Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2012-2013. ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ;

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Οι εξελίξεις στην Χρυσή Αυγή είναι αδύνατον να αφήσουν τους Βασιλόφρονες απ΄ έξω. Πολλοί Βασιλόφρονες δηλώνουν θετικά προσκείμενοι ή και στηρίζουν την Χρυσή Αυγή. Άλλοι Βασιλόφρονες αντιτίθενται. Τα διδάγματα του παρελθόντος πρέπει να αποτελούν γνώμονα στις επιλογές μας.
Σήμερα, η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής διώκεται και φυλακίζεται για να ανέλθει στη θέση της, κατά την γνώμη μου, η πιο ακραία ομάδα (π.χ. Κασιδιάρης, Παναγιώταρος κλπ). Προτού όμως μπούμε σ΄ αυτό το θέμα, πρέπει να ξέρουμε για την Χρυσή Αυγή ορισμένα πράγματα.
 • Ποια είναι η ιδεολογία της.
 • Πότε ιδρύθηκε σαν οργάνωση και σαν κόμμα.
 • Τι σημαίνει "Χρυσή Αυγή".
 • Ποιοι την χρηματοδοτούν.
Η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής αποτελεί μία σύζευξη, ένα συνονθύλευμα ναζισμού και εθνικισμού. Αυτό το ιδεολογικό μόρφωμα ενέχει και στοιχεία παγανισμού και δωδεκαθεϊσμού και δημιουργήθηκε την πενταετία του 1980-1985 και ως πολιτικός σχηματισμός "Χρυσή Αυγή" το 1987. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί νόμιμο πολιτικό κόμμα από τις 1 Νοεμβρίου 1993. Ωστόσο, ανέπτυξε εγκληματικές δράσεις και ενέργειες με τις οποίες δεν θέλω σ΄ αυτό το άρθρο να ασχοληθώ.
http://www.makeleio.gr/images/2013/Augoustos/xrisi-avgi.jpgΗ "Χρυσή Αυγή", σύμφωνα με τον Ελληνορθόδοξο Αντι-ναζί, είναι παγκόσμια σατανική-ναζιστική στοά! Το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι το εν Ελλάδι παράρτημά της! Το ομολογούν οι ίδιοι στα βιβλία, τα περιοδικά και την δράση τους! "Χρυσή Αυγή" σημαίνει την «Αυγή» που θα έρθει ο Εωσφόρος και θα φέρει το «Αστραφτερό Σκοτάδι», όπως αναφέρει στο βιβλίο «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου-Εθνική των Ελλήνων Θρησκεία» των εκδόσεων «Ελεύθερη Σκέψις», ο φιλοναζιστής ποιητής Οδυσσέας Πατεράκης. Μην ξεχνάμε ότι ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος ονειρευόταν τον Εωσφόρο ως τον τραγόμορφο θεό ονόματι "Πάνα" και ο βουλευτής της Γιώργος Γερμενής (μέλος σατανιστικού ελληνονορβηγικού μουσικού συγκροτήματος) εξύβριζε με τον χείριστο τρόπο τον ΧΡΙΣΤΟ.
Με εξαίρεση την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων, χρηματοδοτούν υπογείως την Χρυσή Αυγή Έλληνες Εφοπλιστές, και στο βάθος... μυστικές υπηρεσίες όπως η CIA!

Πως προέκυψε η Χρυσή Αυγή
Αφήνοντας την 25ετία 1986-2011, θα εξετάσουμε την περίοδο από την οποία ξαφνικά τα ΜΜΕ της διαφθοράς και της προπαγάνδας άρχισαν να μιλούν και να ασχολούνται με την Χρυσή Αυγή. Την περίοδο που εμφανίστηκαν στις στημένες δημοσκοπήσεις (Μάρτιος-Απρίλιος 2012).
http://www.fimes.gr/wp-content/uploads/laos-x.a-580x267.jpgΠως διαδόθηκε η Χρυσή Αυγή στον λαό; Μέσω των ΜΜΕ. Την παρουσίασαν ως ένα κόμμα αντισυστημικό. Άρα ευθύνονται τα ΜΜΕ που την διαφήμισαν. Τα ΜΜΕ είναι τα κύρια υπεύθυνα για την διάδοση της Χρυσής Αυγής.
Οι στημένες δημοσκοπήσεις άρχισαν να εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή. Αν ήταν πράγματι κόμμα αντισυστημικό, όπως η Εθνική Ελπίδα που δεν την παρουσίασαν ΠΟΤΕ, δεν θα συμμετείχε στις καθαρά στημένες, αργυρώνητες δημοσκοπήσεις. ΜΜΕ & δημοσκοπήσεις, εφοπλιστές & CIA ανέπτυξαν το άλλο άκρο στην Ελλάδα. Έχουν τον σκοπό τους...
Η Χρυσή Αυγή προέκυψε ως ανάχωμα στον ΛΑΟΣ και ως δύναμη των άκρων. Προέκυψε όμως από τότε που το κράτος προστάτευε τους λαθρομετανάστες και ξέχασε τον ιδρώτα και τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου. Προέκυψε από τότε η εγκληματικότητα αυξήθηκε και η Χρυσή Αυγή, δια ταγμάτων της, απεδείχθη αποτελεσματικότερη από την Αστυνομία.
Έτσι προέκυψε η Χρυσή Αυγή...

Έρχεται αλλαγή ηγεσίας;
Πιστεύω πως ζούμε ημέρες Νοεμβρίου 1973 που ο Ιωαννίδης έριξε τον Παπαδόπουλο. Στην προκειμένη περίπτωση Ιωαννίδης είναι ο Κασιδιάρης και Παπαδόπουλος ο ήδη κρατούμενος Μιχαλολιάκος. Το μόρφωμα που δημιούργησε ο Γ.Γ της Χρυσής Αυγής το άφησε ανεξέλεγκτο και ιδού τα αποτελέσματα. Βρέθηκε στην φυλακή. Να σημειωθεί Μιχαλολιάκος-Κασιδιάρης είναι συγγενείς.
Ο Χρήστος Παππάς, ένας από τα καλύτερα στελέχη της Χρυσής Αυγής, βρίσκεται ήδη έγκλειστος επειδή τα σώφρονα, πιο ήπια στελέχη πρέπει να απομονώνονται. Ήρθε η ώρα των ακραίων και άκρο σημαίνει βία, φανατισμός, παρωπίδες, έλλειψη λογικής, σοβαρότητος και επιχειρηματολογίας τα οποία οδηγούν σε εμφύλια σύγκρουση και η εμφύλια σύγκρουση=εθνική και κοινωνική διάλυση και η εθνική και κοινωνική διάλυση=άμεση εισβολή των επιβουλέων μας (στην προκειμένη περίπτωση ΔΝΤ, Αμερικάνοι, Ευρωπαίοι, "γείτονες") και θα αφαιμάξουν έτσι τον ορυκτό μας πλούτο και ανοίγει ο δρόμος για την διαπλανητική δικτατορία των Σιωνιστών.

Η θεωρία των 2 άκρων
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1379508_354222398046415_1948555219_n.jpgΗ θεωρία των 2 άκρων δεν είναι "επικοινωνιακό παιχνίδι για να εξαπατηθεί ο λαός" όπως υποστηρίζουν οι μήτρες της τρομοκρατίας η οποία είναι άκρα αριστερά (ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-συνιστώσες ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και ο γιαλαντζί (ροζ) κομμουνισμός (ΣΥΡΙΖΑ).
Στην διπλανή εικόνα βλέπετε ότι οι μεγαλύτεροι σφαγές στην ιστορία της ανθρωπότητας υπήρξαν οι κομμουνιστές. Ο Μαρξ, ων γερμανοεβραίος, ανέπτυξε μία ιδεολογία, τον κομμουνισμό, παρασύροντας έτσι τον φτωχό κόσμο που τον πίστεψε σε συστήματα πολτοποίησης και ισοπέδωσης (βλέπε κομμουνισμός στα ανατολικά κράτη) με θύματα 100.000.000 ανθρώπους εν καιρώ ειρήνης!
Αυτό το άκρο (της ακροαριστεράς) απαιτεί σήμερα να καταργηθεί το άλλο άκρο το οποίο οι ευθύνες δεν βαραίνουν τόσο όσο αυτό της ακροαριστεράς.

 • Το ισχύον Ελληνικό Σύνταγμα δεν προβλέπει κατάργηση πολιτικού κόμματος.
 • Η περίπτωση της Χρυσής Αυγής αποτελεί "πολιτική δίωξη" και όχι ποινική.
 • Οι βουλευτές της ΧΑ συνελήφθησαν κατά παραβίασιν του άρθρου 62 του Συντάγματος.

Παρανομία επί παρανομίας που θα ενισχύσει την Χρυσή Αυγή και τα ΜΜΕ συμβάλλουν σ΄ αυτήν την "άνοδο" του κόμματος.

Επίλογος
Πρέπει να συγκροτηθεί κυβέρνηση υπό τον Βασιλέα Κωνσταντίνο ΙΓ΄ πενταετούς θητείας, η οποία αφού εγκριθεί από τον λαό δια δημοψηφίσματος θα αλλάξει πολιτική. Από ενδοτική θα την κάνει εθνική, από μνημονιακή θα την κάνει οικονομική-κοινωνική.
Τα άκρα είναι επικίνδυνα και σε μία τέτοια φάση τα άκρα θα ενισχυθούν και είναι αδύνατον να προκύψει μία κυβέρνηση μποσλεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ.
Προσωπικά είμαι κατά των κομμάτων, πιστεύω στην ακομμάτιστη δημοκρατία. Τα κόμματα κομματιάζουν, διχάζουν τον λαό. Γι΄ αυτό πρέπει να πραγματοποιηθούν βαθιές αλλαγές, ριζοσπαστικές αν θέλουμε να αλλάξει αυτό το κράτος, ξεκινώντας όμως πρώτα από την ασθενούσα νοοτροπία μας.

5 σχόλια:

 1. Διάβασα με μεγάλη προσοχή το άρθρο σας κι ομολογώ πως πραγματικά δεν έχω λόγια να εκφραστώ.Πολλά από αυτά δεν τα ήξερα παρ'ότι τα υποψιαζόμουν.Η καθημερινότητα που βιώνω εγώ,η οικογένειά μου,οι γνωστοί μου,ο κόσμος όλος, είναι πραγματικά βάρβαρη.Προσωπικά αμύνομαι σε κάθε μου βήμα,με τη σκέψη σ'έναν αγώνα που δεν επεδίωξα,όμως πρέπει να τον παλέψω.Κάνοντας χρήση του άρθρου 120 του Συντάγματος.Έχω μηνύσει τους πάντες για εσχάτη προδοσία και αναμένω.Εκείνο που με πικραίνει είναι πως στην προσπάθειά μου να αφυπνίσω συνειδήσεις,αντιμετωπίζω έντονο ωχαδερφισμό και σώπα καλέ τι μας λες τώρα!!!!
  Όπως και να'χει θα συνεχίσω να κάνω ΄ο,τι κάνω κι όπου βγει.Ο επίλογός σας με ανακούφισε, φέρνοντάς μου μπροστά στα μάτια μου την εικόνα και μόνο του Βασιλέα, μπροστάρη αυτού του πολύπαθου έθνους κι αυτής της γλυκιάς Πατρίδας μας που τόσα υπομένει μέχρι να βγει ξανά ο ήλιος μέσα από την καταχνιά,και να λάμψει ξανά σαν άλλοτε!Να είστε πάντα καλά
  Με εκτίμηση
  Αθηνά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και την εμψύχωση που μας δίνετε. Θέλαμε δε, να δεχθείτε τα συγχαρητήρια μας για τον αγώνα σας εναντίον όλων αυτών που έχουν ρημάξει την Πατρίδα μας. Διαφαίνεται ο πατριωτικός σας χαρακτήρας και το αγωνιστικό πνεύμα που σας διακατέχει και θεωρούμε ότι όλοι Έλληνες πρέπει να έχουν την δική σας αγωνιστικότητα.

   Διαγραφή
 2. Ευχαριστώ....ευχαριστώ...τι άλλο να πω;Να είστε πάντοτε καλά.Αυτό μόνο!!!!
  Με εκτίμηση
  Αθηνά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. κυριοι βασιλοφρονες παρακολουθω με ενδιαφερον τις τοποθετησεις σας οι οποιες σε πολλα σημεια ειναι ορθες και αν μη τι αλλο πρεπει να αποτελεσουν οδοδεικτη για το μελλον..ωστοσο θα μου επιτρεψετε να σας πω οτι ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ειστε εθνικιστες ή νιωθετε συμπαθεια για τον ελληνικο εθνικισμο,θα ηταν φρονιμο να μην εκφραζεστε αρνητικα κατα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,η οποια αυτη την στιγμη ειναι ο κυριος φορεας πολιτικης εκφρασης του ελληνικου εθνικισμου.εκτιμω βαθυτατα το ιστολογιο σας και τα ιστορικα και θρησκευτικα σας αρθρα τα οποια εν πολλοις τονωνουν το εθνικο φρονημα..κρινω ομως αναγκαιο να στηλιτευσω παραληρρηματικες εκφρασεις του τυπου οτι η Χ.Α ειναι σατανικη οργανωση!για το ονομα του θεου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή