Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Ο κομμουνισμός είναι δημιούργημα του Σιωνισμού για την εξαπάτηση των φτωχών και την προσέλκυσή τους στις τάξεις του καθώς και μία ιδεολογία που ανατρέπει κάθε ηθική έννοια & αρχή, κάθε παραδοσιακή αξία και που αποβλέπει σε μονοκομματικό ολοκληρωτικό καθεστώς.
Η ιδεολογία, αν δεν έχει κοινωνική υπόσταση και κοινωνικό υπόβαθρο, αποτελεί μέσο παραπλάνησης των λαών. Η ιδεολογία του κομμουνισμού βρήκε πρόσφορο έδαφος σε άτομα καταπιεσμένα που ζούσαν υπό άθλιες συνθήκες και ήλπιζαν σ΄ ένα καλύτερο αύριο. Η επίφαση του κομμουνισμού είναι η ιδεολογία που μας πλασάρει: ισότητα, κατάργηση ατομικής ιδιοκτησίας, κατάργηση θρησκειών, νόμων-αστυνομίας, μέσα παραγωγής στους εργάτες και δικτατορία του πολεταριάτου. Η ουσία είναι η αμφισβήτηση κάθε έννοιας ηθικής και σεβασμού, η κατάργηση ζωτικών θεσμών όπως η οικογένεια (όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο Μαρξ), η αποξήλωση των παραδοσιακών μας αξιών, η καθοδήγηση του λαού (ως πρόβατα) σε συστήματα ισοπέδωσης & πολτοποίησης. Μετατρέπει τον άνθρωπο και τους λαούς ως μάζα ασελγώντας και ασεβώντας την θεόσδοτο ελευθερία τους (γι΄ αυτούς που λένε ότι ο κομμουνισμός είναι η αντεστραμμένη όψη του Χριστιανισμού). Θεωρούν την θρησκεία ως "όπιο του λαού". Ο Θεός έχει δώσει στον άνθρωπο την ελευθερία να αυτοκυβερνάται σαν θεός, γι'αυτό άλλωστε δεν επεμβαίνει. Όμως κανένας δεν μπορεί να καταργήσει την θρησκεία, που είναι έμφυτη μέσα στον άνθρωπο.

Τι αποφάσισε το Γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο
Παραθέτουμε το σκεπτικό της απόφασης του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας, η οποία απαγόρευσε, πριν από μερικές 10ετίες, τον διορισμό κομμουνιστών στις υπηρεσίες και τους Οργανισμούς του Γερμανικού Δημοσίου: 
«…Η απαγόρευσις αυτή ισχύει επί τω λόγω ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα
Α) Στρέφεται κατά του Δημοκρατικού πολιτεύματος.
Β) Αποσκοπεί εις την σοσιαλιστική επανάσταση και δικτατορία.
Γ) Καταργεί την ελευθερία και δεν αναγνωρίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Δ) Καταργεί την λαϊκή κυριαρχία, δεδομένου ότι δεν στηρίζεται επί της πλειοψηφίας του λαού, αλλά επί του Κόμματος, ασχέτως της λαϊκής βάσεως αυτού.
Ε) Αποκρούει την διάκριση των εξουσιών και καταργεί την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης.
ΣΤ) Αρνείται την λειτουργία άλλων κομμάτων και κάθε αντιπολίτευση.
Ζ) Όταν αποκτήσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, θα καταργήσει το Σύνταγμα και θα εφαρμόσει δικτατορικό καθεστώς».
Αυτοί είναι οι στόχοι. Γι΄ αυτό ας καταλάβουν ότι η Δημοκρατία τους ανέχεται. Αλλά αυτό που ζούμε δεν είναι δημοκρατία είναι ένα ιδιότυπο με κοινοβουλευτικό μανδύα καθεστώς ανελευθερίας, αριστερών ιδεών, κρατικοδίαιτης αντίληψης, υλιστικών προτύπων, παραχάραξης της ιστορίας, φίμωσης κάθε εθνικού και χριστιανικού στοιχείου. Αυτά συντελούν την αβασίλευτη μπανανία που όλοι ζούμε.


Ο κομμουνισμός στην πράξη
Τι θα γινόταν αν 1000 άτομα θέλανε να χρησιμοποιήσουν ένα κοινό αγαθό την ίδια ακριβώς στιγμή; Θα ρίχνανε κλήρο άραγε; Θα μάλωναν; Γιατί άραγε οι κομμουνιστές δεν ζουν σαν κομμουνιστές; Γιατί δεν μοιράζονται τις περιουσίες (τους), τα σπίτια (τους), τα αμάξια (τους); 
Πως θα σας φαινόταν αν έμπαινα στο σπίτι που κοιμόσαστε χωρίς να σας ρωτήσω;
Πως θα λειτουργούσε άραγε ένα νοσοκομείο σε μια κομμουνιστική πολιτεία; Δεν υπάρχουν αξιώματα, οργάνωση, τάξη και κανονισμοί. Πως θα γινόταν η υποδοχή των αρρώστων; Ποιος θα περνούσε πρώτος; Θα έκανε κουμάντο το πλήθος; Θα είχε άραγε την ίδια ευθύνη ο χειρούργος με μια απλή νοσοκόμα ή καθαρίστρια;
Ποιος θα ήταν υπεύθυνος για την σωστή κατανομή των αγαθών στους εργαζόμενους; Μάλλον κάποιος καπιταλιστής ή εκμεταλλευτής πάλι;
Τα κομμουνιστικά ψέμματα για δημόσια ψηφίσματα κτλ. είναι καθαρά γελοία, μια και η θεωρία τους ΚΑΤΑΡΓΕΙ τους νόμους και το κράτος. Για ποιον κομμουνισμό και αναρχία μιλάμε, αν θεσπίζονται νόμοι; Αν υπάρχει ο φόβος του αστυνόμου; Οργάνωση, τάξη, αξιώματα; Τι πάει να πει ότι ο λαός θα ψηφίζει νόμους; Δηλαδή γυρίζουμε στο ίδιο σύστημα;
Αυτά και άλλα χίλια δυο, είναι μόνο λίγα από τα τραγικά που αποδεικνύουν πως ο κομμουνισμός είναι μια απατηλή θεωρία, μια θεωρία που δεν πρόκειται, ούτε μπορεί να εφαρμοστεί. Μια θεωρία που όσο είναι ζωντανή εξυπηρετεί καθαρά καπιταλιστικά συμφέροντα. Και όπου και αν εφαρμόστηκε έσπειρε αίμα και εκατομμύρια αθώα θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου