Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ-ΜΜΕ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Τα μέτρα της κυβέρνησης, η ανεύθυνη στάση της αντιπολίτευσης και τα αργυρώνητα ψέματα των ΜΜΕ οδηγούν σε έξαρση και αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής.
Η Χρυσή Αυγή είναι μασονική στοά που έχει κατά διαφόρους χώρας παραρτήματα. Απ΄ αυτό το εν Ελλάδι παράρτημα πήγασε το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής την δεκαετία του 1980 και έλαβε σάρκα και οστά-νομιμοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 1993. Και τι περιέχει στην πλειοψηφία του αυτό το κόμμα; Περιέχει σατανιστές, νεοπαγανιστές, δωδεκαθεϊστές και απελπισμένους εθνικιστές και πατριώτες που εξαπατήθηκαν από την βαρύγδουπη συνθηματολογία της Χρυσής Αυγής. Και επειδή τα 2 τελευταία χρόνια έταξε η Χρυσή Αυγή (έταξε κάθαρση των λαθρομεταναστών, κατάργηση μνημονίου, τιμωρία των υπευθύνων-δίκαια αιτήματα) ανέβηκαν τα ποσοστά της και από κόμμα του 0,7 % έγινε κοινοβουλευτικό κόμμα του 7%! Σ΄ αυτό το συνονθύλευμα νεοπαγανιστών-εξαπατημένων εθνικιστών-σατανιστών προστέθηκαν 425.000 Έλληνες που έψαχναν τιμωρό χωρίς να γνωρίζουν το παρελθόν και το ποιόν της.
ΠροεπισκόπησηΗ ρητορική της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως είναι υπέρ του Κοινοβουλευτισμού. Ωστόσο, την καταδικάζουν κυβέρνηση & αντιπολίτευση σε αφανισμό, φίμωση και κατάργηση αγνοώντας ότι υπέρτατος κριτής στην Δημοκρατία είναι ο Λαός και όχι τα εκάστοτε εντολοδόχα πολιτικά τζάκια! Επίσης, αγνοούν ότι το ΚΚΕ δεν αναγνωρίζει το ισχύον Σύνταγμα με την δικαιολογία ότι "δεν το ψηφίσαμε". Και εμείς ως Βασιλόφρονες δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το πολίτευμα που θεσπίζει και ορισμένες διατάξεις του, αλλά δεν καλούμε τον κόσμο τους πολίτες σε ανυπακοή, παραβίαση των νόμων και αναρχία όπως αρέσκονται τα κόμματα της αριστερής ψευτοκουλτούρας. Αλλά είμαστε περήφανοι γιατί το περίφημο άρθρο 120 του Συντάγματος εισηγήθηκε από Βασιλόφρονα βουλευτή! Και αν το πάρουμε από μία άλλη σκοπιά, γιατί να μην είναι παράνομο το ΚΚΕ και νόμιμη η Χρυσή Αυγή. Το ΚΚΕ ουσιαστικά δεν αναγνωρίζει το Σύνταγμα και όσους Νόμους δεν το συμφέρει, σε αντίθεση με την Χρυσή Αυγή που τα αναγνωρίζει. Και τον κοινοβουλευτισμό ως θεσμό, και το Σύνταγμα και τους νόμους και λέει πως όταν γίνει πλειοψηφία θα τους καταργήσει.
"Μα, είναι εγκληματική οργάνωση" θα βρεθεί και θα πει κάποιος. Και πρέπει να ξεκαθαριστεί πως αν πράξω ένα έγκλημα λόγω προσωπικών αντιδικιών και κινήτρων δεν ευθύνεται το κόμμα στο οποίο ανήκω (εν προκειμένω η Εθνική Ελπίδα). Και επίσης, θα πρέπει να τονιστεί ότι η δίωξη που υφίσταται αυτήν την στιγμή η Χρυσή Αυγή είναι πολιτική και όχι ποινική! Για τις ΗΠΑ ήταν δύναμη των άκρων που θα συντελούσε σε όξυνση της κατάστασης ώστε να προκληθεί εμφύλια σύγκρουση. Όταν όμως ο Σιωνισμός κατάλαβε ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί "διπλωματικό εμπόδιο" στις σχέσεις Ελλάδος-Ισραήλ, αποφάσισαν να την ξεκάνουν δια φυλακίσεως της ηγεσίας της που θα έχει ως αποτέλεσμα οι πιο ακραίοι (π.χ. Κασιδιάρης) να αναλάβουν την ηγεσία του κόμματος.
Δεν πρέπει να σταθούμε μόνο στον ναζισμό και με την δικαιολογία αυτή να απομακρύνεται η Χρυσή Αυγή από πολιτικό διάλογο. Πρέπει να συμμετέχει ως κοινοβουλευτικό κόμμα και να αντιμετωπίζεται ισάξια και ισότιμα με τα υπόλοιπα κόμματα. Μόνο έτσι θα αποκαλύπτεται σιγά-σιγά το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Ο λαός δεν είναι χαζός, έχει αυτογνωσία, αντίληψη, οξυδέρκεια και μνήμη και θα καταλάβει.
Όσες επιχορηγήσεις και αν ανασταλούν, όσο και περισσότερα μέλη της ΧΑ μπουν φυλακή, το φαινόμενο αυτό θα φουσκώνει και όταν σκάσει θα έχουμε οδυνηρές συνέπειες... Η βία αναπαράγεται...
Με ανησυχεί η άνοδος των άκρων και κυρίως της ακροαριστεράς, με ανησυχεί η αύξηση των λαθρομεταναστών, με ανησυχεί η επικρατούσα κατάσταση για τα οποία κυβέρνηση-αντιπολίτευση-ΜΜΕ αδιαφορούν. Αν συνεχίσουν το βιολί τους θα είναι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί οδυνηρών και αιματηρών εξελίξεων...

2 σχόλια:

  1. 'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)
    O ΠΡOΕΔΡOΣ ΤΗΣ ΒOΥΛΗΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΣΙΟΥΦΑΣ

    http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/article-124/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aπό άλλη οπτική γωνία...
    Το άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος επιτάσσει το εξής: «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.». Αν επομένως κάποιες από τις ενέργειες της σημερινής κυβέρνησης είναι αντισυνταγματικές, σε σημείο κατάλυσης του Συντάγματος, τότε οφείλουμε κατ’ επιταγή του ίδιου του Συντάγματος να αντισταθούμεμε κάθε μέσο.

    http://olympia.gr/2012/11/06/%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-120-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή