Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

TO AΡΘΡΟ ΠOY ΠΡOKAΛEI

Σε μεγάλη ανακάλυψη προχώρησαν δημοσιογραφίσκοι και τα σιωνιστόδουλα αφεντικά τους. Διαβάστε τι λέει το άρθρο:

O Γλύξμπουργκ κατέθεσε στεφάνι ως βασιλιάς των Ελλήνων (τέτοιο θράσος)!

Τι έγραφε το στεφάνι στο μνημείο του Εμίν Αγά στο Τέροβο Ιωαννίνων...

Ο Γλύξμπουργκ κατέθεσε στεφάνι ως εν ενεργεία βασιλιάς των Ελλήνων στο μνημείο του Εμίν Αγά στο Τέροβο Ιωαννίνων. Όπως δείχνει η φωτογραφία και αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της "Ρεάλ Νιούς" Γιάννης Κεΐσογλου, κατατέθηκαν
στεφάνια από όλα τα μέλη της οικογένειας Γλύξμπουργκ. Στο στεφάνι του Κωνσταντίνου αναγράφεται "Α(υτού) Μ(εγαλειότης) Β(ασιλέας)-μεσολαβεί κορώνα-Κ(ωνσταντίνος). Μάλλον πρόκειται για θράσος...


Σχόλιο
Σε οτιδήποτε κρίνουμε αναγκαία την παρέμβασή μας, το σχόλιο μας, θα το κάνουμε Ακώλυτα. Ξεκινάμε από τις βλακείες:
1η) "Γλύξμπουργκ": πρόκειται για τοπωνύμιο. Ακόμα και ο ίδιος που έγραψε το άρθρο δεν ξέρει τι σημαίνει Γλύξμπουργκ. Νομίζει ότι βρίζει και υποβαθμίσει έναν ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ.
2η) "Ως εν ενεργεία Βασιλιάς των Ελλήνων". Αναφαίρετο δικαίωμά του. Στο τελευταίο δημοψήφισμα 52% έλαβε. Το 52% Καραμανλής και Αμερικανική πρεσβεία έγινε 48% και το 48% έγινε 31%. Εδώ καταλήστευσαν το δημόσιο, η προσφώνηση του Κωνσταντίνου πειράζει.
3η) "Αυτού Μεγαλειότης Βασιλέας Κωνσταντίνος". Σύμφωνα με τους τύπους έτσι είναι το Σωστό. Και όποιον δεν του αρέσει εισιτήρια για Βόρεια Κορέα για να βρει και τους ομοιδεάτες του. 
4η) "Πρόκειται για θράσος". Το θράσος το έχουν οι πολιτικοί που είναι φυσικοί αυτουργοί του ξεπουλήματος της Ελλάδος στο ΔΝΤ, ηθικοί αυτουργοί της εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού, 3.500 αυτοκτονιών, 3.500.000 Ελλήνων κάτω από τα όρια της φτώχειας, 1.500.000 ανέργων. Δεν σας πειράζει οι βίλες της Μιμής, του Στουρνάρα και του Τσοχατζόπουλου που κατάκλεψαν το δημόσιο και καλοπερνούν αλλά ο Βασιλιάς που ο παππούς διπλασίασε την Ελλάδα, που ο θείος του αντιπαρατέθηκε σε δύο αυτοκρατορίες Γερμανία & Ιταλία, που ο πατέρας του αγωνίστηκε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και την μη υπουδούλωσή μας στο σιδηρούν παραπέτασμα.

Έκαστος μπορεί να λέει την άποψή του αλλά με επίγνωση της ιστορικής αληθείας για να μην γελοιοποιείται και εξασκεί σε άλλους προπαγάνδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου