Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΕΝ ΙΔΡΥΕΙ ΚΟΜΜΑ!

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

http://farm5.staticflickr.com/4087/5176279620_629147899d_b.jpgΦουντώνουν τα σενάρια του κίτρινου τύπου (που του αρέσει να αμπελοφιλοσοφεί και να δημιουργεί θέματα εκ του μη όντος) για ίδρυση κόμματος από τον Πρίγκιπα Νικόλαο και από ορισμένους επιχειρηματίες. Επίσης, παρουσιάζουν τον Πρίγκιπα Νικόλαο ως "δεξιό"΄ λένε "το κόμμα του θα καλύπτει τον χώρο από την ΝΔ μέχρι την Χρυσή Αυγή".

Ξεκαθάρισε την θέση του ο Κωνσταντίνος
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος έχει ξεκαθαρίσει την θέση του σε συνέντευξή στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" και τον δημοσιογράφο Χρήστο Ζαμπούνη. "Όχι δεν ιδρύω κόμμα. Ήμουν και είμαι υπερκομματικός. Η Βασιλεία ενώνει τον λαό, δεν τον χωρίζει" δήλωσε στις 26 Σεπτεμβρίου 2012. Τόνισε για μία ακόμη φορά τον υπερκομματικό χαρακτήρα της Βασιλευομένης Δημοκρατίας. Το κόμμα προάγει την διχόνοια και το κομμάτιασμα του λαού. 
Ως "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" και ως Βασιλόφρων συνιστώ σ΄ όλους να περιμένουν ανακοίνωση από την Ελληνική Βασιλική Οικογένεια η οποία μέχρι τώρα έχει διαψεύσει όλα αυτά τα σενάρια. Όμως η παραπληροφόρηση έχει δούναι και λαβείν... 
Θέλουν να στοχοποιήσουν την Βασιλική μας Οικογένεια ως δύναμη πολιτικής εξάλειψης της Χρυσής Αυγής. Μην πιστεύετε τίποτα! Η Ελληνική Βασιλική Οικογένεια θα μας ενημερώσει και αν λάβει τέτοια απόφαση θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά της. Σε μία σίγουρα έντιμη προσπάθειά της.

Γιώργος Παπαδόπουλος: "Μοναδική λύση για το μέλλον της χώρας"
Ωστόσο ο Πρόεδρος του κόμματος των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα" Γιώργος Παπαδόπουλος κινείται σε διαφορετική γραμμή. Σε δήλωση του στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" ξεκαθαρίζει χωρίς περιστροφές πως «θα ήμουν ο πρώτος που θα συμμετείχε σ' αυτήν προσπάθεια. Ένα τέτοιο κόμμα, θα μας έδινε πίσω την χαμένη μας αξιοπρέπεια και αξιοπιστία. Επίσης, θα άνοιγε τον δρόμο για την διενέργεια ενός δημοψηφίσματος για την βασιλευομένη δημοκρατία, που αποτελεί την μοναδική λύση για το μέλλον της χώρας. Άλλωστε, ο Νικόλαος είναι πρίγκιπας και όχι διάδοχος κι έτσι δεν γεννάται κανένα θέμα ιεραρχίας. Για να ξέρετε μάλιστα, όλα αυτά εγώ τα λέω στο Νικόλαο εδώ και δύο χρόνια. Έφθασα μέχρι και το Λονδίνο για να του τα πω. Πιστεύω μάλιστα, ότι αν δεν υπήρχαν κάποιοι εξωγενείς παράγοντες, θα είχε κάνει ήδη αυτό το βήμα. Πάντα έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για να προσφέρει στην πατρίδα. Η οικογένεια αυτή έχει μοναδικό κύρος και ο λόγος και η ιστορία της έχει αξία σε ολόκληρη την Ευρώπη».

Σχολιασμός σε απόσπασμα κειμένου της "New-Post"
"Όλα τα είχαμε πλάκωσαν και οι Βασιλιάδες". Αυτός είναι ο τίτλος ενός άρθρου για την δήθεν ίδρυση κόμματος από τον Νικόλαο. Συγγραφέας η Άρτεμις Παραδείσου. Η κυρία αυτή πρέπει να έχει συγχύσει τα ιστορικά γεγονότα γιατί το παρακάτω δικό της κείμενο βρίθει ιστορικών ανακριβειών. Μήπως πρέπει να μελετήσει την Ιστορία. Απολαύστε την εμετικά: 
"Πάντως δεν θα είναι εύκολο για τους νοσταλγούς της μοναρχίας να πείσουν τον ελληνικό λαό μετά τα όσα έκανε η ξενόφερτη βασιλική οικογένεια των Γλυξμπουργκ έχοντας τον ουσιαστικό εκπρόσωπο τους τότε τη Φρειδερίκη, να επεμβαίνει στην πολιτική κατάσταση της Ελλάδος με το παρακράτος που οδηγούσε σε πολιτικές ανωμαλίες με αποκορύφωμα τη χούντα, να τους επαναφέρουν με τη ψήφο του.
Οι καιροί αλλάζουν και δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με ξεπερασμένους θεσμούς και πρόσωπα του παρελθόντος.
Ιστορικά οι βασιλείς στην Ελλάδα, πρακτόρευαν ξένα συμφέροντα και στο τέλος εκτός από τα δεινά που φόρτωσαν στους Έλληνες τους έστειλαν και το λογαριασμό για τη λεγόμενη Βασιλική περιουσία για να ζουν σήμερα μέσα στη χλιδή και την άνεση.
Συλλογική και οικογενειακή ευθύνη, δεν υπάρχει αλλά ποτέ δεν ακούστηκε μια συγνώμη για όσα έκαναν στην Ελλάδα".

Απάντηση:
"Η Βασιλεία καθιερώθηκε στην Ελλάδα με την Εθνοσυνέλευση του Άστρους (Απρίλιος 1823) με την 651 Διάταξή του που προέβλεπε μεταστροφή του πολιτεύματος σε βασιλευόμενο και αναζήτηση πρίγκιπα από το εξωτερικό.
Η Ελληνική Βασιλική Οικογένεια του Γεωργίου Α΄ ήλθε από την Β΄ Εθνοσυνέλευση του 1863 λαμβάνοντας υπ΄ όψιν (η Εθνοσυνέλευση) τις ιστορικές πηγές και την μελέτη του Βαρθολομαίου Κουτλουμουσιάνου για την ελληνική καταγωγή (δια του Ιωάννου Χριστιανού-Παλαιολόγου) του Δανικού βασιλικού Οίκου.
Το Γλύξμπουργκ πρωτακούστηκε από τους τυφλούς οπαδούς του Ελευθερίου Βενιζέλου (1915) προιόν αγγλικής προπαγάνδας επειδή ο Στρατηλάτης Κωνσταντίνος δεν ήθελε να στείλει την χώρα του στο σφαγείο άνευ εγγύησης της εδαφικής μας ακεραιότητας και ανταλλαγμάτων. To Γλύξμπουργκ είναι τοπωνύμιο, όχι επώνυμο. Οι Δανική & Ελληνική Δυναστείες λέγονται "γενιές των Χριστιανών" εξαιτίας του προαναφερθέντος γιου του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, του Ιωάννου.
Η Φρειδερίκη ανέπτυξε πλούσιο φιλανθρωπικό έργο και δραστηριότητα. Σας λένε τίποτε οι Παιδουπόλεις; Τα βιβλιάρια προικοδοτήσεως απόρων κοριτσιών; Η Πρόνοια όπου οι φτωχοί στηρίζονταν από το κράτος χάρη στους Βασιλείς; Και αν, μερικές φορές αλλά ελάχιστες, επενέβη η Φρειδερίκη ήταν όταν οι Υπουργοί κοιτούσαν την πάρτι τους και δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους.
Ο θεσμός της βασιλείας δεν είναι ξεπερασμένος, είναι διαχρονικός. Ενώνει τον λαό, ενσαρκώνει την ιστορία αυτού του τόπου, προστατεύει τις εθνικές μας παραδόσεις και λειτουργεί πέρα και πάνω από κόμματα και αντιθέσεις, εγγυάται την δημοκρατία και την ελευθερία πράγμα που δεν μπορεί εκ φύσεως να τα εξασφαλίσει αβασίλευτο ή δικτατορικό καθεστώς.   
Αν οι Βασιλείς πρακτόρευαν ξένα συμφέροντα, οι σημερινοί πολιτικοί και διαχρονικά οι πολιτικάντηδες αυτού του τόπου τι πρακτόρευαν; Δεινά φόρτωσαν σ΄ αυτόν τον τόπο και τίποτε παραπάνω.
Πως ξέρετε τον τρόπο ζωής των Βασιλέων; Μείνατε μαζί τους και λέτε μέσα στην χλιδή και στην άνεση ή μήπως ζηλεύετε; Η Βασιλική περιουσία είναι νομίμως αγορασμένη με συμβόλαια και χρήματα του εξωτερικού που δόθηκαν ως προίκα στις Βασίλισσες Όλγα & Σοφία τα έτη 1872, 1874, 1876. Ανήκει στην οικογένεια του Κωνσταντίνου. Αν οι πολιτικοί τράβηξαν το σκοινί ΔΕΝ φταίει ο Κωνσταντίνος ο οποίος εξάλλου τα χρήματα της αποζημίωσης τα επέστρεψε στον λαό δια του "Ιδρύματος Άννα-Μαρία".
Συγγνώμη γιατί να ζητήσουν οι Βασιλείς; Έφαγαν τα λεφτά του φορολογουμένου μήπως. Να ζητήσουν συγγνώμη επειδή τριπλασίασαν την Ελλάδα; Επειδή προέβαλαν εθνικές διεκδικήσεις; Επειδή έσωσαν την χώρα από τον κομμουνιστοσυμμοριτοπόλεμο; Επειδή έδωσαν προίκα στις άπορες, εκπαίδευση στους φτωχούς και περίθαλψη στα ορφανά; Επειδή ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ; Το κείμενο είναι χαρακτηριστικό δείγμα ελληνικής αχαριστίας.  
Τι να πούμε για τα "εγκλήματα Οικονομικής Γενοκτονίας" που υπέγραψε ο κ. Παπούλιας; Τι να πούμε για την κατάσταση των μνημονίων και του ξεπουλήματος της χώρας που μας οδήγησε η παρούσα Αβασίλευτη κομματοκρατία; Τι να πούμε για τις 5.000 αυτοκτονίες, τους 3.000.000 λαθρομετανάστες, τους 1.500.000 ανέργους, τους 3.500.000 συμπολίτες μας κάτω από τα όρια της φτώχειας; Τι να πούμε για τα φάρμακα που δεν έχουν οι συνταξιούχοι, για την πείνα και την εξαθλίωση; Τι καλό έχουμε να πούμε για το σημερινό ιλαροτραγωγικό αβασίλευτο πολίτευμα που επέβαλε η Μπίλντεμπεργκ, η αμερικάνικη πρεσβεία και το καπρίτσιο του Κων/νου Καραμανλή αγνοώντας το 52% του λαού υπέρ της Βασιλευομένης και διαστρεβλώνοντας το σε 31% στο αθέμιτο και νόθο δημοψήφισμα του 1974.
Ο Ελληνικός λαός έχει αυτογνωσία παρά τον ύπνο και το παραμύθι που του πουλάτε για τον "καλό Πρόεδρο της Δημοκρατίας" και τον "κακό Βασιλιά". Ο λαός σας αντιλήφθηκε, γνωρίζει την ιστορία του και καταλαβαίνει ότι το συμφέρον του συνυφάζεται με το Βασιλευόμενο δημοκρατικό πολίτευμα που έγραψε σελίδες δόξας, ιστορίας και πολιτισμού και όχι με το σημερινό αβασίλευτο κλεπτοκρατικό".

5 σχόλια:

  1. Eγώ δεν καταλαβαίνω για ποιόν λόγο να μην πολιτευτεί ο Νικόλαος ; Επιτέλους κάποιος απο τους Διαδόχους πρέπει να υπερασπιστεί τον Θρόνο !!! Μην το κάνουν και αυτοί όπως ο προκομμένος ο πατέρας τους, που εγκατέλειψε τον Θρόνο φοβόμενος οτι θα τον σκοτώσουν οι Χουντικοί !!! Έτσι και αλλιώς εχουν ισοπεδωθεί όλα !!! Αφεντικά και δούλοι, σκατά γενίκαμ' ούλοι"
    Άμα περιμένει και ο Νικόλαος την βοήθεια των κομμάτων ( Βασιλοφρόνων και μη ) και δεν δραστιριοποιηθεί μόνος του, θα έχει την ίδια τύχη του Πατέρα του... (που άκουγε τις υποσχέσεις του κουφού - πισωγλέντη Εθνάρχη, ότι και καλά μετα την Χούντα θα του έστελνε το αεροπλάνο να τον φέρει στην Ελλάδα) ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς ως "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" λέμε να υπάρχει υπομονή διότι η Βασιλική Οικογένεια θα μας ανακοινώσει τις δραστηριότητες της.
      Αλλά αυτά που λένε εμπλέκοντας επιχειρηματίες, εφοπλιστές, πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ & της ΝΔ (π.χ. Γερουλάνος) και θέλουν να κάνουν ένα κόμμα δεξιό στον χώρο της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής είναι ανοησίες.
      Εξ άλλου ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος το ξεκαθάρισε. Αν όμως ο Νικόλαος θελήσει να κάνει κόμμα καλοδεχούμενο, εμείς θα το στηρίξουμε.

      Διαγραφή
  2. Δικαίως ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος δηλώνει σε κάθε ευκαιρία, ότι δεν εκπροσωπείται από καμία οργάνωση φερόμενη ως φιλοβασιλική στην Ελλάδα. Το πόσο σοφή είναι αυτή η θέση του Βασιλέως φαίνεται από τις αλόγιστες δηλώσεις και θέσεις του κ. Παπαδόπουλου, ο οποίος ως πρόεδρος φιλοβασιλικής οργανώσεως νομίζει, ευτυχώς μόνον ο ίδιος, ότι μπορεί με τις αλόγιστες δηλώσεις του να εκφράζει τις θέσεις του Βασιλέως. Τουτέστιν, και μή χειρότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H KYRIA Άρτεμις Παραδείσου DEN KSERI TI THS GINETE EINAI KA SYNGRAFEAS LIPAME POLY GIA AYTHN KAI TO SINGRAFILIKITHS I´ELLAS MONO ME BASILEA KONSTANTINO THA KSEKOLISI SAN ARXONTAS KRATOUS KYRIA ARTEMIS IDOU POU MAS EFERAN H PROEDRIKH DIMOKRATIA SAS POU ISOS YPOSTIRIZETAI MIPOS THA THELATE KAI TOUS SYRIZAIOUS NA MAS KYVERNISOUN ??? TOTE THA EXOUME ENA HOLOCAYST- OLOKAYTOMA ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς νά'ρθει όποιος έρθει από αυτούς! Μόνο τάξη μπορεί να βάλει σήμερα! Μόνο κύρος μπορεί να δώσει! Μόνο υπέρηφάνεια μπορεί να μας χαρίσει. Η Φρειδερίκη πέθανε! Ζήτω ο ενωτικός βασιλιάς! (μόνο σας παρακαλώ...όχι με Μπαλτάκους και φασίστες, αλλά βασιλιάς του λαού!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή