Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΟΤΑΝ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β΄ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΕ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Γράφει ο "Μαρμαρωμένος Βασιλιάς" (προφίλ facebook).

Τον καιρό του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ο αείμνηστος Βασιλιάς Γεώργιος Β΄ χαστούκισε αγανακτισμένος – παρά την απίστευτη νηφαλιότητα και ψυχραιμία του – σε εστιατόριο του Καΐρου, όπου συνδειπνούσαν, τον τότε υπουργό Εξωτερικών της Αγγλίας, Ίντεν, όταν αυτός θρασύτατα επιβεβαίωσε την γραπτή έκθεση του πρεσβευτή της Ελλάδας στην Άγκυρα, Ραφαήλ, σύμφωνα με την οποία η Βρετανική κυβέρνηση είχε προτείνει στην Τουρκία να βγει στον πόλεμο στο πλευρό των Συμμάχων προσαρτώντας ταυτόχρονα τα Δωδεκάνησα, την Χίο, την Σάμο και την Λέρο.

Σχόλιο ΔΕΡ
Τώρα οι πολιτικοί μας ξεπουλούν ανενόχλητοι εθνική κυριαρχία και ιερά εδάφη της επικράτειας μας. Αυτοί να γραφούν στην Ιστορία και να γεμίσουν οι τσέπες και τα βιβλιάριά τους και ας εξοντωθεί ένας ολόκληρος λαός και η κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού.

2 σχόλια:

  1. Τη τους νοιάζει αυτούς φίλε μου αυτοί μόνο λεφτά να πάρουν τι τους νοιάζει άμα χαθούμε σαν κράτος η έθνος αλλά μην φοβάσαι ο Χριστός και η Παναγία θα μας σώσουν για άλλη μια φορά όπως το 1821 και 1940 για αυτό μην φοβάστε τίποτα και συνεχίστε το αγώνα κατά των αχρείων που ξεπουλάνε την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μας σώσουν αν μετανοήσουμε (δηλαδή αλλάξουμε τρόπο σκέψης). Τότε είμαστε δικαιολογημένοι και να επαναστατήσουμε και να κάνουμε την δική μας αρχή. Να οικοδομήσουμε μία πραγματική πολιτεία, όχι αυτή την κλεπτοκρατική και ασύδοτη.

      Διαγραφή