Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Η ΕΠΤΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ


Με καταμετρημένα σχεδόν όλα τα εκλογικά τμήματα (ενσωμάτωση 98,60%), σύμφωνα με τη Singular Logic στη Βουλή μπαίνουν:

1) ΝΔ με 18,89 % και 108 έδρες,
2) ΣΥΡΙΖΑ με 16,76 % και 52 έδρες,
3) ΠΑΣΟΚ με 13,20 % και 41 έδρες,
4) Ανεξάρτητοι Έλληνες με 10,59 % και 33 έδρες,
5) ΚΚΕ με 8,48 % και 26 έδρες,
6) Χρυσή Αυγή 6,97 % και 21 έδρες,
7) Δημοκρατική Αριστερά με 6,10% και 19 έδρες.

Ακολουθούν: Οικολόγοι – Πράσινοι 2,93 %, ΛΑΟΣ 2,90%, και Δημοκρατική Συμμαχία 2,56%
Όσον αφορά στους βουλευτές Επικρατείας, από τη ΝΔ εκλέγονται τρεις, δύο από τον ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες και έναν από το ΚΚΕ, τη Χρυσή Αυγή και τη ΔΗΜΑΡ.

Πιο συγκεκριμένα εκλέγονται οι εξής:
Από τη ΝΔ: Χαράλαμπος Αθανασίου, Χρύσανθος Λαζαρίδης και Γιάννης Μιχελάκης
Από τον ΣΥΡΙΖΑ: Μανώλης Γλέζος και Θεανώ Φωτίου
Από το ΠΑΣΟΚ: Πύρρος Δήμας και Φώφη Γεννηματά
Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες: Τέρενς Κουίκ και Μιχάλης Γιαννάκης
Από το ΚΚΕ: Θανάσης Παφίλης
Από τη Χρυσή Αυγή: Χρήστος Παππάς
και από τη ΔΗΜΑΡ: Σπύρος Λυκούδης.

Οι μεγάλες πόλεις "κοκκίνισαν".
Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ δεν συγκεντρώνουν μαζί απόλυτη κοινοβουλευτική πλειοψηφία και περιορίζονται στις 149 έδρες.
Η Δημοκρατική Αριστερά διαθέτει 19 έδρες.
Ο ΣυΡιζΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα διαθέτουν 85 βουλευτές, ενώ το ΚΚΕ 26 έδρες.
Ο ΣυΡιζΑ έκανε την έκπληξη καταλαμβάνοντας την 2η θέση ως αξιωματική πλέον αντιπολίτευση!
Το ποσοστό της Αριστεράς έχει ανεβεί και ο δικομματισμός (ΝΔ-ΠαΣοΚ) διελύθη!
Η είσοδος της Χρυσής Αυγής δεν αποτελεί ιδιαιτέρα έκπληξη. Ο κόσμος είναι αγακτισμένος ιδίως με τους λαθρομετανάστες εξ αιτίας των οποίων η εγκληματικότητα εκτοξεύθηκε. Σκεφθείτε Έλληνες ότι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή θα πάει χαμένη. Θα ψηφίσετε ΟΧΙ στην Δημοκρατία, ΝΑΙ στον ναζισμό-φασισμό. Δικαιολόγημένα αφ΄ ετέρου γιατί υπόσχονται την απαλλαγή μας από τους λαθρομετανάστες οι οποίοι με τα κυκλώματα έχουν κάνει την Αθήνα γκέτο. Πολλοί εξαφανίζονται στα σπίτια από τις 6 ώρα το απόγευμα!!! Και κατηγορούσαν τον Γεώργιο Παπαδόπουλο πως δεν είχαν ελευθερία;;; Τώρα έχετε;;;; Η Χρυσή Αυγή έχει υπερβολική αγάπη στην Πατρίδα αλλά η εθνικοσοσιαλιστική τους ταυτότητα αποτελεί κίνδυνο για την πορεία και το μέλλον της χώρας. Είναι δυστυχώς ακραίο και λαικίστικο κόμμα. ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ, ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ σ΄ αυτήν την χώρα που πολέμησε με πάθος τους ναζί και τον φασίστα. Επίσης η θρησκεία τους είναι ο παγανισμός και όχι ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός όπως υποστηρίζει η Δεξιά!!! Πιστεύουν πως ο εθνικοσοσιαλισμός θα αναγεννήσει την Ευρώπη. Τα ναζιστικά σύμβολα τα λένε "αρχαία Ελληνικά". Όμως δεν πιστεύουμε και τα αριστεροκρατούμενα ΜΜΕ που την λασπολογούν και συκοφαντούν εσκεμμένα.
Η Χρυσή Αυγή με τις πράξεις της και τα λεγόμενά της (όχι όλες και όλα) δυσφημεί την μεγάλη Εθνική παράταξη, την Δεξιά!!!! Μιλούν τα ΜΜΕ για κακή, για τέρας της ακροδεξιάς, τότε η αριστερά
τι είναι που δολοφόνησε, που κατέκαψε στο παρελθόν, που πούλησε την Μακεδονία, που κατέλαβε τα πανεπιστήμια και τα έκανε οίκους ανοχής, που ζωγραφίζει και υβρίζει τις Άγιες και Θείες Εικόνες του ΧΡΙΣΤΟΥ, της ΠΑΝΑΓΙΑΣ και άλλων αγίων, που ανακαλύπτει κάθε μέρα όλο και καινούργια ανέκδοτα που υβρίζουν τα ΘΕΙΑ;!;!;!;! Τι στον κόρακα είναι η αριστερά;;;;; Ρωτώ;;; Εθνικισμός είναι τίποτε κακό;;; Είναι φιλοσοφία, ιδεολογία, είναι η υπερβολική αγάπη στην Πατρίδα. Δεν είναι τίποτα κακό. Η ανάμειξη Ελληνικού Εθνικισμού και Ναζισμού (=γερμανικός εθνικισμός) όμως αποτελεί κίνδυνο. Ή Έλλην εθνικιστής ή Γερμανός εθνικιστής.
Όπως βλέπουμε στον χάρτη πάνω, οι μεγάλες πόλεις κοκκίνισαν!!! Ο κίνδυνος της ανόδου της άκρας αριστεράς αποτελεί έναν άλλο μεγάλο κίνδυνο. Είναι κόμματα της Αριστεροκομμουνιστικής αρνήσεως και του φασιστικού ερυθρού ζόφου διότι ψηφίζοντας αυτά δεν θα έχουμε την δυνατότητα να ξαναψηφίσουμε ποτέ!!! Πέραν του ότι, μετά το θάνατο κάθε κομμουνιστού δικτάτορα, θα κλαίμε διατεταγμένα... μέχρι θανάτου όπως προσφάτως στην Βόρειο Κορέα. Αν γίνει "κυβέρνηση ΣυΡιζΑ-ΚΚΕ-ΔημΑρ" (δηλ. "αριστερή κυβέρνηση") καταλαβαίνετε τι θα συμβεί! Η Ελλάδα θα εμπαίζεται, θα απομονώνεται, θα διχάζεται υπό την ηγεσία μίας αριστερής κυβέρνησης. Ο εμφύλιος θα είναι πολύ κοντά.
Ο Τσίπρας μου θυμίζει το Ανδρέα Παπανδρέου του 1967 που έλεγε θα σχηματίσω κυβέρνηση είτε πάρω την πλειοψηφία ή όχι άνευ παρουσίας ή εγκρίσεως του Βασιλέως στην πλατεία Συντάγματος. Τώρα ο Τσίπρας μας απειλεί πως θα κατεβεί στο Σύνταγμα και τον κόσμο για να συγκεντρώσει υπογραφές ούτως ώστε να σχηματίσει την αριστερή του κυβέρνηση. Ο ΣυΡιζΑ δείχνει την "εξουσιολαγνή" του φύση. Κάποιος πρέπει να μας σώσει.
α) Πρέπει γρήγορα, ψύχραιμα, ανόθευτα και αδιαβλήτα, καθαρά και δίκαια να διεξαχθεί ένα δημοψήφισμα για την μορφή του πολιτεύματος ώστε να επιστρέψει ο Ολυμπιονίκης μας Βασιλεύς, ο μεγάλος Έλληνας, ο μόνος Ορθόδοξος Βασιλεύς εις την υφήλιον, Κωνσταντίνος ο ΙΓ΄. Η μία λύση είναι αυτή.
β) Η άλλη είναι ο σχηματισμός κυβερνήσεως εθνικής ενότητος υπό τον Βασιλέα Κωνσταντίνο και διεξαγωγή εθνικών βουλευτικών εκλογών στις 2 ή 9 Σεπτεμβρίου του 2012 και πολιτειακό δημοψήφισμα.
γ) Η τρίτη και τελευταία λύση είναι η διεξαγωγή εθνικών εκλογών στις 17 Ιουνίου 2012 και στήριξη στην ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, την ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, το κόμμα των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα".

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου