Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Σε βαρυσήμαντη ενωτική ανακοίνωση προχώρησε ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄. Τόνισε την απομόνωση της βίας και την εθνική ενότητα στο μήνυμά του το οποίο είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας. Χαρακτήρισε την κατοχή του ΔΝΤ στην χώρα μας "σκληρή επιτήρηση των δανειστών".

Η ανακοίνωση είναι η εξής:
"Ως´Ελλην, χαίρομαι ιδιαιτέρως διαπιστώνοντας την προσπάθεια για την ανοδική πορεία της Ελληνικής οικονομίας, προκειμένου ο λαός μας, -που τόσα θυσίασε και συνεχίζει να θυσιάζει-, να απεμπλακεί από την σκληρή επιτήρηση των δανειστών.
Λυπήθηκα όμως βαθύτατα όταν τρεις Έλληνες νέοι πλήρωσαν με τη ζωή τους την μισαλλοδοξία και τον τυφλό φανατισμό.
Οποιαδήποτε κομματική παράταξη προβαίνει, -ή ενθαρρύνει άλλους να προβούν-, σε πράξεις που δεν συνάδουν με το Σύνταγμα, θα πρέπει να τίθεται εκτός Κοινοβουλίου. Προτρέπω επίσης από καρδιάς τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα να αφιερωθεί με πάθος στην οριστική εξαφάνιση αυτού του φανατισμού. Τα φαινόμενα και οι εικόνες αυτές προσβάλλουν βάναυσα τόσο την Ελληνική ιστορία όσο και την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.
Εύχομαι οι Έλληνες ενωμένοι να απομονώσουν με αποφασιστικότητα κάθε επιθετική συμπεριφορά και κάθε κρούσμα εγκληματικής βίας, απ´ όπου και αν αυτές προέρχονται.
Κωνσταντίνος Β".

1 σχόλιο:

  1. Θαυμάσια Μεγαλειώτατε, αλλά πολύ κακή η βία που εξάσκησε αυτός ο οργανισμός σε άλλα άτομα. Πρέπει να εξαλειφθεί η βία και τα πράγματα να επανέλθουν στην ομαλή τους λειτουργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή