Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΡΩΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ"

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Με ειρωνεία αναφέρθηκε ο ελληνικής καταγωγής πρωθυπουργός των Σκοπίων Νίκολα Γκρουέφσκι στην Ελλάδα, με αφορμή το ζήτημα της ονομασίας της χώρας του.
Σε ομιλία του, σε στελέχη του κόμματός του ο Γκρουέφσκι είπε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να αποκαλείται «FOPOG», δηλαδή «Former Ottoman Province of Greece»-«Πρώην Οθωμανική Επαρχία της Ελλάδας». «Έχουμε ένα έθνος και ένα κράτος με το δικό του όνομα τη "Δημοκρατία της Μακεδονίας" και τη δική του γλώσσα τη "Μακεδονική"» δήλωσε ο γυφτοσκοπιανός πρωθυπουργός.
Δελτίο Τύπου για τις προκλητικές δηλώσεις Γκρουέφσκι εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου της Εθνικής Ελπίδας Κοζάνης: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ Τ.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ»..
Εύχομαι όνειρα γλυκά στον Γκρουέφσκι και να συνεχίζει να κοιμάται με το ίδιο πλευρό. Όσο και να γαβγίζει αυτός και η παρέα του και οι 40 γύφτικες φυλές του αν δεν συμφωνήσουμε εμείς ως Ελληνικό Έθνος, και όχι ως Πολιτεία γιατί ο κ. Σαμαράς έχει ξεπουλήσει το όνομα στα Σκόπια (!!!), ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να ονομασθούν Μακεδονία! Θα μας βρουν απέναντι. 
Και αν δεν καταλάβουν υπάρχει και το προηγούμενο του Παγκάλου το 1926 όταν οι Βούλγαροι έκαναν προκλήσεις και μπήκε ο Ελληνικός Στρατός και τα έκανε όλα λίμπα μέχρι την Σόφια. Βέβαια επιβλήθη πρόστιμο αλλά για τα υπόλοιπα 15 χρόνια Μώκο οι Βούλγαροι. Ας εύχονται τα Σκόπια να αυτό!

1 σχόλιο:

  1. Ε ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ -ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΑ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ
    ΤΟΥ "ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ" ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ - ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή