Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ... ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Το κάλεσμα-παράκληση του Πρόεδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά εμάς ως "Εθνική Ελπίδα" δεν μας ενδιαφέρει. Διότι Βασιλόφρονες και Δεξιοί. Οι Βασιλόφρονες είμαστε οι ωραιότεροι των Ελλήνων, έντιμοι (χωρίς να υποτιμώ τους υπόλοιπους) αλλά και κυνηγημένοι. Γι΄ αυτό μη φοβάστε να πείτε πως είστε Βασιλόφρονες και θέλετε ξανά τον Βασιλέα Κωνσταντίνο στον Θρόνο!!! Ντροπή πρέπει να έχουν οι κομμουνισταί που κατέκαψαν και κατέσφαξαν τον Ελληνικό λαό!!! Όσο αστείο και επικίνδυνο είναι να μιλάς σήμερα για τον Χίτλερ τόσο αστείο και επικίνδυνο είναι να μιλάς σήμερα για τον Στάλιν που υμνούν και δοξάζουν οι φασίστες οι κομμουνιστές!!!
Όμως στο προσκήνιο επανεμφανίσθη ο "αριστερό-αναρχοκομμουνιστικός κίνδυνος". Σ΄ αυτόν τον κίνδυνο η υγιής κοινωνία, οι εθνικοί σκεπτόμενοι Έλληνες πρέπει να αντισταθούμε ώστε η Ελλάδα να συνεχίσει να υπάρχει!!!!!
Ο Αντώνης Σαμαράς βλέποντας πως δεν θα μπορέσει να κατακτήσει την πολυπόθητη του αυτοδυναμία, κάνει κάλεσμα-παράκληση για επανένωση της κεντροδεξιάς ώστε να προκύψει ένα κεντροδεξιό "φιλευρωπαικό μέτωπο".
Είμαστε (όχι ως κόμμα αλλά ως διαχειρισταί αυτού του Ελληνοχριστιανικού φιλοβασιλικού blog) υπέρ του συγκεκριμένου μετώπου. Όχι για ψηφοθηρικούς λόγους που αποσκοπεί η ΝΔ αλλά για εθνικοπατριωτικούς. Πρέπει οι κ. Καρατζαφέρης, Μάνος, Μπακογιάννη, (γιατί όχι και ο κ. Τζήμερος) να διαλύσουν τα κόμματα τους και να ενωθούν με την ΝΔ, για να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον "ερυθροφασιστικό κίνδυνο", ώστε οι αρχοκομμουνισταί να μην κυβερνήσουν ή να καταλάβουν την εξουσία σε μία ενδεχόμενη άνευ αυτοδυναμίας πρωτιά. Ακούμε (δεν ξέρουμε αν ισχύει τώρα) ο Τσίπρας και το ΣυΡιζΑ θα κατέβει να συγκεντρώσει υπογραφές για σχηματισμό "αριστερής κυβέρνησης" στην Πλατεία Συντάγματος! Ο Ανδρέας Παπανδρέου του 1967!!!!

     Π Ο Τ Ε    Ο Μ Ω Σ   Π Ρ Ο Ε Κ Υ Ψ Ε    Ξ Α Ν Α   Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Ο Σ   Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ;
Όταν προέκυψε ο κομμουνιστικός κίνδυνος εξ αιτίας του οποίου έγινε ο Εμφύλιος πόλεμος, όλες οι πατριωτικές πολιτικές δυνάμεις, από την Δεξιά μέχρι τις αριστερές παρυφές, συνασπίστηκαν υπό τον Βασιλέα Γεώργιο τον Β΄ και έπειτα υπό τον Βασιλέα Παύλο Α΄ για να τον αντιμετωπίσουν. Παλαιότερα Δεξιά & Κέντρο ήταν εξίσου πατριωτικά.
Όταν προέκυψε πάλι ο κομμουνιστικός κίνδυνος με την έλευση του Ανδρέα Παπανδρέου στην Ελλάδα και την ίδρυση του ΑΣΠΙΔΑ, τότε κάποιοι στρατιωτικοί έκαναν "επανάσταση" για να σώσουν την Ελλάδα από τον δ΄ κομμουνιστικό κίνδυνο ηγήτωρ του οποίου ο Ανδρέας Παπανδρέου!!!
Με την πτώση της χούντας του Ιωαννίδη τον Ιούλιο του 1974, ο Καραμανλής, όντας αριστερότερος των αριστερών, έδωσε προνόμια στους κομμουνιστάς, οι οποίοι κατέλαβαν τα ΜΜΕ, τα θέατρα, τα σχολεία, τα Πανεπιστήμια και τα πάντα. Άπειρες ταινίες όπου οι κομμουνισταί και γενικότερα οι αριστεροί είναι θύματα και το "κακό κράτος" η Δεξιά ο θύτης. Μήπως συμβαίνει το αντίθετο;
Ρωτάτε τις οικογένειες που έχασαν τον άνθρωπό τους, το παιδί τους;;; Δεν ανεχόμαστε πλέον τα παιδιά μας μέσω σχολείων αλλά και εμείς μέσω ΜΜΕ να γινόμαστε όργανα αριστερού προσανατολισμού.
ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

                  Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Δ Ε Ξ Ι Ο    Φ Ι Λ Ε Υ Ρ Ω Π Α Ι Κ Ο    Μ Ε Τ Ω Π Ο
ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ, ΔΡΑΣΗ πλέον ένα. Πρέπει να συνεχίσουν το αίτημα της επαναδιαπραγμάτευσης, αλλά αυτό αν δεν καταστεί εφικτό υπέρ της απαγκίστρωσης. Όμως οι Βασιλόφρονες δεν έχουν θέση σε μία τέτοια προσπάθεια. Γιατί η ΝΔ έδιωξε τον Βασιλιά και επιχειρήσεις και τις αυτοκινητοβιομηχανίες μας, διέλυσε την δημόσια διοίκηση, εκτόξευσε έλλειμμα και χρέος. Αλλά πρέπει να δημιουργηθεί ανάχωμα σ΄ αυτόν τον ζοφερό κίνδυνο των κομμάτων της εξουσιολαγνίας, του ζόφου και της άρνησης. Τα κόμματα του "θολοπροοδευτισμού" προάγουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων και ευνοούν συμφέροντα. Με την αριστερά στο τιμόνι της χώρας θα υποστούμε την χαώδη υποβάθμιση μέχρι και τον ολοκληρωτικό αφανισμό!!!

                   Η     Ε Θ Ν Ι Κ Η    Ε Λ Π Ι Δ Α    Σ Τ Η Ν    Β Ο Υ Λ Η
Σ΄ αυτήν την Βουλή πρέπει να ακουστεί και μία άλλη φωνή. Η Ελληνοορθόδοξη φωνή, η φιλοβασιλική φωνή, η εθνική φωνή για την πρόοδο και το μέλλον της Ελλάδος. Αποτελούμε με το πολίτευμα που πρεσβεύουμε, την "αναχαίτιση του ισλαμικού και αριστερού κινδύνου".
Λέμε: ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ.


Μέρη από το πρόγραμμα του κόμματος μας υπάρχουν στην ιστοσελίδα της "Εθνικής Ελπίδας" και στο blog μας εδώ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου