Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Όλοι λένε παχιά λόγια και ύβρεις εναντίον του θεσμού της Βασιλευομένης Δημοκρατίας στην Ελλάδα και των φορέων του ενδόξων Βασιλέων. Αν δεν υπήρχε όμως Βασιλεία στην Ελλάδα ποια θα ήταν η μοίρα της χώρας μας. Κατ΄ αρχάς πρέπει να ξεκαθαριστεί ένα θέμα ότι η Ελλάδα είχε δύο αφεντικά κύρια: Αγγλία και ΗΠΑ.
* 1830-1947 Αγγλοκρατία.
* 1947-         Αμερικανοκρατία (ουσιαστικά Σιωνιστοκρατία).
Το πολίτευμα της Βασιλευομένης Δημοκρατίας δεν είναι ξενόφερτο που υπηρετούσε τα συμφέροντα των Μεγάλων Δυνάμεων και έπειτα των ΗΠΑ. Αλλά καθορίστηκε στην Ελλάδα κατά την Β΄ Εθνοσυνέλευση του Άστρους και το ίδιο αποφάσισαν και οι επόμενες Εθνοσυνελεύσεις για το πολίτευμα του νέου Κράτους. Για τις Μεγάλες Δυνάμεις το μόνο εύκολο και απλό ήταν η Αβασίλευτη Δημοκρατία γιατί θα μπορούσαν άνετα να ανεβοκατεβάζουν Προέδρους Δημοκρατίας. Μέχρι και ο Ιωάννης Καποδίστριας ήθελε την Ελλάδα "βασίλειον" αφού εκπληρώσει την αποστολή του.

Αν δεν υπήρχε Βασιλεία στην Ελλάδα:
Η Ελλάδα αν δεν υπήρχε Βασιλεία. Στα επίπεδα του 1830
1. Δεν θα είχε απελευθερωθεί από τους Τούρκους, διότι σπαρασσόταν από εμφυλίους πολέμους και έριδες 
2. Δεν θα είχαμε πάρει τα Επτάνησα 
3. Δεν θα είχε απελευθερωθεί η Ήπειρος και η Μακεδονία 
4. Δεν θα είχαμε φτάσει σχεδόν έξω από την Κωνσταντινούπολη 
5. Δεν θα είχαμε απολαύσει τα ωφέλη της συμμετοχής στο Β΄Παγκ.Πόλεμο (απελευθέρωση Δωδεκαννήσων κ.λ.π.) 
6. Τα παιδιά μας θα είχαν οδηγηθεί όλα σκλαβάκια (γενίτσαροι) στο παραπέτασμα, αν δεν τα έσωζε η Βασίλισσα Φρειδερίκη, που τόσο την μίσησαν οι ''συνοδοιπόροι''. 
7. Θα είχαμε γίνει δούλοι-κλοτσοσκούφια των Μεγάλων Δυνάμεων ή και δορυφόροι της Σοβιετίας και του Κόκκινου Φασισμού (Κομμουνισμού) και σήμερα οι μητέρες και οι αδελφές μας θα ήσαν οι πόρνες της Ευρώπης.

Η Ελλάδα θα σπαρασσόταν από εμφυλίους πολέμους και έριδες γιατί δεν θα υπήρχε ένα ενωτικό ακομμάτιστο σύμβολο. Θα εξαφανιζόταν από τον χάρτη. Εννοείται δεν θα τριπλασιαζόταν. Όπως επί των ημερών της Αβασιλεύτου που τα ξεπουλήσαμε όλα στην τρόικα, στις ΗΠΑ, στις ορέξεις των σιωνιστών και στο Ε΄ Ράιχ της Μέρκελ. Θα ανεβοκατέβαζαν Προέδρους Δημοκρατίας και θα υπήρχε πολιτική και πολιτειακή ανωμαλία.

Ποιο ήταν το τέλος των Ελλήνων Βασιλέων
Ο Όθωνας Α΄ επειδή δεν υποτάχθηκε στην ιταμή απαίτηση των Άγγλων, εκδιώχθηκε από την χώρα με υποκινούμενη εξέγερση των εγχώριων αγγλοφίλων στοιχείων.
Ο Γεώργιος Α΄, πολλάκις ήλθε σε σύγκρουση με το κεφάλαιο και τους Συμμάχους για την πολιτική τους έναντι της Ελλάδος (βλέπε π.χ. πόλεμο του 1897). Ωστόσο μία φιλοτουρκική μειονότητα όπλισε το χέρι του Σχοινά και αποχαιρέτησε αυτόν τον κόσμο σε ηλικία 67 ετών.
Ο Κωνσταντίνος ΙΒ΄ διπλασίασε την Ελλάδα όντας Αρχιστράτηγος του Στρατού. Συκοφαντημένος και προδομένος από τους δήθεν συμμάχους και τους αντιβασιλικούς και δις εξορισμένος από την χώρα που μεγέθυνε εδαφικά και πληθυσμιακά. Προδομένος τώρα από την καρδιά του άφησε την τελευταία του πνοή σε ξενοδοχείο 4ης κατηγορίας στην Σικελία σε ηλικία 55 ετών.
Ο Αλέξανδρος Α΄, για τα χατίρια και τα σχέδια των Συμμάχων, "δαγκώθηκε" από μακάκα σε ηλικία 27 ετών. Ηλίου φαινότερον η δολοφονία σε μία περίοδο σοβαρών ανακατατάξεων για τον επερχομό της  προσχεδιασμένης Μικρασιατικής καταστροφής.
Ο Γεώργιος Β΄ αρχηγός αυτού του Κράτους όταν έγραψε νέες σελίδες Μαραθώνα, προδομένος από τους δήθεν Συμμάχους και φίλους του Άγγλους που τον κρατούσαν μακριά από την Πατρίδα του, πέθανε από καρδιά, λόγω των ψυχικών φορτίσεων και την υπερβολική κόπωση για την ύπαρξη και συνέχεια της Ελλάδος, αποχαιρέτησε και αυτός τον κόσμο τούτο σε ηλικία 57 ετών.
Ο Παύλος Α΄, ο δυνατός-ισχυρός-άπιαστος στόχος για τους εχθρούς, πεθαίνει από (τεχνητό;) καρκίνο του οισοφάγου σε ηλικία 63 ετών την περίοδο που μόλις πριν λίγο καιρό τα συνασπισμένα καρτέλ πετρελαίου αποφάσισαν πως η Βασιλεία θα καταργηθεί από την Ελλάδα. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε.

Αυτή ήταν η τύχη των Βασιλέων οι οποίοι ή θα εκθρονίζονταν ή θα τους εγκατέλειπε η καρδιά τους από στεναχώριες, θλίψεις, έγνοιες αλλά προ πάντων φιλοπατρία ή θα δολοφονούνταν.
Πάντοτε υπέφεραν οι Έλληνες Βασιλείς για τα δεινά του Λαού μας, συνέπασχαν με αυτόν και θυσιάστηκαν γι' αυτόν. Δυστυχώς, αποδειχτήκαμε ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ, εγωπαθείς και εκδικητικοί...

Για να ξεχνούμε την ιστορία. Για να θυμούνται και να ξέρουν παλιοί και νέοι.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ. Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ & ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

2 σχόλια:

  1. Και σεις που ξερετε πιο θα ταν το μελλον της χωρας χωρις βασιλια. Ησασταν εκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα αγαπητέ δεν το αντιλαμβάνεσαι σήμερα;;; Η χώρα μας ξεπουλιέται με τα μνημόνια. Παρέδωσαν γη και ύδωρ στο ΔΝΤ, την τρόικα, την ΕΕ, την ΕΚΤ.
      Σήμερα η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο. Τότε ήταν βασίλειο. Τότε γράφαμε ιστορία και τώρα ξεπουλούμε αυτά για τα οποία αγωνιστήκαμε.

      Διαγραφή