Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ


Εγράφη ότι χθες ο Γιώργος Καρατζαφέρης «ζυμωνόταν» πολιτικά στη Βιβλιοθήκη με δυο πρώην βουλευτές της ΝΔ: τον Νίκο Νικολόπουλο και τον Χρήστο Σταυρογιάννη.
Η «είδηση» όμως δεν είναι αυτή η συνάντηση, αλλά η «παρέα» με την οποία βρισκόταν ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ στο γνωστό στέκι του Κολωνακίου. Ο Γ.Καρατζαφέρης συνέτρωγε με δυο στελέχη της ΝΔ που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο εσωτερικό του κόμματος. Λίγο αργότερα μπήκαν στο καφέ-ρεστοράν οι κ.κ Νικολόπουλος και Σταυρογιάννης και κάθισαν σε άλλο τραπέζι.
Ο κ. Νικολόπουλος δεν πρέπει να κάθισε πολύ ώρα καθώς το βράδυ εμφανίστηκε - όλως τυχαίως; - στην εκπομπή του Σπύρου Καρατζαφέρη στο ΑΡΤ!

Από Real.gr

Σχόλιο
Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ένα πατριωτικό και αντιμνημονιακό μέτωπο και έναν ανεξάρτητο και απεξαρτητοποιημένο από κόμματα και συμφέροντα Ανώτατο Άρχοντα που θα προασπίζει την Ορθοδοξία και το Έθνος και διασφαλίζει την δημοκρατία. Αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Βασιλέα Κωνσταντίνο ΙΓ΄.
Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από κόμματα που διχάζουν, από Σαμαράδες, Παπανδρέηδες, Τουρκογλουλέους, Τσίπραδες, Παπαρήγαδες, Μιχαλολιάκηδες και Κουβέληδες και όλες αυτές οι οικογένειες που από την απελευθέρωση ρήμαξαν το Έθνος και δεν το άφηναν να ορθοποδήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου