Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Σήμερα, στην εκπομπή Mega-Σαββατοκύριακο, καλεσμένος ήταν ένας γνωστός θολοπροδευτικός της Αριστεράς, συγγραφέας του βιβλίου "Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας" (των συμμοριτών που έκαιγαν χωριά, έσφαξαν 220.000 Έλληνες, σταύρωναν Ιερείς, ξεκοίλιαζαν έγκυες γυναίκες, έκαναν παιδομάζωμα 28.000 Ελληνόπουλα) ο Νίκος Μαρατζίδης. 
Κατά τα λεπτά της ώρας Αθηνών 8:46-8:48 ο Νίκος Μαραντίδης δήλωσε: "Τα τελευταία 20 χρόνια, διογκώθηκε το πρόβλημα με την πληγή του ζητήματος, ας την ακουμπήσουμε, την υστερία του Μακεδονικού ζητήματος. Η ιστορία του Μακεδονικού, η ιστορία και η υστερία μαζί, της δεκαετίας του 1990 διαμόρφωσε μία φοβική κουλτούρα σ΄ αυτήν την πόλη". Τα παιδιά Χασαπόπουλος & Αναγνωστάκης στο καθήκον της προπαγάνδας λένε σιγά "Σωστό". Συνεχίζει ο Μαραντίδης: "Αυτή η φοβική κουλτούρα οδήγησε στην πατριδοκαπηλία. Ουσιαστικά, δηλαδή, οι πιο έξαλλες, οι πιο λαικιστικές, οι πιο ταπεινές από όλες τις απόψεις φωνές έγιναν οι πιο αποδεκτές στους Θεσσαλονικείς". 
Ακούστε απόψεις από έναν δήθεν καθηγητή Πολιτικών Επιστημών. Αυτά είναι τα λόγια που ωθούν τον κόσμο σε αδράνεια και στην παθητική αποδοχή γεγονότων και καταστάσεων. Δεν μπορεί 1.000.000 Έλληνες και Ελληνίδες το 1992 που βγήκαν στον δρόμο για να διαδηλώσουν πως: "η Μακεδονία είναι μία και ΕΛΛΗΝΙΚΗ" είναι "φωνές λαικιστικές, ταπεινές και έξαλλες".
ΡΕ, θα τρίζουν τα κόκαλα του Παύλου Μελά, των Μακεδονομάχων, των ηρώων του Εθνικού Στρατού, του Γράμμου και του Βίτσι που αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Λαικιστής ο Παντελεήμων ο Β΄, λαικιστές οι ήρωες Μακεδονομάχοι; Η Μακεδονία δεν είναι για τα δόντια κανενός. Ούτε του ΚΚΕ, ούτε του ΣυΡιζΑ, ούτε του Μαραντίδη και οποιούδηποτε που την υπονομεύει!

Δείτε το απόσπασμα από το αρχείο του Μega (προς το τέλος του βίντεο). Πατήστε το παρακάτω σύνδεσμο: Νίκος Μαραντίδης-Σκοπιανό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου