Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

Γράφουν ο "Μαρμαρωμένος Βασιλιάς" και ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, των οποίων η ύπαρξη έχει διαπιστωθεί και τεκμηριωθεί, προβλέπουν το μέλλον της υφηλίου. Τα περισσότερα πρωτόκολλα έχουν εφαρμοστεί και βρίσκονται στην αρχή του τέλους. Τα 24 αυτά Πρωτόκολλα αποτελούν Ευαγγέλιο για τους Σιωνιστές και τις οργανώσεις τους (ξένα κέντρα εξουσίας).
Το πρωτόκολλο 3 προβλέπει:
«.....Θα εμφανισθώμεν ως απελευθερωτές του εργάτου εκ του ζυγού τούτου, όταν θα του προτείνωμεν να εισέλθη εις τας τάξεις της στρατιάς των Σοσιαλιστών, των Κομμουνιστών, των Αναρχικών, τους οποίους υποστηρίζομεν πάντοτε υπό το πρόσχημα αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του κοινωνικού Μασωνισμού μας... 
...Μετ' ολίγον ακόμη δρόμον ο κύκλος του Συμβολικού Όφεως (όστις παριστάνει τον λαόν τού Ισραήλ) θα κλεισθή. 
Και όταν ο κύκλος ούτος τού Όφεως κλεισθή, όλα τα Κράτη της Ευρώπης θα περισφιγχθώσιν εις αυτόν, όπως σε μία ισχυρή μέγγενη...»
Καταλάβατε τι εστί Κομμουνισμός, τι εστί Σοσιαλισμός, τι εστί Αναρχία. Θυμηθείτε τις ρίζες σας, εξαπατημένοι συνέλληνες αριστεροί, πετάξτε τον αριστερό μανδύα που εγκυμονεί κινδύνους και διχασμούς και εγκολπωθείτε τις 2 μεγαλύτερες αξίες: ΧΡΙΣΤΟ & ΕΛΛΑΔΑ. Τίποτε άλλο.

1 σχόλιο:

 1. Μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη μόνο για να διεγείρουμε αναταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών.
  Προκαλέσαμε στους Χριστιανούς οικονομικές κρίσεις με μοναδικό σκοπό ν' αποσύρουμε το χρυσό από την κυκλοφορία.
  Τεράστια κεφάλαια έμειναν στάσιμα, αποσύροντας και το χρήμα των Κρατών, που υποχρεώνονταν έτσι ν' απευθύνονται στα ίδια αυτά κεφάλαια, για να βρουν χρήματα. Τα δάνεια αυτά επιβάρυναν τα οικονομικά των Κρατών με την πληρωμή τόκων. Τα υποδούλωσαν στο κεφάλαιο. Η συγκέντρωση της βιομηχανίας στα χέρια των κεφαλαιοκρατών, οι οποίοι κατέστρεψαν τη μικρή βιομηχανία, απορρόφησε όλες τις δυνάμεις του λαού και συγχρόνως του Κράτους.
  Όσο καιρό τα δάνεια παρέμειναν εσωτερικά, οι Χριστιανοί δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να μεταβιβάζουν το χρήμα από την τσέπη του φτωχού στις τσέπες του πλούσιου. Όταν όμως εξαγοράσαμε τα πρόσωπα που χρειάζονταν για να μεταφέρουμε τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των Χριστιανών διοχετεύθηκαν στα ταμεία μας και όλοι οι Χριστιανοί άρχισαν να μας πληρώνουν φόρο υποτέλειας.
  Πόσο φανερή είναι η απουσία της κρίσης από τα καθαρά ζωώδη μυαλά των Χριστιανών! Δανείζονταν από μας με τόκο και χωρίς να σκέπτονται ότι θα χρειαζόταν ν' αφαιρέσουν το χρήμα αυτό επιβαρυμένο με τους επιπλέον τόκους από τα ταμεία του Κράτους για να μας εξοφλήσουν! Υπήρχε τίποτε απλούστερο από το να παίρνουν το χρήμα που είχαν ανάγκη από τους φορολογουμένους τους;Πρωτόκολλο Εικοστό (αυτό εφαρμόζεται τώρα)!!!
  Με εκτίμηση
  Αθηνά

  ΑπάντησηΔιαγραφή