Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΙΩΧΘΗΚΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Αυτό δεν σημαίνει ότι χαϊδεύουμε τα αυτιά της Χρυσής Αυγής. Ο Σαμαράς επισκέφθηκε το Ισραήλ επειδή δεσμεύτηκε ότι θα στείλει στην φυλακή τα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Εάν δεν τον είχε κάνει, δεν υπήρχε περίπτωση να συναντηθεί σε κορυφαίο επίπεδο στο Ισραήλ. Αυτό αναφέρει σε δηλώσεις του στην «Ε.Ω.» ο Αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Μπαλτζώης, ενώ ο διεθνολόγος, στρατιωτικός αναλυτής Dr Αθανάσιος Δρούγος, επισημαίνει τις ασφυκτικές πιέσεις που δεχόταν ο Α. Σαμαράς να πετύχει συντριπτικό χτύπημα κατά της Χρυσής Αυγής.

Μπαλτζώης: «Το ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στο Ισραήλ δεν θα είχε πραγματοποιηθεί, αν οι ηγέτες και στελέχη της Χρυσής Αυγής δεν θα ευρίσκοντο προφυλακισμένοι. Ήταν γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ότι η ύπαρξη και η δράση της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα αποτελούσε το αγκάθι στην ανάπτυξη των σχέσεων Ελλάδος – Ισραήλ, οι οποίες τελευταία είχαν οδηγηθεί σε τέλμα, με εξαίρεση την στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών. Οι πιέσεις που ασκούσε η Ιερουσαλήμ ήταν ισχυρές και θα λέγαμε απροκάλυπτα φανερές. [...] Ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, σε κάθε ευκαιρία και σε κάθε επαφή του με Έλληνες αξιωματούχους τόνιζε την ανάγκη λήψης δραστικών μέτρων κατά της Χρυσής Αυγής και ότι η οριστική αντιμετώπισή της (δηλαδή της εξάλειψής της) θα εκτόξευε τις ήδη εξαιρετικές σχέσεις των δύο χωρών. Και από τις ΗΠΑ το πανίσχυρο Εβραϊκό λόμπυ «απαιτούσε» την πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής, ώστε να βοηθήσει την Ελλάδα σε πολλούς τομείς. Τυχαίο είναι ότι μετά την προφυλάκιση Μιχαλολιάκου και του Υπαρχηγού του Παππά, αμέσως ανακοινώθηκε η επίσημη επίσκεψη Σαμαρά στο Ισραήλ;». 

Δρούγος: «Ο Σαμαράς όλο αυτό το διάστημα ήταν κάτω από πιέσεις από διάφορα Εβραϊκά και Ελληνοεβραικά σωματεία και κινήσεις για να πάρει σκληρά μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής. Δεχόταν συνεχώς πιέσεις να επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στην ΧΑ (αν και τελικά δεν είμαι βέβαιο αν θα το επιτύχει). Συνεπώς, όπως στις ΗΠΑ είπε ότι θα χτυπήσει το νεοναζισμό (αυτό άλλωστε πουλάει), ο στόχος του είναι να πει ότι «να εγώ είδατε και το προχώρησα, και είναι η ώρα να κάνετε επενδύσεις κλπ» (που δεν τις βλέπω….). Αλλά κυρίως ο Σαμαράς θέλει ποικιλοτρόπως να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ, για να μην είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές που θα γίνουνε αναγκαστικά σύντομα. Δεν είναι τυχαία η θεωρία περί χτυπημάτων στα ας πούμε δύο άκρα. Επίσης και οι Ισραηλινοί δεν βλέπουν καθόλου θετικά την έλευση μίας κυβέρνησης στην εξουσία με επικεφαλής τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα υποβαθμίσει ή και σταματήσει τη συνεργασία με το Τελ Άβίβ (ειδικά στον στρατιωτικό τομέα που δεν είμαι και βέβαιος αν για εμάς έχει αποδώσει πολλά…). Συνεπώς μέσω ΧΑ προσπαθεί να εμφανιστεί ότι να προχώρησε σε σκληρά μέτρα κατά της ακροδεξιάς, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αντιμνημονιακές δυνάμεις. Άρα θα εμφανιστεί ότι αυτός είναι ο πραγματικός υποστηρικτής της οποιασδήποτε προσέγγισης των δύο χωρών...».

Επιβεβαίωση Ρουπακιώτη

http://images.newsnowgr.com/52/520965/evlogison-mixaloliakos-kai-pappas-zitisan-na-pane-ekklisia-1-315x236.jpgΠλήρης επιβεβαίωση του τέως Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτη, όσον αφορά τις δηλώσεις του περί "έξωθεν εντολών" για την δίωξη τής Χρυσής Αυγής από τους ίδιους τους εντολείς!!
Ο πρόεδρος τού Παγκοσμίου Εβραϊκού Συμβουλίου, Ρόναλντ Λόντερ, σε άρθρο του στην Jewish World Review, αναφέρει τα κατωτέρω αποκαλυπτικά:

«Η Ελλάδα έδειξε ότι οι βίαιοι νεοναζιστές δεν είναι αποδεκτοί και ευχαριστώ γι' αυτό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνησή του που τήρησαν τον λόγο τους. [...] Ως πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, ταξίδεψα στην Ελλάδα τον Μάρτιο και στην Ουγγαρία τον Μάιο για να ζητήσω από αυτά τα κράτη την πάταξη των εξτρεμιστικών κομμάτων με τη λήψη αυστηρών μέτρων, όπου θα περιλαμβάνονται και νόμοι για την τιμωρία των εκφράσεων μίσους. Ο Αντώνης Σαμαράς κατέστη τον Μάρτιο ο πρώτος εν ενεργεία Έλληνας πρωθυπουργός, τα τελευταία 100 χρόνια, που επισκέφθηκε μια Συναγωγή όπου και δεσμεύθηκε επισήμως ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του δεν θα επεδείκνυαν καμία ανοχή στη βία και στον ρατσισμό».

Επίλογος
Επιβεβαιώθηκε το blog μας που έλεγε ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη. Η Χρυσή Αυγή διώχθηκε με εντολή ελληνοεβραικών και αμερικανοελληνοεβραικών σωματείων επειδή αποτελούσε εμπόδιο στις σχέσεις Ελλάδος-Ισραήλ. Αποτέλεσμα αυτής της δίωξης είναι να αναλάβουν την ηγεσία τα πιο ακραία στελέχη της Χρυσής Αυγής (π.χ. Κασιδιάρης, Παναγιώταρος κλπ). Η Χρυσή Αυγή εξυπηρέτησε τις προθέσεις των Αμερικανών για ανάχωμα στο ΛΑΟΣ και τόνωση των άκρων. Για τους Αμερικάνους δεν ξέρουμε τι είναι η Χρυσή Αυγή, για το Ισραήλ όμως είναι ένα διπλωματικό εμπόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου