Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

15.000 ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2012!


Ανησυχητικά τα στοιχεία για την πορεία των γεννήσεων στην Ελλάδα, καθώς -σύμφωνα με τους ειδικούς-καταγράφεται μείωση κατά 10.000 με 15.000, οι παλίνδρομες κυήσεις αγγίζουν το 4%, ενώ στο 10%, με αυξητικές τάσεις, έφτασε το ποσοστό των λιποβαρών μωρών.
Τα παραπάνω τόνισαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, 8 Μαρτίου, ο διευθυντής της Β' Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο "Αρεταίειο" Νοσοκομείο, καθηγητής Γεώργιος Κρεατσάς και ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Γιάννης Υφαντόπουλος.
Στην Ελλάδα ο δείκτης γονιμότητας είναι ιδιαίτερα ανησυχητικός, κυμαινόμενος γύρω στο 1,39 και για τις αμιγώς Ελληνίδες υπηκόους ίσως και κάτω από 1, που κατατάσσει την Ελλάδα στην 199η θέση επί 220 χωρών.
«Η υπογεννητικότητα στη χώρα μας, σε συνδυασμό με την αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης (79,78% για τον γενικό πληθυσμό), οδηγεί όχι μόνο στη μείωση του μεγέθους του πληθυσμού, αλλά και σε δημογραφική γήρανση», ανέφερε ο καθηγητής Δημήτρης Μπότσης.
Σύμφωνα με τον καθηγητή κ. Κρεατσά, εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η ελληνική κοινωνία, καταγράφεται έντονος προβληματισμός στα νέα ζευγάρια για τη δημιουργία οικογένειας, ενώ οι γυναίκες παραμελούν την υγεία τους και -όπως είπε ο κ. Υφαντόπουλος- αυτές είναι που ψυχικά και σωματικά πλήττονται περισσότερο, σε σχέση με τους άνδρες, από τις σημερινές συνθήκες οικονομικής κρίσης, με επιπτώσεις και στην εγκυμοσύνη, αλλά και στο προσδόκιμο επιβίωσής τους.
Με σκοπό την προστασία της υγείας των γυναικών και με την ευκαιρία της Ημέρα της Γυναίκας το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο "Αρεταίειο", ανοίγει τις πύλες του στις ανασφάλιστες και άπορες γυναίκες, προσφέροντας δωρεάν εξέταση μαστού και τεστ Παπανικολάου, σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, 9.00-13.00. 

Πηγή: THOUSANDNEWS


Σχόλιο
Οι εκτρώσεις, η φορομπηχτική επιδρομή του κράτους εναντίον της Οικογένειας, βασικού θεμελιώδους θεσμού καθώς και προσώπων και η ηθική κατάπτωση έχουν οδηγήσει την προβλεπόμενη από τους Σιωνιστές συρρίκνωση του Ελληνισμού.
Έχουμε καθήκον να αντισταθούμε στην λαίλαπα του Διεθνούς Σιωνισμού που επιδιώκει να εγκαθιδρύσει την Νέα Τάξη Πραγμάτων βασισμένη στο ψέμα, τον σατανισμό, στην απληστία, στο έγκλημα και το αίμα πγίνοντας τους λαούς και καταδολιεύοντας την ελευθερία μας.
Οι θάνατοι το 2011 ξεπέρασαν τις 110.000 ενώ οι γεννήσεις κυμάνθηκαν στις 106.000. Η χώρα μας θα καταντήσει μία χώρα γερόντων και εξ αιτίας της προπαγάνδας στενόμυαλων και πειθήνιων οργάνων στο ΔΝΤ.
Οφείλουμε να μετανοήσουμε και να Επαναστατήσουμε!

1 σχόλιο:

  1. Χειρουργική επέμβαση του μαστού μείωση, θέλω να είμαι. Ψάχνω για έναν γιατρό από την Τουρκία.
    Göğüs estetiği

    ΑπάντησηΔιαγραφή