Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΑΠΟΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Τις τελευταίες μέρες ακούμε συνεχώς για το θέμα της ομοφυλοφιλίας. Μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός έδειξε μάλιστα και εκπομπή για "να μας καλλιεργήσει και να μας συγκινήσει εμάς τους συντηρητικούς και μισαλλόδοξους". Ότι πρέπει να σεβόμαστε και να αποδεχόμαστε την διαφορετικότητα του άλλου, να παντρεύονται μεταξύ τους οι ομοφυλόφιλοι κλπ τέτοιες ασυναρτησίες. Μάλιστα, ακούστηκε και μία ανοησία μεγατόνων γιατί "η Εκκλησία διαφωνεί με την ομοφυλοφιλία".

Η θέση της Εκκλησίας
Ο Θεός μας έδωσε το "κατ΄ εικόνα" δηλαδή ελευθερία και βούληση, δικαίωμα επιλογής. Όμως έπλασε τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος χωρίζεται σε 2 φύλα, τον άνδρα και την γυναίκα και "ευλόγησεν αυτούς". Δια της ευλογίας του Θεού στους πρωτοπλάστους, ευλογείται το μυστήριο του Γάμου, δηλαδή η δημιουργία οικογένειας από 2 αλληλοαγαπώμενα πρόσωπα, μία μικρή κοινωνία ελευθερίας και αγάπης που, εκτός από την διαιώνιση του είδους και των άλλων, αγωνίζεται για το "καθ΄ ομοίωσιν" δηλαδή την ομοίωση και την ένωση με τον Θεό.
Μετά την πνευματική πτώση του ανθρώπου, το κακό εισήλθε στην ψυχή του και ανέπτυξε στο πολύ μακρύ μέλλον και ορισμένες διαστροφές. Κάνω μία παρένθεση, (μία διαστροφή που, εκτός από ότι οφείλεται σε ορμονική διαταραχή, και έχει εβραϊκή προέλευση είναι η ομοφυλοφιλία! Λέω εβραική προέλευση γιατί τον Μάιο του 2013 παραδέχθηκε ο Εβραίος Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μπάηντεν ότι "πίσω από την ομοφυλοφιλία και τον φεμινισμό κρύβονται οι Εβραίοι"!!!)
Η ομοφυλοφιλία ΔΕΝ είναι ευλογημένη από τον Τριαδικό Θεό. Γι΄ αυτό και έπλασε άνδρα και γυναίκα. Αλλιώς θα έπλαττε μόνο άνδρες ή μόνο γυναίκες και θα ρύθμιζε τον αναμεταξύ τους τρόπο αναπαραγωγής.
Η Εκκλησία σέβεται το δικαίωμα της επιλογής αλλά διαφωνεί με τις πάσης μορφής και είδους διαστροφές, διότι ΔΕΝ είναι φυσιολογικό, λογικό και ευλογημένο από τον Θεό. Η ομοφυλοφιλία είναι θανάσιμο αμάρτημα, μία παρέκβαση για την Εκκλησία, ένας μιμητισμός του ενός φύλου στο άλλο.

Ο Ιεράρχης της αντίστασης...
Και στην Ελλάδα της φτώχειας και της ένδειας, που ο συνάνθρωπός μας δεν μπορεί να ταίσει το παιδί του, έρχεται στην Βουλή νομοσχέδιο για να νομιμοποιήσει τους "γάμους" των ομοφυλοφίλων! Αυτό το νομοσχέδιο απομειώνει τον άνθρωπο που είναι εικόνα Θεού και καθιερώνει έναν νέο τύπο ανθρώπου.
Και ένας φλογισμένος Ιεράρχης, μία μεγάλη προσωπικότητα της Ορθοδόξου μας Εκκλησίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ προειδοποίησε πως όσοι βουλευτές ψηφίσουν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο θα αφοριστούν! Εξάλλου με την ψήφο τους αυτοαφορίζονται οι βουλευτές που θα το ψηφίσουν, απλά ο Σεβασμιώτατος θα το επισημοποιήσει σύμφωνα με τους κανόνες της Εκκλησίας.

Αποξήλωση αρχών και ιδανικών
Η Ελλάδα κουβαλά μία τεράστια ιστορία, μία ανυπολογίστου αξίας κληρονομιά. Δεν είναι νοείται το Ελληνορθόδοξο κράτος μας να υποταχθεί σε μία μηδενιστική μειοψηφία που θα σημάνει την απαρχή της αποξηλώσεως κάθε παραδοσιακής αρχής και αξίας.
Ήρθε ο πολιτικός γάμος ως πρώτο χτύπημα στον ορθόδοξο τρόπο ζωής, ήρθε η αποποινικοποίηση της μοιχείας, ήρθαν πόσα άλλα διαβρωτικά χτυπήματα εις βάρος της οικογενείας και τώρα έρχεται και η νομιμοποίηση των ομοφυλοφίλων! ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ!!!
Όλο αυτό το ιστορικό βάρος δεν το αναλογίζονται οι κύριοι βουλευτές που θα ψηφίσουν το έκτρωμα αυτό που, μεταξύ άλλων, ίσως λογοκριθούν και φράσεις από το Ιερό Ευαγγέλιο για να προσβάλλονται οι Εβραίοι, όπως αποκάλυψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Νικόλαος; Υπό το πρόσχημα "του σεβασμού απέναντι στην διαφορετικότητα" θα νομιμοποιήσει η "εκλεκτή χορεία" ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ την διαστροφή. Γιατί δεν επιδεικνύουν και την ίδια ευαισθησία στο θέμα ότι η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου απαγορεύει να κάνει ο διαιτητής στο γήπεδο το σημείο του Σταυρού;

Υιοθεσία από ομοφυλοφίλους
Ένα άλλο θέμα που προεκτείνει τον "γάμο" των ομοφυλοφίλων είναι και η υιοθεσία από ένα ομόφυλο ζεύγος!
Ένα υιοθετημένο από ομόφυλο ζεύγος παιδί σε ποιο περιβάλλον θα ζήσει;;; Τι ανατροφή θα πάρει; Μία οικογένεια αποτελείται από τον πατέρα, την μητέρα και τα παιδιά, τώρα τι θα λέμε Γονέας Α΄ και Γονέας Β΄ όπως στην Ολλανδία;;; Η Ελλάδα δεν θα γίνει Ευρώπη στην ηθική αποτελμάτωση. Ο έσχατος ξεπεσμός!

Επίλογος
Το κάθε ανθρώπινο πρόσωπο είναι εικόνα Θεού, είναι μοναδικό κι ανεπανάληπτο. Δεν μπορούμε ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί και ως Έλληνες να το αφήσουμε να σπιλωθεί. Έχουμε χρέος να σηκώσουμε τον άνθρωπο από τον βούρκο της πλάνης και της διαστροφής και να αγωνισθούμε να βρούμε την αλήθεια, το αειλάμπον φως που είναι ο Χριστός.
Η Ελλάδα πάσχει από χιλιάδες προβλήματα και από παθογόνες νοοτροπίες. Η Ορθοδοξία δέχεται από παντού έναν λυσσώδη πόλεμο, πράγμα που το τόνισαν ο Χριστός, οι Απόστολοι και οι Άγιοι Πατέρες. Έχουμε τους ισλαμιστές, έχουμε τα εν Ελλάδι κόμματα, έχουμε το κράτος, έχουμε την Μασονία, έχουμε τον κομμουνισμό, έχουμε την αθεία, έχουμε πόσους που κτυπούν την Εκκλησία, με στόχο να την αφανίσουν αλλά δεν το πετυχαίνουν, επειδή είναι εκ θείας προελεύσεως.

1 σχόλιο: