Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενήργησε το blog μας για το αν είναι υπέρ ή κατά της ύπαρξης πολιτικών κομμάτων στην χώρα. Συμμετείχαν 102 άτομα και τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω:

ΝΑΙ
  40 (39%)
 
ΟΧΙ
  54 (52%)
 
ΙΣΩΣ
  7 (6%)
 
ΔΞ/ΔΑ
  1 (0%)

Το 52% των ψηφισάντων είναι υπέρ της κατάργησης των πολιτικών κομμάτων. Τα κόμματα αποτελούν παράγοντα διχασμού και κομματιάσματος της κοινωνίας και όχι κύτταρο της δημοκρατίας όπως μας συνήθισαν τα λαλίστατα ΜΜΕ και καθηγητές στα σχολεία.
Το blog μας πιστεύει στην ακομμάτιστη δημοκρατία, σ΄ ένα ακομμάτιστο κοινοβουλευτικό σύστημα. Αν θέλετε διευκρινίσεις μέσω σχολίων. Αλλά για να προλάβω αυτούς οι οποίοι θα ρωτήσουν "αφού είστε υπέρ της ακομμάτιστης δημοκρατίας, τότε γιατί στηρίζετε την Εθνική Ελπίδα;" Η απάντηση είναι η εξής: "Η Εθνική Ελπίδα δεν είναι απλό κόμμα, είναι εθνική συσπείρωση, ένα πλατύ κίνημα, ένα πανελλαδικό πατριωτικό μέτωπο που εκφράζει όλους τους Έλληνες απ΄ όλες τις τάσεις. Γνωρίζοντας τις προθέσεις και τον αγώνα του φιλοβασιλικού πολιτικού φορέα και σύμφωνα με το υπάρχον πολίτευμα ως blog επιστρατευμένοι σ΄ έναν ιερό, κατά Μακρυγιάννην, αγώνα δηλώνουμε την στήριξη μας σ΄ ένα συγκεκριμένο πολιτικό φορέα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου