Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

H "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ" ΘΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ...


Οι φυγόστρατοι κυριαρχούν στην Ελληνική πολιτική σκηνή και καθυβρίζουν τον Βασιλέα Κωνσταντίνο που υπηρέτησε σε ηλικία 16 ετών στα ΛΟΚ και έπειτα και στα 3 όπλα! Οι αστράτευτοι κυριαρχούν την πολιτική ζωή του του τόπου, επιβάλλουν φόρους, τσεκουρώνουν μισθούς και συντάξεις, εξοντώνουν βιολογικά έναν ολόκληρο με ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά λαό ικανοποιώντας τα αφεντικά τους.
Δείτε λοιπόν από το  thesecretrealtruth. blogspot.com, τους 5 Ελληναράδες που δεν καταδέχτηκαν να υπηρετήσουν, πληρώνοντας για να την...κάνουν!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΥΕΘΑ ΓΙΩΤΑΣ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΤΤΩΝ ΚΙΛΩΝ: 1986 παρουσιάστηκε στη Κόρινθο. Οι γιατροί τον έβγαλαν Ι3 λόγω «παχυσαρκίας». Εξαγόρασε εννέα μήνες θητείας προς 27.000 δρχ.

ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ - Πρώην ΥΕΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ: Το 1968 κηρύχτηκε ανυπότακτος,το 1972 έχασε την ελληνική ιθαγένεια. Το 1975 με 29.000 δρχ. εξαγόρασε 29 μήνες θητείας. Επανήλθε στις ΕΔ όμως. Ως υπουργός!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ - Αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ΝΑΥΤΗΣ: Τον 1976 Ιούλιο παρουσιάστηκε στο ΠΝ,τον Οκτώβριο απολύθηκε, πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες. Το υπόλοιπο τρίμηνο της θητείας του το έκανε το 1977.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ - Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ: Το 1952 παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Κορίνθου. Ήταν και ανυπότακτος. Τοποθετήθηκε στη Σχολή Πληροφορίων και εκπαιδεύτηκε ως ανακριτής αιχμαλώτων. Το 1953 απολύθηκε έχοντας τακτοποιήσει και τη ποινή της διετούς πρόσθετης υπηρεσίας που του είχε επιβληθεί .

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ - ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ: Το 1959 παρουσιάστηκε στο ΠΝ και απολύθηκε το 1961. Σ΄ αυτό το διάστημα με την ειδικότητα του διαχειριστή φύλαγε ένα φάρο στον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου