Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

GALOP ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ! ΕΔΩ!

Οι Έλληνες θέλουν πίσω τον Βασιλέα Κωνσταντίνο!!!!!!!!!!!!

Ξέρουν ότι τότε είχαμε πρόοδο, ανάπτυξη, αξιοπιστία, διπλασιασμό, κύρος.


Μέσα στην τεράστια αυτή κοινωνικοοικονομική δίνη και πολιτική αστάθεια που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας, οι Έλληνες απαιτούν την επάνοδο του Βασιλέως Κων/νου! 
Οι "βασιλόφρονες της Ελλάδος" στο facebook, ζητούν στην δύσκολη αυτή συγκυρία να ηγηθεί της χώρας, ο Βασιλιάς, αναρτώντας μια φωτογραφία του και γράφοντας χαρακτηριστικά "Ο βασιλιάς μας Κωνσταντίνος ΙΓ'. Η μόνη λύση για την δοκιμαζόμενη πατρίδα". Το facbook:  ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ | Facebook.
Το ίδιο κάνει και το blog μας. Αγωνίζεται για την επάνοδο της Βασιλευομένης Δημοκρατίας και του Βασιλέως Κωνσταντίνου στήριζοντας την έκφραση μας, την ελπίδα μας, την "Εθνική Ελπίδα". Τα τελευταία νέα του κόμματος μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ: Εθνική Ελπίδα κόμμα Βασιλοφρόνων.
Μπορείτε να ψηφίσετε υπέρ της Βασιλευομένης Δημοκρατίας από εδώ: Πολιτεύματα - Galop.gr..
Ο Κωνσταντίνος είναι άνθρωπος φιλήσυχος, σέβεται, μολονότι είναι νόθο, το αποτέλεσμα του "δημοψηφίσματος" του 1974, ενεργεί πάντα προς βοήθειαν της Ελλάδος και των Ελλήνων. Όμως, αυτά σήμερα ακούγονται παραπανίσια ενίοτε και δικαιολογίες. Στην Ελλάδα υπάρχει το πρόβλημα του ύπνου και της απάθειας. Μη αντιδρώντας, δίνουμε την συναίνεσή μας. Πρέπει να δώσει το έναυσμα, τον σπινθήρα της Επανάστασης για να γίνει η Ελλάς και πάλι ένα ισχυρό και αξιόπιστο κράτος. Πηγή φωτός και πολιτισμού.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ..ΜΑ, Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΑ ΟΙ,,,,ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΡΠΑΓΩΝ..ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΜΑΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ ΑΛΛΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ..ΝΑΙ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή