Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΩΝ "ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ""


Έλληνες πατριώτες Βασιλόφρονες,

γρηγορείτε. Ήλθε η ώρα, παρά την λάσπη που μας πέταξαν, να αναλάβουμε ευθύνες ώστε η Ελλάδα να απεμπλακεί από τα μνημόνια τα οποία πουλούν και εκτελούν την Ελλάδα και να την σώσουμε από έναν αφανισμό του αριστεροκομμουνισμού.
Ήλθε η ώρα για κρίσιμες αποφάσεις, εθνική σκέψη και προ πάντων πίστη στον ΥΨΙΣΤΟ για καρποφόρα  αποτελέσματα τα οποία θα δώσουν ώθηση στην πρόοδο και την ανάπτυξη της Ελλάδος χαρίζοντας παράλληλα στα παιδιά μας το μέλλον τους. Έφτασε πλέον η ώρα να απεγκλωβιστούν οι πατριώτες απ΄ αυτούς που καπηλεύονται τις αξίες του πατριωτικού χώρου.
Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" δεν στηρίζει κόμματα. όμως εκφράζει την υποστήριξή του στην "Εθνική Ελπίδα" διότι είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας Βασιλοφρόνων. Ας ενώσουμε την φωνή μας!

5 σχόλια:

  1. προεδρε ειμαι αντιθετωσ στην συτονομη καθοδο του κομματοσ ενω το αναρχοκουμουνι περιμενει και πιστευεω πωσ ειναι μεγαλη ευκαιρια να μπουμε στη βουλη μεσα απ τη νεα δημοκρατια μονη μασ δεν κανουμε τιποτα ουτε2% δεν θα παρουμε και το αναρχοκουμουνι θα τριβει τα χερια του .ειναι μεγαλη ευκαιρια για το κομμα να γινει γνωστο σκοποσ ειναι να μπουμε στη βουλη δεν μασ νοιαζει πωσ απλα να μπουμε και μετα παιζουμε μπαλα προτινε συνεργασια εσυ σιγουρα στην πελλα θεσσαλονικη μπορουμε λαρισα ακομα και στην ημαθια μπορουμε λογο εκλογικου νομου μπορουμε να τοεκμεταλευθουμε σκοποσ ειναι να μην βγει το αναρχοκουμουνι και να μπει η εθνικη ελπιδα στη βουλη μπορουμε απλα να το κανουμε χωρισ κοπο φτανει να δεχτουν συνεργασια .πιστευω ειναι ευκαιρια πρεπει να εκμεταλευτουμε τισ συγκιριεσ κανεισ δεν μπορει να μασ καταλογισει τιποτα ειναΙ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θελω πολλεσ φορεσ να επικοινονισω και υπαρχει προβλημα στην αποστολη μυνηματοσ δεν βγαινουν οι δυο λεξεισ που πρεπει να πληκτρολογησω για να σταλει το μηνυμα.παντοσ γνωμη μου ειναι καθε δεξιοσ ψηφοσ εκτοσ νεασ δημοκρατιασ ειναι ψηφοσ στον τσιπρα και εφοσον ειπαρχει λιστα πιο θα τρεχει για ψηφουσ αν κατεβουμε μονοι μασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Νέα Δημοκρατία έδιωξε τον Βασιλιά, επιχειρήσεις και αυτοκινητοβιομηχανίες. Πρέπει οπωσδήποτε να μπούμε στην Βουλή ως "Εθνική Ελπίδα". Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε. Υπάρχουν πολλά κόμματα που ιδρύθηκαν τώρα για να διασπάσουν την ενότητα των Βασιλοφρόνων. Οι φιλοβασιλικοί στην Ελλάδα ξεπερνούν τα 2 εκ. Γιατί τόσοι ψήφοι να πάνε χαμένοι σ΄ αυτούς που μας πρόδωσαν ως παράταξη;;; Θέλω τον Βασιλιά. Η ΝΔ δεν θα μας τον φέρει πίσω και καήκαμε.

      Διαγραφή
  3. giana tous to antapodosoume me to idio nomisma prepei na mas mathei o kosmos gia na mpoume monoi mas einai para polu duskolo an mpoume sth voulh kai akousoun to logo mas tha anevoume polu protos stoxos mas einai na mpoume den mas niazei pos prepei na ekmetaleutoume thn eukairia alloste an vgei to anarxokoumouni kai me mas apekso tote den tha doume vasilia oute se 40 xronnia skefthteto kalutera kai oso gia tous vasilofrones prepei na exeis dei kai mono sou oti 2 3 atoma agonizomastai sth selida sto face book apo tous3000 gia na matheutei to komma eno mono me thn anakoinosh synergasias tha mas matei olh h ellada skeftiteto kalutera edo thn ntora dexthke fantasoy emas tha tou fanh oash sthn erhmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΝΔ σου επαναλαμβάνω και η ΔηΣυ και τα άλλα στελέχη του ΛαΟΣ που προσχώρησαν στην ΝΔ είναι κατά του Βασιλέως. Η ΝΔ δεν πρόκειται να μας τον φέρει. Προωθήστε με κάθε τρόπο την Εθνική Ελπίδα, διαδικτυακά, κοινωνικά. Στόχος μας είναι η επαναφορά της Βασιλείας. Ουδέν άλλον κόμμα έχει τέτοιο στόχο. Άλλωστε η ΝΔ με νόθο δημοψήφισμα τον έδιωξε. Με έντιμο και δίκαιο υποχρεούται να τον ξαναφέρει. Αλλά επειδή δεν πρόκειται να το κάνει, αυτόν τον στόχο που είναι πανελλήνιο αίτημα θα το πραγματοποιήσουμε εμείς.

      Διαγραφή