Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Διαβάστε το παρακάτω προπαγανδιστικό άρθρο:
Επειδή κάποιοι ηθελημένα ή άθελά τους προσπαθούν να αναστήσουν τον μεγαλύτερο διχασμό που έγινε ποτέ στο Έθνος και να πετύχουν τη διάσπαση της Ελλάδας, θα τους υπενθυμίσουμε το εξής:
Το ότι υπάρχει στην Ελληνική επικράτεια η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία, η Θράκη, η Ήπειρος, η Κρήτη το οφείλουμε στο Λευτεράκη. Τον Ελευθέριο Βενιζέλο αυτόν, που κάποιοι -λίγοι ευτυχώς- βρίζουν και θεωρούν λόγω της ημιμάθειάς τους (που είναι πάντα πιο επικίνδυνη από την αμάθεια) υπεύθυνο για την Μικρασιατική καταστροφή και που πρόσφατα ονόμασαν και εβραίο! Αυτόν, που έλεγε στο Έθνος για τον κύνδινο του εβραϊσμού και για τον δόλιο ρόλο τους. Τρίβουν τα χέρια τους οι εχθροί μας να βλέπουν, εμείς οι ίδιοι να βαπτίζουμε εβραίους τις μεγάλες και σημαντικές προσωπικότητες της ιστορίας μας. Τρίβουν τα χέρια τους και χαίρονται, γιατί αυτή είναι η πάγια τακτική τους, να βαπτίζουν τους μεγάλους άνδρες όλων των εθνών εβραίους, δίνοντας έτσι ιστορική αίγλη στο πρεστίζ τους.
Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτοί. Αυτοί καλά κάνουν και βοηθάνε το έθνος τους... Εμείς όμως, που τα αρνητικά της φυλής μας δεν μπορούμε να τα αποβάλλουμε, όσοι αιώνες και αν περάσουν, δεν κάνουμε καθόλου καλά. Αποδεικνύεται, ότι είμαστε πράγματι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων εκείνων, που γέννησαν τους μεγαλύτερους ήρωες στην ιστορία της ανθρωπότητας και κατόπιν άλλους τους εξόρισαν, άλλους τους συκοφάντησαν, άλλους τους δολοφόνησαν.
Ο Λευτεράκης, που πήρε την χώρα αυτή κρατίδιο και την έκανε δύο ηπείρων και πέντε θαλασσών, έχασε τις εκλογές χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί ούτε καν βουλευτής. Η λάσπη των φιλοβασιλικών είχε πετύχει. Οι αφίσες του φιλοβασιλικού κόμματος, που τον παρουσίαζαν με κέρατα και τριγωνικό σατανικό μουσάκι σαν άλλο διάβολο και η λεζάντα που έλεγε... "Ο δολοφόνος, που σκοτώνει τα παιδιά σας στους πολέμους", είχαν κάνει καλά την δουλειά τους. "Λαϊκό Κόμμα (φιλοβασιλικό). Για την ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου", έλεγαν οι εχθροί του Βενιζέλου και μόλις πήραν την εξουσία στα χέρια τους, το ψέμα αποκαλύφθηκε και οι μάσκες έπεσαν. "Με Κωνσταντίνο βασιλιά, θα στείλουμε τον τούρκο στην Κόκκινη Μηλιά", έλεγαν οι φιλοβασιλικοί και παραλλήλιζαν τον βασιλιά Κωνσταντίνο Α' Γλύξμπουργκ ως τον αναμενόμενο μαρμαρωμένο βασιλιά!
Ο πόλεμος λοιπόν δεν τερματίστηκε και ο ψευτο-μαρμαρωμένος θέλησε να κατακτήσει όλη την Μικρασία. Ανταυτού, έφερε την μεγαλύτερη καταστροφή που γνώρισε ο Ελληνισμός στα ματωμένα αυτά χώματα της Ανατολής. Οι προθέσεις του ίσως να ήταν καλές και αν πετύχαιναν, να μιλούσαμε σήμερα για νέο Βυζάντιο και όχι μονάχα για Μεγάλη Ελλάδα. Οι ψευτο-σύμμαχοι, που ποτέ δεν μας αγάπησαν και ποτέ δεν μας ήθελαν ισχυρούς σαν άλλοτε, είδαν τί (Βυζάντιο) πήγαινε να δημιουργηθεί με επικεφαλής ένα φιλογερμανό βασιλιά (οι ψευτοσύμμαχοί μας με τους γερμανούς ήταν εχθροί τότε) και αποφάσισαν να αλλάξουν τα σχέδια και συμφέροντα τους, δίνοντας στον σφαγέα κεμάλ πολεμοφόδια, χρήμα και πληροφορίες προκειμένου να αντισταθεί και να νικήσει τους Έλληνες. Η συνέχεια είναι γνωστή...
Η λανθασμένη και εγκληματική τακτική του Κωνσταντίνου Α' Γλύξμπουργκ, να συνεχίσει τον πόλεμο και να αθετήσει τα συμφωνημένα μεταξύ Βενιζέλου - Ψευτοσυμμάχων, έφερε αντί ενός νέου Βυζαντίου με αυτόν ως τον Κωνσταντίνο το 12ο, όπως έλεγε (ο Παλαιολόγος ήταν ο 11ος Κωνσταντίνος), την απόλυτη καταστροφή.
Ποιός φταίει λοιπόν; Ποιός διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και γιατί; Θέλει κάποιος / κάποιοι να αλλάξουμε πιστεύω για τον Λευτεράκη και για τον απόγονο-δισεγγονό τού Κωνσταντίνου Α' Γλύξμπουργκ; Μας προετοιμάζουν για κάτι ή απλώς βγάζουν την χολή τους και το μίσος τους σε έναν πεθαμένο, επειδή πάντα πρέπει να φταίει κάποιος, που θα είναι υπεράνω υποψίας, και το "γκρέμισμά" του θα κάνει σπουδαίο αυτόν που τον γκρεμίζει;
Το θέλουμε; Γ.Θ

Σχόλιο
Ένας που έχει ιστορικές γνώσεις καταρρίπτει το φιλοβενιζελικό διχαστικό παραλήρημα. Εμείς αντίθετα υποστηρίζουμε τον Βασιλικό θεσμό διότι υπήρξε ενοποιό στοιχείο στο Έθνος, τριπλασίασε την Ελλάδα και έσωσε την Ελλάδα από το κομμουνιστικό παραπέτασμα και την απόσχιση της Μακεδονίας από την μητέρα Ελλάδα. Οι Έλληνες Βασιλείς δε, ουδέποτε υπήρξαν μέλη μασονικών στοών και υποχείρια ξένων κέντρων εξουσίας. Γι΄ αυτό εξ άλλου ο θεσμός καταργήθηκε από την Ελλάδα χειραγωγώντας τον λαό με εκατοντάδες αθέμιτα μέσα. Θα κάνουμε την κριτική μας με ιστορικά στοιχεία και τεκμηρίωση.
"Το ότι υπάρχει στην Ελληνική επικράτεια η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία, η Θράκη, η Ήπειρος, η Κρήτη το οφείλουμε στο Λευτεράκη.": Εδώ γελάμε. Εάν επικρατούσαν οι ιδέες του Βενιζέλου η Ελλάδα σήμερα είχε σύνορα μέχρι τον Αλιάκμονα. Η Θεσσαλονίκη ελευθερώθηκε με πρωτοβουλία του Στρατηλάτη Κωνσταντίνου και ο Βενιζέλος για να δείξει ότι συνέβαλε και αυτός στην απελευθέρωση της Θεσ/νίκης έστειλε τηλεγράφημα στον Διάδοχο να κινηθεί προς κατάληψιν της πόλεως τη 27η Οκτωβρίου 1912, την ώρα που ο Ελληνικός Στρατός είχε μπει ένα 24ωρο νωρίτερα. Τι έλεγε ο Βενιζέλος για την Θεσ/νίκη: "πέραν του Αλιάκμονος δεν είνε Ελλάς", "η Θεσσαλονίκη δεν είνε πόλις Ελληνική αλλά Εβραιούπολις, διότι περιέχει εβδομήκοντα χιλιάδας Εβραίων και μόνον δέκα χιλιάδας Ελλήνων, δεν εννοεί δε αυτήν την ψύχωσιν του Ελληνισμού δια την Θεσσαλονίκην" Εν Λονδίνω, ξενοδοχείον Claridges Hotel, τη 10η Ιανουαρίου 1913. "Τι δουλειά έχωμεν εις την Θεσ/νίκην" είπε στον τότε αρχηγό ΓΕΣ Β. Δούσμανη.
Ο τότε πρέσβυς της Ρωσίας στην Σόφια ανέφερε στην έκθεση του μεταξύ άλλων: "Ο Ελευθέριος Βενιζέλος μου δήλωσε απερίφραστα ότι κατά την γνώμη του οι Έλληνες είναι υποχρεωμένοι να παραχωρήσουν στην Βουλγαρία την Καβάλα, την Δράμα, τις Σέρρες, το Κιλκίς και το Μοναστήρι. Δεν μπορούν όμως να δώσουν την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική εκτός από το Άγιον Όρος, τα Γιαννιτσά, το Βαρδάρη, τα Βοδενά (=Έδεσσα) και την Φλώρινα."
Καταλαβαίνετε τι θα απογινόταν η Θράκη και η Ήπειρος. Και για την Κρήτη, την "πατρίδα" του είπε πως "το Κρητικό ζήτημα θα λυθεί σύμφωνα με την πολιτική και προθέσεις της Τουρκίας". Δώρο το Δωδεκανησιακό για το οποίο είπε: "Το ζήτημα της Δωδεκανήσου αφορά αποκλειστικά και μόνο στην Ιταλία και στην Τουρκία". Ρε τον Λευτεράκη που μας διπλασίασε και την Ελλάδα...
"άλλους τους εξόρισαν, άλλους τους συκοφάντησαν": Αυτό ισχύει για τον Στρατηλάτη Κωνσταντίνο και όχι για τον μειοδότη-οσφυοκάμπτη-ενδοτικό αλλά μεταρρυθμιστή Ελευθέριο Μπενύ Σελόν (συγγνώμη Βενιζέλο).
"Ο Λευτεράκης, που πήρε την χώρα αυτή κρατίδιο και την έκανε δύο ηπείρων και πέντε θαλασσών, έχασε τις εκλογές χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί ούτε καν βουλευτής.": Με την Συνθήκη των Σεβρών η Ελλάδα πράγματι μία Ελλάδα των 2 ηπείρων και των 5 θαλασσών. Ωστόσο ήταν ανυπόστατη, δεν εφαρμόστηκε ποτέ, αφού δεν υπερψηφίστηκε από κανένα κοινοβούλιο των χωρών της Αντάντ, ούτε της Ελλάδος. Άρα αυτή η Ελλάδα (μία δήθεν διπλωματική επιτυχία του Βενιζέλου) ήταν ένα ψεύδος των βενιζελικών. Επίσης, ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος δεν έληξε με την Συνθήκη των Σεβρών (1920) αλλά με την ανακωχή των Μουδανιών (1918). Η Συνθήκη των Σεβρών έκλεινε των πόλεμο των χωρών της Αντάντ με την Οθωμανική Αυτοκρατορία του Σουλτάνου και άφηνε την Ελλάδα μόνη της και ανυπεράσπιστη με μία νέα Τουρκία: την κεμαλική
Ο Βενιζέλος έκανε εκλογές για να τις χάσει. Είναι ηλίου φαινότερον. Έστειλε στρατό στην Μικρά Ασία καταδικάζοντας τον στην βέβαια σφαγή. Μετά αποφάσισε να την κάνει με ελαφρά πηδημάτακια για να μην γίνει ο ολετήρας του εν Ανατολή Ελληνισμού φορτώνοντας την βαριά ήττα στους βασιλόφρονες. Αφού, έβαλε υποψηφιότητα στον Πειραιά, περιμένατε ο Βενιζέλος να πάρει ψήφους. Τα τραύματα ήταν ακόμα νωπά όταν το 1917 έκανε ναυτικό αποκλεισμό στην Νότια Ελλάδα για να έλθει με το μέρος πεθαίνοντας από ασιτία εκατοντάδες παιδιά και γέροντες. Ορθώς τον μαύρισαν. Και μάλιστα εκλογές μία εβδομάδα πριν μπει ο Ελληνικός Στρατός στην Κωνσταντινούπολη!
"Γλύξμπουργκ": Και εδώ γελάμε. πρόκειται για τοπωνύμιο και όχι για επίθετο. Εφεύρεση της αγγλικής προπαγάνδας το 1915 για να δείξουν ότι ο Κωνσταντίνος ήταν γερμανόφιλος με ένα γερμανόηχο επίθετο.
"Η λανθασμένη και εγκληματική τακτική του Κωνσταντίνου Α' Γλύξμπουργκ έφερε την απόλυτη καταστροφή.": Δύο δηλώσεις. "Να έχετε υπ΄ όψιν σας πως δεν υποστηρίζω ότι δε θα βγούμε στον πόλεμο-φυσικά, στο πλευρό της Αντάντ-, αφού τα συμφέροντά μας συνδέονται στο σύνολό τους με αυτήν. Σε καμία περίπτωση δε θα πολεμούσαμε εναντίον της και δεν υπάρχει υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που να το διανοείται. Αλλά, αν τελικά μετάσχουμε σ΄ αυτόν τότε θα πρέπει να μας έχει ανατεθεί ειδικός ρόλος και στόχος και στόχος, ο οποίος θα μπορεί να επιδιωχθεί γρήγορα, με επιτυχία ή, έστω, αποτυχία, πριν καταστραφεί η χώρα μας εξ αιτίας πολύ παρατεταμένης εκστρατείας." Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΒ΄ (τέλη Αυγούστου 1914). 
"Εγώ υπήρξα ο αίτιος διότι εδιχάσθη ο Ελληνικός λαός και τον μέγαν πόλεμον. Εγώ, καλώς ή κακώς, είμαι εκείνος που επροκάλεσε τον διχασμόν αυτόν" Ελευθέριος Βενιζέλος (17 Δεκεμβρίου 1929. Αρχείο: Βουλή των Ελλήνων). 
Ε. Βενιζέλος προς Γάλλο πρωθυπουργό Πουανκαρέ: "Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι (ο Κωνσταντίνος) κάθε άλλο παρά εχθρικά αισθήματα τρέφει προς την Γαλλία και πως δεν είναι γερμανόφιλος. Είναι Έλληνας και μόνο Έλληνας και σε καμία περίπτωση δεν θα έρχοταν σε σύγκρουση με το εθνικό μας συναίσθημα". Εθνάρχης μέγας ο διχαστής Λευτεράκης. Αυτόν που μας καταστρέφει τον κάνουμε εθνάρχη. Αυτόν που βοηθεί την χώρα τον εξορίζουμε, τον συκοφαντούμε, τον δολοφονούμε.
Οι βενιζελικοί (Κόμμα Φιλελευθέρων) στις τελευταίες εκλογές (Ιουνίου 2012) έλαβαν 615 ψήφους. Αυτοί είναι οι εναπομείναντες προσκολλημένοι στο παρελθόν και την διχόνοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου