Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΡΕΥΜΑ & ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


Γράφουν δύο από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".


Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα", ως ιστότοπος βασιλοφρόνων, πρέπει να εκφράζει και τις θέσεις των Βασιλοφρόνων, που δεν άλλες από τον πατριωτισμό και τον σεβασμό! Παρακάτω θα μιλήσουμε για τις θέσεις του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος" για την Τουρκία, τα Σκόπια, το Βορειηπειρωτικό, το Κυπριακό, την ΑΟΖ, τον αλύτρωτο Ελληνισμό και το Μεταναστευτικό.

ΟΧΙ στην ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε.
Η Τουρκία ως χώρα και ως πολιτισμός καθώς και ως γεωγραφική περιοχή δεν ανήκει στην Ευρώπη. Η Τουρκία έχει αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με την Δύση με αποτέλεσμα να ενταθεί το ήδη υπάρχον φιλοτουρκικό πνεύμα. Η Τουρκία επιδιώκει να αναδειχθεί σε ανώτερη δύναμη από τους Έλληνες, αναπτύσσοντας τρομερά την οικονομία και παραβιάζοντας τα εθνικά μας σύνορα. Παραβιάζουν την χώρα μας σε ξηρά, θάλασσα και αέρα. Εμείς εν αντιθέσει είμαστε τελείως αδρανοποιημένοι κατ΄ επιταγήν των ξένων δυνάμεων και της εκάστοτε κυβέρνησης. Ιστορικά, γεωγραφικά, πολιτιστικά, κοινωνικά η Τουρκία δεν μπορεί να μοιάσει στην Ευρώπη και εννοείται να ανήκει σ΄ αυτήν. Διότι η Ευρώπη έχει την ρίζα της στον Ελληνικό πολιτισμό, το ρωμαϊκό-βυζαντινό δίκαιο και την χριστιανική θρησκεία. Άλλο τώρα αν πιστεύει στο χρήμα και τον υλισμό. Η Τουρκία έχει προκαλέσει στον Ελληνισμό τα πάνδεινα εδώ και 10 περίπου αιώνες, με αποκορύφωμα την άλωση της Κων/πόλεως, την σφαγή της Χίου, την Μικρασιατική καταστροφή, την κατοχή στην Κύπρο και γενικά τις βιαιότητες των τούρκων εις βάρος του Ελληνικού Έθνους. Οι Τούρκοι, επηρρεασμένοι από τον άκρατο σοβινισμό τους, επιδιώκουν την δημιουργία μίας νέας "μουσουλμανικής-οθωμανικής αυτοκρατορίας" που θα καταδυναστεύσει την Ελλάδα και την Ευρώπη και θα επεκτείνεται στην Μέση Ανατολή. Είναι επικίνδυνη η συμμετοχή της στην Ε.Ε. και για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη.
Δεν ανεχόμαστε οι Τούρκοι να παραβιάζουν τα σύνορα μας. Η Ελλάδα ΔΕΝ διαπραγματεύεται την εθνική και εδαφική της ακεραιότητα και τα κυριαρχικά της δικαιώματα ούτε στην γη, ούτε στην θάλασσα, ούτε στον αέρα.
       
Βορειοηπειρωτικό
Όλα τα κόμματα σταμάτησαν να μιλούν, άλλα δεν το ανέφεραν κάν, για το Βορειοηπειρωτικό ζήτημα. Μετά την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού, η Ελλάδα ενδιαφέρθηκε για την αποκατάσταση αληθινής δημοκρατίας στην Αλβανία και την ευημερία του αλβανικού λαού, μόνο που ο τότε Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη Αντώνης Σαμαράς προέβη σε μία "αποτρόπαια" πράξη. Σε άνοιγμα της Ελληνοαλβανικής μεθορίου. Την ίδια εποχή μάλιστα άνοιξαν και όλες οι φυλακές της Αλβανίας. Τα αποτελέσματα είναι σ΄ όλους μας γνωστά: αύξηση της εγκληματικότητος, ανασφάλεια, μείωση ελληνικών εργατικών χεριών. Η Ελλάδα δεν νοιάστηκε όμως και δεν νοιάζεται ακόμα για τους εκεί ομοεθνείς αδελφούς μας. Μην λησμονούμε ότι ένα κομμάτι της Ηπείρου απελευθερώθηκε. Οι Ελληνικοί πληθυσμοί του Αργυροκάστρου, της Κορυτσάς, της Χειμάρας, των Αγίων Σαράντα, της Πρεμέτης πάρεμειναν υποδουλωμένοι σε ένα νέο "αγγλόφτιαχτο" κράτος: την Αλβανία. Καταδικάζουμε και απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία των τσάμηδων οι οποίοι εκφοβίζουν τον εκεί Ελληνικό πληθυσμό. Απαιτούμε να ζουν με τις συνθήκες της αξιοπρέπειας, της ανεξιθρησκείας, της φιλοπατρίας και της πολυποθήτου δημοκρατίας και ελευθερίας.

Σκοπιανό
Ο ακμαίος ελληνικός πληθυσμός του Μοναστηρίου, της Γευγελής, της Αχρίδος, παρέμεινε υπόδουλος στην Σερβία. Η χρήση του όρου "Μακεδονία" από τους Γιουγκοσλάβους του Τίτο υπήρξε εφεύρεση δια της οποίας επιχειρήθηκε από το 1943 η υποδούλωση της Βορείου Ελλάδος. Το 1943 και το 1945 κομμουνιστοσυμμορίτες "πώλησαν" ουσιαστικά 2 φορές με συμφωνίες την Μακεδονία μας στους Βουλγάρους!!! Το ΚΚΕ, για να ικανοποιήσει τον επεκτατισμό του Βελιγραδίου, αναγνώρισε στους λεγόμενους "Σλαβομακεδόνες" το δικαίωμα να αποχωρισθούν από το Ελληνικό Κράτος. Τούτο σήμαινε να ενωθεί η Ελληνική Μακεδονία με το ψευτομακεδονικό κράτος των Σκοπίων, δηλαδή να απορροφηθεί από την Γιουγκοσλαβία. Προ του κομμουνιστικού κινδύνου ο οποίος επιδίωκε την κατάληψη της εξουσίας και την απορρόφηση της Μακεδονίας από την Γιουγκοσλαβία χρειάστηκε πολυετής και πολυαίμακτος σκληρός αγών ο οποίος έληξε και με την βοήθεια του ΟΗΕ τον Αύγουστο του 1949 στο Γράμμο-Βίτσι. Επανεμφανίσθη με τον θάνατο του Τίτο στα μέσα της δεκαετίας του 1980. Εμφανίζονται σήμερα οι Σκοπιανοί ως απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η κάθοδος των Σλάβων στην Βαλκανική χερσόνησο πραγματοποιήθηκε τον 6ο αιώνα μ.Χ. Δεν έχουν καμία σχέση με τον Μ. Αλέξανδρο ο οποίος κατέκτησε τον τότε γνωστό κόσμο τον 3ο αιώνα μ.Χ. Τουλάχιστον το 70 με 74% του σημερινού εδάφους των Σκοπίων ήταν κατεκτημένο από τον Μ. Αλέξανδρο. Δεν μπορούν να γίνουν σύμμαχοί μας ποτέ επειδή έχουν επεκτατικές βλέψεις εις βάρος της Πατρίδος μας ονειρευόμενοι σύνορα από το Άγιον Όρος μέχρι τον Όλυμπο!!!
Το κρατίδιο των Σκοπίων δημιουργήθηκε για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων από τις ΗΠΑ και πρέπει καθ΄ ημάς να ονομαστεί "Νότια Σερβία-Βαρντάσκα"!

Μεταναστευτικό
Οι πολιτικοί και οι κυβερνώντες επί 38 τώρα χρόνια δεν είχαν μία σοβαρή και συγκροτημένη μεταναστευτική πολιτική. Έτσι, επιτεύχθη η ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών. Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι έποικοι στην Πατρίδα μας, έχουν ως στόχο τον "εποικισμό". Μία μηδενιστική όμως μειοψηφία θεωρεί την χώρα μας ως "πέρασμα" για την Ευρώπη. Τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση του ΠαΣοΚ τα θεωρούμε καταδικαστέα και προδωτικά. Δίδει στους λαθρομετανάστες επίδομα 100 ευρώ την ώρα που πετσοκόβει τους μισθούς των χαμηλόμισθων, που καταργεί τα επιδόματα και κυρίως το εισόδημα του ανέργου, που μειώνει την σύνταξη του ανάπηρου και του χαμηλοσυνταξιούχου, την ώρα που βάζει χαράτσια!!! Μάλιστα τους απαγορεύει την έξοδο τους από την χώρα!!! Εμείς προτείνουμε "άμεση επαναπροοώθηση όλων των μη νομίμων μεταναστών στις χώρες καταγωγής τους". Προηγείται η ασφάλεια του Έλληνα και της Ελληνίδος.
* Θέσπιση ποσόστωσης 3%
Το κέντρο της Αθήνας έχει γίνει γκέτο και θα καθαριστεί άμεσα με την απέλαση-επαναπροώθηση και την φυλάκιση των μελών των παραοργανώσεων που τους "προωθούν" στην Πατρίδα μας!

Ανακήρυξη ΑΟΖ
Η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει αμέσως σε ανακήρυξη ΑΟΖ και δεν δεχόμαστε κανένα ενδέχομενο συνεκμετάλευσης του Αιγαίου με την Τουρκία και με οποιαδήποτε άλλη χώρα. Τα εθνικά μας σύνορα και τα ιερά μας εδάφη δεν πρόκειται να τα διαπραγματευτούμε!!! Είμαστε Έλληνες, είμαστε Ορθόδοξοι!!!

Αποχώρηση των Τούρκων από την Κύπρο
Ο Κυπριακός λαός επί 38 χρόνια ζεί με μία τεράστια οργή, ανείπωτο πόνο, θλίψη και μίσος. Οργισμένος και εξαγριωμένος με έναν αχάριστο και βάρβαρο λαό, τον τουρκικό. Στην χούντα του Ιωαννίδη ο Μακάριος δεν ήταν αρεστός. Γι΄ αυτό κατ΄ επιταγήν των Αμερικανών έκαναν (οι Ιωαννιδικοί) πραξικόπημα στην Κύπρο με σκοπό την ανατροπή του Μακαρίου. Ο Μακάριος πρόσκαιρα ανατρέπεται. Οι τούρκοι με πρόφαση πως η συνθήκη παραβιάστηκε και πως είναι μία από τις εγγυήτριες δυνάμεις επενέβη στην Κύπρο με τον Αττίλα 1. Βομβαρδισμοί, δολοφονίες, καταστροφές και κατάληψη του 3% του Κυπριακού εδάφους. Ο χουντικός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Φ. Γκιζίκης κηρύσσει επιστράτευση και η κυβέρνηση του Ανδρουτσόπουλου με την κοινή γνώμη πολιτικών και της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων φέρνουν πίσω τον Καραμανλή στην Ελλάδα. Ένα μήνα μετά την "άνοδο" του Καραμανλή στην εξουσία γίνεται ο 2ος και τραγικός Αττίλας όπου καταλαμβάνεται το 37% του εδάφους της Κύπρου. Πόνος, τραγωδία, μίσος, θλίψη, οργή, αγνοούμενοι, νεκροί. Το 1983 ο Ντεγκτάς ανακηρύσσει τα καταληφθέντα από τους τούρκους εδάφη ως κράτος. Αυτό ήταν και παραμένει ένα ψευδοκράτος. Πρέπει να εφαρμοστούν οι αποφάσεις του ΟΗΕ καθώς και οι αρχές του Διεθνούς Δικαίου δηλ. να αποκατασταθεί η αδέσμευτη κυριαρχία του Κυπριακού κράτους και του Κυπριακού λαού. Να ανοίξει ο φάκελος της Κύπρου, να αποκαλυφθούν οι προδότες και να αποχωρήσουν όλα τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής από το Κυπριακό έδαφος και να διαλυθεί το ψευδοκράτος. Πρέπει να συμβάλουμε αποτελεσματικά στον επηρρεασμό του επί 30 αιώνες Ελληνικού Κυπριακού εδάφους και την πνευματική, πολιτιστική, θρησκευτική και κοινωνική ανάπτυξη του Κυπριακού λαού.

Αλύτρωτος Ελληνισμός
Ο Ελληνισμός δεν είναι απελευθερωμένος καθ΄ ολοκληρίαν. Ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου, της Βορείου Μακεδονίας, της Ανατολικής Ρωμυλίας, της Ανατολικής Θράκης, της Κων/πόλεως, της Μ. Ασίας, του Πόντου δεν απελευθερώθηκαν. Οι δήθεν Σύμμαχοι μας πάντα θα πρόδιδαν αυτόν τον τόπο και θα τον γέμιζαν με πίκρα και πολύ πόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου