Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

http://static.myworld.gr/assets/media/Top/moda/84755.jpgΠρίγκιπας Νικόλαος
Ο γιος του Βασιλέως Κωνσταντίνου ΙΓ΄ Πρίγκιπας Νικόλαος δείχνει ενθουσιασμένος για την απόφασή του να μείνει επιτέλους στην Ελλάδα καθώς όπως δήλωσε στο τηλεοπτικό σταθμό Star:
«Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι θα ήθελα να ζήσω στην Ελλάδα. Έχω μεγαλώσει με αυτή την πεποίθηση. Μεγάλωσα σαν Έλληνας, αισθάνομαι Έλληνας και είμαι Έλληνας. Δεν υπάρχει καμία χώρα σαν την Ελλάδα».

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Το 2015 λήγει η θητεία Παπούλια. Ποιον θέλετε για Αρχηγό κράτους:
α) τον Βασιλιά Κωνσταντίνο ΙΓ΄ ή
β) τον Κώστα Σημίτη.

Επιλέξτε:
http://i327.photobucket.com/albums/k460/njroyal/Greek%20Royals/13ConstantineII.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRyK1PAFgO4ksXn8xTuinz_Hnz0fPQZj1MLqccnzeWvo3dnAWBpfz4XIMHWmL7CW1d8biR2_OhwHc8UL8xpUBcz4IpNPf1OCj4905-gUS3oJthIRfJcLXZcFvl3xnSaMsjoFyJS-kWyWoH/s320/%25CE%25A3%25CE%25B7%25CE%25BC%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2582+%25CE%25BA%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25B4%25CE%25B1%25CE%25AF%25CE%25BD%25CF%2589%25CE%25BD+%25CE%25B5%25CF%2585%25CF%2581%25CF%258E+1.1.2002.jpg&sa=X&ei=tBnFUNoY6LHQBZLvgegF&ved=0CAkQ8wc&usg=AFQjCNHW4EK3kbjOVESAbTOTVRTkDevcJw

29 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ? ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΘΟΣ!!!! ΚΡΕΜΑΣΜ'ΕΝΟ Η ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!......

      Διαγραφή
  2. Eγώ υπερψηφίζω τον Βασιλιά, αν και ο Σημίτης είναι αξιόλογος και ικανός πολιτικός είναι πιο σημαντικό για την χώρα να έχει έναν βασιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ικανότατος Costas, Πως αλλιώς θα κατάφερνε να καταστρέψει σε μια τετραετία την Ελλάδα? Χρηματιστήριο,υποβρύχια μίζες κλπ. Άξιος άξιος. Και αν οι επιλογές μας είναι Σημίτης ή Βασιλιάς είμαστε άξιοι της μοίρας μας!!!

      Διαγραφή
    2. Μπουμπουλίνα Λασκαρίνα6 Ιανουαρίου 2014 στις 4:21 π.μ.

      Φίλε Κώστα ικανός πολιτικός ο Σημίτης;Ως προς τί;Να καταστρέφει μία χώρα;Αν ναι,τότε συμφωνούμε απόλυτα!

      Διαγραφή
  3. καλα αυτη τη μαιμου μην την βαζετε ουτε φωτο''''''''''ειναι γρουσουζια ο βλογιοκομενος...ουτε λογο ποιν θελουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντε να δουμε ποσο θα αργησει ακομα ...η παρουσια του πριγκιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. aytoi oi basiliades xisan to aima toys gia tin elada kai etoutoi tora xinoyn to aima tou elina gia tin karekla toys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχει καμιά σύγκριση μεταξύ τους? τον άρχοντα από κούνια με το αληταριό το λαμόγιο του χρηματηστηρίου τι σχέση έχουν μεταξύ τους ? εννοείται τον βασιλιά Κωνσταντίνο θέλουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βασιλιά Κωνσταντίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Λεβέντης Έλληνας Βασηλιάς
    ΦΥΣΙΚΑ!!!
    ποιος άλλος ;
    ο εβραίος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και καμια χωρα δεν εχει τετοιο λεβεντι πριγκιπα καμαρι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για το πριγκιπα Νικολαο μιλαω.Βεβαιως και προτιμω τον μεγαλειοτατο.Εχω συγκλονισθει απο την προγιαγια του την Β. Ολγα ονειρο μου να γραψω σεναριο για αυτη τη μεγαλη γυναικα με Πρωταγωνιστρια την Π,Θεοδωρα.Πρεπει να μαθουμε επιτελους την Ιστοριαμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγω επιλεγω τον βασιλια αλλα τι ακριβως θα γινει το 2015??? εκλογες για προεδρο της δημοκρατιας? και τι? θα παρει μερος ο βασιλευς και αν ναι με ποιο κομμα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 2015 η Βουλή θα επιλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας. Η τρόικα θέλει και διορίζει τον Σημίτη Πρόεδρο. Η κίνηση των 58 (Ελιά-κουτσουλιά όπως θέλετε πείτε το) είναι κίνηση για να θυμηθούμε τον Σημίτη και να τον προωθήσει ουσιαστικά στην προεδρική θέση.
      Ως blog ρωτούμε εσάς, τους απλούς Έλληνες: Θέλετε Βασιλιά ή Σημίτη;
      Δεν πιστεύω ο Κωνσταντίνος θα ιδρύσει κόμμα. Δεν είναι στις προθέσεις του. Θα δούμε όμως...

      Διαγραφή
  13. Μήπως υπάρχει μία κόντρα ανάμεσα σε εσάς και το κόμμα του κύριου νικολόπουλου γιατί και αυτός είναι συγγενής με τον Μεγαλειότατο και μήπως αυτό προκαλεί πρόβλημα στην εθνική ελπίδα? και κάτι άλλο.... ο Μεγαλειότατος στηρίζει την εθνική ελπίδα η το κόμμα του κυρίου νικολοπουλου???? μην με περάσετε για ετεροκομματικό είμαι βασιλόφρων για αυτό θέλω να ξέρω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως blog πιστεύουμε στην συνένωση των εθνικών δυνάμεων για να μπορέσουμε να εκπροσωπηθούμε στην Βουλή.
      α) Η "Εθνική Ελπίδα" δεν έχει κανένα πρόβλημα με το "Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα" του κ. Νικολοπούλου. Το πρόβλημα έγκειται στο ότι ο κ. Νικολόπουλος, δυστυχώς, ΔΕΝ είναι Βασιλόφρων, όμως μέσω της εκπομπής λέει αλήθειες και μίλησε ορισμένες για τους Βασιλείς.
      β) Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΔΕΝ στηρίζει κανένα κόμμα. Ούτε την ΕθΕλ, ούτε το ΧριΚι. Ο Βασιλεύς Κων/νος, είναι Βασιλεύς όλων των Ελλήνων και αν στηρίξει κόμμα τότε καταρρακώνεται ο υπερκομματικός-ακομμάτιστος χαρακτήρας ενός Βασιλιά.
      Η Εθνική Ελπίδα είναι προσπάθεια ορισμένων βασιλοφρόνων-πατριωτών για να εκπροσωπηθούν οι Βασιλόφρονες στην Βουλή. Τίποτε παραπάνω.

      Διαγραφή
    2. Ναι αλλά χωρίς στήριξη από τον βασιλιά πολλοί βασιλόφρονες πιστέυουν ότι η ΝΔ στηρίζει τον βασιλιά και κατά την δικιά μου γνώμη πρέπει να βγεί και να δηλώσει την στήριξη του στην εθνική ελπίδα.....!!! πρέπει ο κόσμος να μάθει ποιός πραγματικά αγαπά την βασιλεία εγώ έχω κάνει αγώνα για να μάθουν οι συγχωριανοί φιλοβασιλικοί την αλήθεια.....!!!!

      Διαγραφή
    3. Πρέπει να το διατυμπάνισουμε: Η ΝΔ έδιωξε τον Βασιλιά και το ΠΑΣΟΚ του αφαίρεσε την περιουσία και την υπηκοότητα! Αυτή είναι η αλήθεια.
      Βασιλόφρων και ΝΔ είναι σχήμα οξύμορο, πέρα από τα όρια της λογικής.
      Η Εθνική Ελπίδα το λέει ξεκάθαρα: "Δημοψήφισμα για την μορφή του πολιτεύματος" το πρώτο πράγμα που θά κάνουμε αν μας τιμήσει ο λαός με την ψήφο του και μας στείλει στην Βουλή".
      Ο Βασιλεύς δεν μπορεί να στηρίξει κόμμα. Είναι υπερκομματικός και ενοποιό στοιχείο.

      Διαγραφή
    4. Όμως είδατε που είχα δίκιο? ακόμα και εσείς πιστέυετε ότι ο κ.νικολόπουλος είναι βασιλόφρων με δημοσιέυσεις της σελίδας σας άρα μπορείτε να παραδεχτείτε ότι είχα δίκιο σε προηγούμενα σχόλια και ότι ο κ. νικολόπουλος είναι βασιλόφρων.......

      Διαγραφή
    5. O κ. Νικολόπουλος δεν διευκρινίζει την πολιτειακή του τοποθέτηση. Δεν λέει μετά τον Παπούλια ποιος. Αν πει ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος, τότε θα τον στηρίξει η "Εθνική Ελπίδα" και εμείς και θα συσπειρωθούν οι Βασιλόφρονες.
      Αλλά και από βιβλία που έγραψε ο ίδιος ο Γ.Γ. του ΧριΚο μέμφεται τους Βασιλείς συχνά. Δείτε τα βιβλία του.
      Μακάρι να είναι φιλοβασιλικός. Δικαιώνεται ακόμα περισσότερο ο αγώνας μας.

      Διαγραφή
    6. Μπορεί να είμαι μόλις 15 ετών αλλά προσπαθώ μέσο του blog σας να μεταφέρω ποιοι υποστηρίζουν πραγματικά τον Βασιλέα σε όλους τους φιλοβασιλικούς του χωριού μου που έχουν άγνοια και συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η Ν.Δ αγαπάει τον βασιλιά συνεχίζω τον προσωπικό μου αγώνα για την επιστροφή του βασιλιά και δεν θέλω να πιστεύω ότι πάει χαμένος

      Διαγραφή
  14. Χαιρόμαστε όλως ιδιαιτέρως που η νέα γενιά ίσταται παρά το πλευρόν του Βασιλέως. Θέλουμε να υπάρχει προβάδισμα στην φωνή της νεολαίας και πολύ καλά κάνεις και σχολιάζεις και συνέχισε να το κάνεις.
    Ο αγώνας για την επιστροφή του Βασιλέως δεν θα πάει χαμένος, αρκεί να αναδειχθεί στην επιφάνεια, να συσπειρώσουμε δυνάμεις, να αντιτάξουμε άγνωστες πτυχές της Ιστορίας και χρειάζεται ο αγώνας να ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ για να έχουμε αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τελικά θα βάλει ο βασιλεύς για πρόεδρο της δημοκρατίας??? γιατί νομίζω ότι υπάρχει νόμος που δεν του το επιτρέπει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο νόμος που έστησε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος-Τούρκογλου το 1994 υποχρεώνει τον Βασιλιά Κωνσταντίνο, αφού του του αφαιρεί όλα τα διαβατήρια και την ελληνική υπηκοότητα, την απόκτηση επιθέτου για να ζει στην Ελλάδα δήθεν "ως ένας απλός πολίτης".
      Ο Βασιλεύς είναι Βασιλεύς και σε μία αβασίλευτη δημοκρατία που κατέστρεψε την Ελλάδα και εκ φύσεως δεν μπορεί να προσφέρει λύσεις και ενότητα, ΔΕΝ συνάδει να αναλάβει ένα τέτοια αντισυνταγματικό στην ουσία διότι Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε μία Δημοκρατία είναι ο λαός!

      Διαγραφή