Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΕΤΗ 1975-2010

Η Ελλάδα από το 1975 ως το 2010 συνήψε 36 δάνεια συνολικού ύψους 849.625.000.000 ευρώ τα οποία την έφεραν στην κατάντια να είναι επαίτις. Αυτή είναι η αδάπανη και φθηνή, και πάνω απ΄ όλα με κύρος και αξιοπρέπεια, Γ΄ Αβασίλευτη Δημοκρατία στην χώρα μας.

Υπάρχει ελαχιστότατο χρονικό περιθώριο μεταστροφής του κλίματος ψηφίζοντας στον παρακάτω σύνδεσμο Βασιλευομένη Δημοκρατία Πολιτεύματα - Galop.gr.. Έτσι θα αποδείξεις ότι έχεις φωνή και εθνική συνείδηση τιμώντας το ένδοξο παρελθόν σου.

3 σχόλια:

  1. καλά με τη βασιλεία περνούσαμε ωραία αυτός ο κοκός τι παιδί μάλαμα ήταν αυτό αυτή μανα του πάλι τι αγάπη μας είχε με τα ταξιδάκια της στην αγγλία τη συνάντησή της με την αμπατιέλου το λαμπράκη τα ιουλιανά το γάμο της σοφίας τη προίκα της - παλιότερα κωνσταντίνος Βενιζέλος αναθέματα σύμπραξη με τους ρασοφόρους μικρασιατική καταστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Θεόδωρε, δεν λέμε πως με την Βασιλεία ήταν ωραία η κατάσταση. Υπήρχε φτώχεια, υπήρχαν πλείστα προβλήματα, αλλά υπήρχε αξιοπρέπεια και το χαμόγελο στα χείλη του Έλληνα! Αυτά μας στέρησαν σε συνδυασμό με την σημερινή οικονομική κρίση που βιώνουμε.
      Θα σε παρότρυνα να μην χαρακτηρίζεις τον Βασιλέα ως "κοκό". Δεν το αξίζει γιατί έχει αποδείξει σ΄ όλους μας πόσο ΕΛΛΗΝΑΣ είναι, σε αντίθεση σε εμάς που καθόμαστε στους καναπέδες.

      Διαγραφή
    2. Αναφέρεις ένα σορό από τα αρνητικά που συνέβησαν στην Ελλάδα με πολίτευμα Βασιλευομένης Δημοκρατίας με αναμειχθέντα πρόσωπα μέλη της Βασιλικής μας Οικογενείας.
      "Τα ταξιδάκια της Φρειδερίκης στην αγγλία". Το ταξίδι της Φρειδερίκης στην Αγγλία (Απρίλιος 1963) ήταν ένα τυπικό επειδή ήταν καλεσμένη στον γάμο μίας Βρεττανής Πριγκίπισσας.
      Το δε επόμενο ταξίδι της με τον αείμνηστο Παύλο Α΄ ήταν ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ από τα τέλη του 1963 και ο Καραμανλής θέλοντας να φύγει από την εξουσία χρησιμοποίησε ως "πρόφαση" το ταξίδι.
      Περί Αμπατιέλου, Λαμπράκη, Ιουλιανών, προίκα Σοφίας ανέτρεξε σε αναρτήσεις του blog μας.

      Διαγραφή