Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ "ΠΡΩΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"


«Αφού η Ελλάδα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το όνομα Πρώην Οθωμανική Δημοκρατία, τότε πως εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όνομα Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» σχολίασε ο εκτός πραγματικότητος και προκλητικός ευρωβουλευτής της Ολλανδίας, Γιόχανες βαν Μπάαλεν.

«Το όνομά σας είναι «Μακεδονία» και αυτή είναι η στάση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», τόνισε ο Ολλανδός Ευρωβουλευτής από την ομάδα των Φιλελευθέρων Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και πρόεδρος της Διεθνούς των Φιλελευθέρων.

Ο Ολλανδός ευρωβουλευτής σημείωσε ότι η Ελλάδα δε μπορεί συνέχεια να αντιτάσσεται στις υποχρεώσεις της που απορρέουν από τις διεθνείς σχέσεις, με τα γυφτοΣκόπια, την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Μπάαλεν μετά τη συνάντηση με τον Νίκολα Πόποσκι δήλωσε ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να αγνοήσει την Ελλάδα και να «αναγνωρίσει τα Σκόπια με το συνταγματικό τους όνομα και να άρει τους αποκλεισμούς προς τα Σκόπια».

Ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων δήλωσε ότι στόχος για το κράτος του, είναι να καταστεί πλήρες μέλος του ΝΑΤΟ, γιατί αυτό είναι το δίκαιο και το έγκυρο, αφού τα Σκόπια συμβάλλουν στις αποστολές του ΝΑΤΟ και επιπλέον έχει το ατού της ετυμηγορίας της Χάγης στο πλευρό της.

Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ;;; ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΘΑ ΤΡΩΓΟΣΑΣΤΑΝ!!!! 

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου