Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

Έγγραφο του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών αναφέρει ότι δεν υπήρξε έγγραφη παραγγελία για τη διενέργεια ιατροδικαστικής διερεύνησης στη σορό του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.
Όπως επισημαίνει: “Δεν υπήρξε έγγραφη παραγγελία για τη διενέργεια ιατροδικαστικής διερεύνησης (νεκροψιακή- νεκροτομική και εργαστηριακή) στη σορό του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου και, συνεπώς, η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών δεν γνωρίζει τα ακριβή αίτια του θανάτου του, τα οποία αναγράφονται στο εκδοθέν πιστοποιητικό θανάτου που προφανώς συνετάχθη και υπεγράφη από ιατρό, που γνώριζε τη νόσο και την πορεία της”.

Για το περιεχόμενο του εγγράφου ενημερώνει εγγράφως τη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης. Το έγγραφο διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, σχετική με την κοίμηση του μακαριστού αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλου.
Την ερώτηση αυτή ο βουλευτής την είχε απευθύνει και στον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, ο οποίος διαβίβασε στη Βουλή έγγραφο με το οποίο ενημερώνει, μεταξύ άλλων, ότι στις 28 Ιανουαρίου του 2008, την ημέρα, δηλαδή κοίμησης του αρχιεπισκόπου, μετά από πρόσκληση παραγόντων της Αρχιεπισκοπής, σφραγίστηκε από την προϊσταμένη του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου, η Αρχιεπισκοπική του κατοικία στο Παλαιό Ψυχικό, παρουσία του Αστυνομικού Τμήματος Ψυχικού, του ηγούμενου Ι.Μ. Πεντέλης, του Πρωτοσύγκελλου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των προϊσταμένων των οικονομικών και των νομικών Υπηρεσιών της Ιεράς Συνόδου.
Όπως αναφέρει ο υπουργός, η Αρχιεπισκοπική κατοικία σφραγίστηκε προς διασφάλιση των ατομικών κτημάτων του εκλιπόντος και συντάχθηκε προς τούτο και σχετική έκθεση σφράγισης.


Σχόλιο
Πρόκειται για μία άκρως ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! Μας έλεγαν "τρελούς συνωμοσιολόγους". Επιβεβαιωθήκαμε. Όλα τελικά αποδεικνύεται πως είναι μία τεράστια συνωμοσία. Δυστυχώς, έτσι είναι. Αλλιώς μας συνήθισαν οι πολιτικοί, αλλιώς μας συνήθισαν τα ΜΜΕ, άλλα μάθαμε από τους γονείς μας. Μετατρέπουν την υφήλιο, τους λαούς σε έναν απέραντο πλανήτη δούλων, έναν πλανήτη αγέλης ηλιθίων.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου