Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ "ΕΛΙΑΣ"

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Η κεντροαριστερά, που κατέστρεψε με την ολέθρια πολιτική της την Ελλάδα, επιδιώκει σήμερα με την κίνηση 58 προσώπων της παράταξης που ακούει στο όνομα "Ελιά" να αναγεννηθεί. Θέλει να βαφτίσει όλα τα εγκλήματά της και τις πράξεις γενοκτονίας της στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και να ξεχάσει ο Ελληνικός λαός τι εστί κεντροαριστερά.

Η κίνηση των 58 και το ΝΑΙ Τούρκογλου
Η κίνηση των 58 για την «Ελιά» σηματοδοτεί την ύστατη μεθόδευση διαπλοκής κατασκευαστών και εφοπλιστών και συγκεκριμένα του συστήματος των εκδοτών, για να διατηρηθεί η προνομιακή σχέση τους με το κράτος κατά παρέκκλιση κάθε έννοιας δικαίου.
Πρόσωπα όπως οι Τάσος Γιαννίτσης και Νίκος Μπίστης φέρονται να έχουν επιδοθεί σε πυρετώδεις διαβουλεύσεις ούτως ώστε η «Ελιά» τους να έχει πρωτεύοντα ρόλο και λόγο στις πολιτικές εξελίξεις.
Όπως επισημαίνουν, πολιτικοί παρατηρητές και η εφημερίδα Newsbomb, επιδιώκουν να διασφαλίσουν το αφορολόγητο των εφοπλιστών και την ιδιότυπη ασυλία μιας κάστας της ντόπιας πλουτοκρατίας που συνθέτει το σύστημα της διαπλοκής από το 1996 έως και σήμερα, προωθώντας τα δικά τους συμφέροντα.
Με την κίνηση της "Ελιάς" συμφώνησε και ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευάγγελος Βενιζέλος-Τούρκογλου ο οποίος θέλει μέσα απ΄ αυτήν την κίνηση να βγει νέος πολιτικός διαγράφοντας το κατάμαυρο πολιτικό του παρελθόν το οποίο ρεζίλεψε την χώρα διεθνώς όταν δήμευσε παράνομα από τον Βασιλιά Κωνσταντίνο την περιουσία του, όταν δημιούργησε τον νόμο περί προστασίας υπουργών, όταν επέβαλε το χαράτσι, όταν πήρε τόσα μέτρα με σκοπό να εξοντωθεί βιολογικά ο Ελληνικός λαός.

Ποια είναι η αλήθεια
Στο πλαίσιο αυτό, τονίζει η εφημερίδα Νewsbomb, εντείνεται η προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι μόνο με τη συμμετοχή των «σημιτικών» μπορεί να δημιουργηθεί μία σοβαρή κεντροαριστερή παράταξη με σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό, εκπροσώπηση των δυναμικών στρωμάτων και προνομιακές σχέσεις με το διεθνή παράγοντα, ιδιαίτερα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ανασύνταξη της κεντροαριστεράς με τη σφραγίδα του Κώστα Σημίτη!

Σχόλιο ΔΕΡ
Οι Έλληνες φημιζόμαστε για την βραχύβια μνήμη μας. Καιρός να σταματήσει αυτό. Ας τους δείξουμε ότι οι Έλληνες θυμόμαστε και κάτι κεντροαριστερά λαμόγια του ΠαΣοΚ και κάθε λογής Ελιάς τους πετάμε στον κάλαθο των αχρήστων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου