Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ

Μήνυμα της τριμελούς Επιτροπής "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Στάση εθνικής αξιοπρέπειας είναι να καταψηφιστεί αυτή η δικομματική κυβέρνηση. Ποιο είναι το έργο αυτής της 17μηνης κυβέρνησης;: Εκχώρησε εθνική κυριαρχία δια νομοθετημάτων της και του Μνημονίου 3, ξεπούλησε και λήστεψε το υγιές Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, υποθάλπτει τον υπόδικο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και τους λαθρομετανάστες, αποφάσισε να κτίσει τζαμί, χρηματοδότησε τους τραπεζίτες, κάλυψε το σκάνδαλο της Siemens, ξέπλυνε τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων, προχωρά σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, αύξησε τους φόρους και είναι ηθικοί αυτουργοί των αυτοκτονιών 6.000 συμπολιτών μας
Το πρόβλημα όμως δεν είναι να πέσει η κυβέρνηση. Το πρόβλημα είναι τι θα έρθει μετά απ΄ αυτήν την κυβέρνηση. Και δεν μπορούν να γίνουν κυβέρνηση οι άνθρωποι των αλλεπάλληλων άνευ ουσίας απεργιών, του πεζοδρομίου, της απόσπασης πλακών, της καταστροφής της ιδιωτικής περιουσίας και των τρομοκρατικών ενεργειών.
Αν οι βουλευτές της συμπολίτευσης έχουν συνείδηση και πατριωτικό ήθος ΔΕΝ θα δώσουν παράταση ζωής σε μία κυβέρνηση που παραπαίει, που δεν έχει καμία νομιμοποίηση από τον λαό και που υπακούει σε ξένα κέντρα εξουσίας.
Αλλά αγκυλωμένοι όλοι τους και κυβέρνηση και συμπολίτευση και αντιπολίτευση είτε αξιωματική, είτε ελλάσων, σε μία παλαιοκομματική αντίληψη και γαντζωμένοι στην καρέκλα να κάνουν οι μεν το άσπρο μαύρο για να περισώσουν την αρχή και οι δε μία ανεύθυνη πολιτική για να έρθουν πιο γρήγορα στην εξουσία και να συνεχίσουν την αποξύλωση των παραδοσιακών ελληνορθοδόξων μας αξιών και να προχωρήσουν στην παραχώρηση της Ελληνικοτάτης μας Μακεδονίας!
Ώρα να αντιπαραβάλουμε ρηξικέλευθες ρεαλιστικές προτάσεις για να απεμπλακεί η χώρα από την κρίση. Δεν ξεχνάμε ότι πρόσωπο-κλειδί και καθοριστικό ρόλο δύναται να διαδραματίσει ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄. Θα δώσει πίσω την χαμένη μας αξιοπρέπεια, θα αναπτερώσει την εθνική οικονομία, θα δώσει εθνικό στίγμα στα εθνικά μας θέματα και θα έχουμε την υποστήριξη και άλλων βασιλείων της Ευρώπης. 
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΟΧΙ ΗΡΩΙΣΜΟΥ & ΟΧΙ ΜΕ ΝΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου