Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

NEO KOMMA AΠO TON ΠAΠAΔHMO

Στα σκαριά βρίσκεται η δημιουργία νέου κόμματος στον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς από τον Λουκά Παπαδήμο.
Το νέο κόμμα θα δημιουργηθεί μετά τις εκλογές αποτελεί σχέδιο στελεχών του ΠαΣοΚ που βλέπουν αδύνατοι την συσπείρωση του κόμματος. Υπέρ του κόμματος Παπαδήμου φαίνεται να είναι στελέχη της καταστροφικής και "λεηλατικής" περιόδου Σημίτη.
Τα ονόματα που ακούγονται ότι συζητούν το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κομματικού σχήματος είναι αυτό του Γιάννη Στουρνάρα, σημερινού υπουργού Ανάπτυξης, του Νίκου Χριστοδουλάκη, πρώην υπουργού Οικονομίας, της Άννας Διαμαντοπούλου, πρώην υπουργού Αλητείας.
Οι φήμες που κυκλοφορούν έντονα τις τελευταίες ημέρες φέρουν και τους Γιάννη Ραγκούση και Αντρέα Λοβέρδο να συμμετέχουν στις ζυμώσεις.
Μετά την δημιουργία του κόμματος του Λουκά Παπαδήμου στελέχη του ΠαΣοΚ όλο και θα εγκαταλείπουν το κόμμα και τον Τούρκογλου-Βενιζέλο. Το ΠαΣοΚ αδύνατο πλέον θα προσχωρήσει στο κόμμα του Παπαδήμου το οποίο θα αποτελέσει την συνέχεια του καταστροφικού κύκλου της "Αβασίλευτης μεταπολίτευσης".

Έλληνες, Ελληνίδες εν Χριστώ,
μην εμπιστευτείτε το νέο κόμμα της καταστροφής. Η Ελλάδα δεν ανήκει στους ανθρώπους των λεσχών, της Μπίλντεμπεργκ, της Τριμερούς. Δεν ανήκει στους μασονικούς και σιωνιστές χρηματοκυβερνήτες.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου