Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (15/11/13)

Συνέντευξη παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό της Εγνατίας tv κατά το Κεντρικό του Δελτίο Ειδήσεων, ο Πρόεδρος του κόμματος των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα" Γιώργος Παπαδόπουλος.
Για το κόμμα του Πρίγκιπα Νικόλαου συνέστησε υπομονή "θα ανακοινωθούν όλα από την βασιλική οικογένεια αν κάνει ή όχι κόμμα". Είπε ότι το 2014 θα είναι μία ευχάριστη χρονιά για την Ελλάδα εμμέσως πλην σαφώς αναφερόμενος στην βασιλική οικογένεια. Σχολίασε την δήλωση Τζαμτζή αναφερόμενος στις λαμογιές των πολιτικών, είπε ότι ο καθαρός βουλευτικός μισθός είναι 8.000 ευρώ με εξαίρεση αυτά που παίρνουν από τις επιτροπές και ότι "αν δεν μπορεί να ζήσει με τα χρήματα που παίρνει ο κ. Τζαμτζής να σηκωθεί και να φύγει, να παραιτηθεί". Για την φορολόγηση των αγροτεμαχίων είπε είναι μέτρο εξαθλίωσης και τόνισε ότι οι πολιτικοί "επέτρεψαν να πωλούνται το βόρεια σύνορά μας στους Τούρκους".
Σε ερώτηση του κ. Λαζάρου από που αποκτήθηκε η περιουσία του Βασιλέως, ο Πρόεδρος απάντησε πως αποκτήθηκε μέσω χρημάτων προίκας από τις Πριγκίπισσες που παντρεύονταν μέλη της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας (π.χ. Βασίλισσες Όλγα, Σοφία, Φρειδερίκη, Άννα-Μαρία) με νόμιμα συμβόλαια. Υπενθύμισε δε, πως τα χρήματα της αποζημίωσης που έλαβε από την δήμευση της περιουσίας του τα έθεσε για την δημιουργία του Ιδρύματος "Άννα-Μαρία" με σκοπό την βοήθεια ομάδων αναξιοπαθούντων ή πληγέντων συμπολιτών μας.
Προέτρεψε τον δημοσιογράφο να πραγματοποιήσει galop με θέμα "ΝΑΙ ή ΟΧΙ στον Βασιλιά" και ευχήθηκε στην Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου καλή επιτυχία.

Αν θέλετε να δείτε την συνέντευξη πατήστε εδώ (1:03:00 - 1:18:21): 15-11-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου