικότητα και την ιστορία, έχουν μπολιαστεί με μίσος για την Εκκλησία-την μόνη θρησκεία της αγάπης, της κατανόησης, της φιλαλληλίας, του ανθρωπισμού, της ελευθερίας-για τα οποία δήθεν πρεσβεύει η Αριστερά. Έχουν μπολιαστεί με μίσος κατά της Πατρίδας και δεν ξέρουν τι σημαίνει Ελλάδα. Δεν γνωρίζουν, τι είναι Βόρειος Ήπειρος, Κύπρος, Μακεδονία, Ανατολική Ρωμυλία, Μικρά Ασία, Πόντος, Κωνσταντινούπολις.
Αυτή η "Σχολή" είναι τα "εκπαιδευτικά ιδρύματα" που μαθαίνουν για τον Σουλειμάν και τον συνωστισμό στην Σμύρνη, τα ΜΜΕ που στα ιστορικά τους ντοκιμαντέρ προσβάλλουν κάθε έννοια του Ελληνισμού και ασελγούν βάναυσα επί της Ελληνικής ιστορίας και του πολιτισμού μας, είναι οι κομματικές οργανώσεις που η προπαγάνδα της "καλής κοινωνικής-αγωνιστικής αριστεράς" και της "κακής φασιστικής-ρατσιστικής δεξιάς" έχει δούναι και λαβείν!
Η Αριστερά το μόνο που μπορεί είναι να βγάλει προπαγανδιστές, παρωπιδόφορους πολίτες μέχρι και... τρομοκράτες!

Γι΄ αυτό και φωνάζουμε: ΕΞΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΟΣ & ΕΛΛΑΔΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου