Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ & ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΙΟΥ 2012

                                 Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ      6 Η Σ     Μ Α Ι Ο Υ      2 0 1 2
Την Κυριακή 6η Μαίου 2012, οι Έλληνες προσήλθαμε στις κάλπες για να εκλέξουμε δια της ψήφου μας την Βουλή και την κυβέρνηση της χώρας. Το εκλογικό σώμα, στο σύνολο του, έδωσε την πρωτιά στην ΝΔ, ανέβασε τα ποσοστά της άκρας (δήθεν ριζοσπαστικής) αριστεράς, καταδίκασε το ΠαΣοΚ και την μνημονιακή πολιτική ενισχύοντας τα άκρα και νέα κόμματα. Τα αποτέλεσματα ήταν: ΝΔ 108 έδρες, ΣυΡιζΑ 52, ΠαΣοΚ 41, ΑνΕλ 33, ΚΚΕ 26, Χρυσή Αυγή 21 και ΔημΑρ 21. Μέσα σ΄ αυτήν την απίστευτη ρευστότητα και την κοινωνικό-πολιτικό-οικονομική αστάθεια, η νέα Βουλή δεν ορκίστηκε και δεν μπορεί να σχηματισθεί κυβέρνηση σύμφωνα με την λαική επιταγή. Ξεδιπλώθηκαν μπροστά μας σκηνές γελοιότητος, ντροπής, συμφερόντων και μικροκομματισμού. Οι κοκορομαχίες συνεχίζονται και οι πολιτικοί μας κολλημένοι ακόμη στον παλαιοκομματισμό... Δεν έλαβαν και δεν κατάλαβαν το μήνυμα που τους έστειλε ο Ελληνικός λαός. Ντροπή τους... και ο ΘΕΟΣ βοηθός....

              Ο     Ρ Ο Λ Ο Σ     Τ Ο Υ     Β Α Σ Ι Λ Ε Ω Σ     Κ Ω Ν Σ Τ Α Ν Τ Ι Ν Ο Υ
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος προ των εκλογών έκανε δήλωσε κατόπιν πίεσεως πολλών πολιτών. Η δήλωσις του χαρακτηρίστηκε "μνημονιακή", "υπέρ ΠαΣοΚ & ΝΔ" κα ανοησίες συναφείς. Ο Βασιλεύς τάχθηκε με το συμφέρον της χώρας, όπως πάντα, και με την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Εν ολίγοις αντικατοπτρίζει ως λέξεις-κλειδιά Ευρώπη και σταθερότητα ενώ ιδιαίτερο λόγο έκανε στην ανεργία. Στόχος του να ενώσει τον Ελληνικό λαό και να ψηφίσει καθαρά και ανεπηρρέαστα και όχι να τον διχάσει ή να τον επηρρεάσει. Ίσταται (και φάνηκε και από την δήλωση του), πέρα και πάνω από κόμματα.
Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να εξασφαλίσει την εθνικολαική ενότητα και συνοχή. Μάλιστα έχουν συγκεντρωθεί την προηγούμενη δεκαετία πάνω από 3.500.000 υπογραφές για την επιστροφή του Βασιλέως. Τώρα πλέον, έχουν ξεπεραστεί τα 4.000.000 των Ελλήνων. Ποιο κόμμα ή ποιο πρόσωπο έχει υποστήριξη και δημοφιλία τουλάχιστον 4.000.000 Ελλήνων; Κανένα και κανείς. Η δήλωσις του Βασιλέως έχει ως εξής:
«Παρ’όλο που δεν συνηθίζω να κάνω δηλώσεις προ των εκλογών, αντιλαμβανόμενος τη σημασία της συγκεκριμένης χρονικής συγκυρίας για την πορεία της Ελλάδος, σας μεταφέρω τις ακόλουθες σκέψεις:
Ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του καλείται στις επικείμενες εκλογές να εκλέξει την κυβέρνηση που θα χειριστεί τα μεγάλα προβλήματα της οικονομίας. Πέρασε και συνεχίζει να περνά δύσκολες στιγμές και το μόνο που δεν χρειάζεται είναι υποσχέσεις που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Έχει ανάγκη να βρει εργασία, κυρίως η νεολαία που έχει σήμερα μεγάλο ποσοστό ανεργίας. Έχει ανάγκη να αισθανθεί ότι οι τεράστιες θυσίες που αναγκάστηκε να κάνει τα τελευταία δύο χρόνια δεν θα πάνε χαμένες. Έχει ανάγκη από ένα σταθερό περιβάλλον, σταθερούς κανόνες λειτουργίας της οικονομίας που θα προσελκύσουν επενδύσεις για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.
Η Ελλάδα έχει όμως επίσης ανάγκη θεσμικών και διαρθρωτικών αλλαγών για να γίνει σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος και να δώσει την δυνατότητα στους Έλληνες να συμβάλλουν στην ανάπτυξη που όχι μόνο θα την βγάλει από την κρίση, αλλά που θα εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες για τον Ελληνικό λαό.
Πιστεύω ότι έχει ανάγκη την Ευρώπη μέσα στην οποία θα μπορέσει ξανά να καταλάβει ισότιμη θέση. Η Ελλάδα έχει ανάγκη και πρέπει να αξιοποιήσει τις συμμαχίες της».

                           Ο Ι     Μ Ε Τ Ε Κ Λ Ο Γ Ι Κ Ε Σ     Ε Ξ Ε Λ Ι Ξ Ε Ι Σ 
Μετά τις εκλογές ο Πρόεδρος της "Δημοκρατίας" ξεκίνησε την διαδικασία των διερευνητικών εντολών. Οι αρχηγοί των 3 πρώτων κομμάτων, σύμφωνα με το Σύνταγμα, παίρνουν την διερευνητική εντολή από τον ΠτΔ. Έτσι Σαμαράς, Τσίπρας, Βενιζέλος "προσπάθησαν" να σχηματίσουν κυβέρνηση. Απέτυχαν. Τώρα ο ΠτΔ "συγκαλεί" τους πολιτικούς αρχηγούς για να βρεθεί η "λύση". Παρακολουθήσαμε μία απίστευτη κοκορομαχία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών κατά την συνάντησή τους υπό τον Παπούλια ο οποίος ούτε κιχ δεν έβγαλε. Παρακολουθούσε ως απλός θεατής. Μυαλό δεν έβαλαν;;; Δεν ντρέπονται λίγο και ζητούν την ψήφο μας; Απορούμε και εξιστάμεθα. 
Η Παπαρήγα λέει εγώ δεν θέλω να συναντηθώ. Δεν σηκώνει τα τηλέφωνα όπως και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί. Καλά ο λαός σας εξέκλεξε γι΄ αυτό. Με ένα τηλ. τελείωσαν όλα; Είσαι υποχρεωμένος να συναντιέσαι και να κάνεις ότι προβλέπει το Σύνταγμα.
Ο Παν. Πικραμμένος
Με το τέλος τώρα των διερευνητικών εντολών και των επαφών των πολιτικών αρχηγών με τον ΠτΔ μήπως καταλάβαμε πόσο δίκιο είχε ο Βασιλεύς Κων/νος με την δήλωση του αυτή προεκλογικά. Θα τον συνέφερε μία πολιτική αστάθεια όπως η σημερινή, αλλά απέδειξε για άλλη μία ακόμη φορά την αγάπη του στην Ελλάδα μας, ζητώντας από τον λαό την ανάδειξη δυνατής κυβερνήσεως. Που είναι τώρα οι ηγέτες που τους χρειαζόμαστε;;; Έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε ακυβέρνητοι;;;
Τώρα υπάρχει το ενδεχόμενο να ορκιστεί για πρώτη φορά γυναίκα πρωθυπουργός. Εάν δεν βρεθεί λύση τώρα θα σχηματισθεί υπηρεσιακή εκλογική κυβέρνηση με πρωθυπουργό έναν από τους 3 Προέδρους των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας. Η κ. Ασημακοπούλου είναι Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο κ. Καραβοκύρης του Ελεγκτικού Συνεδρίου και ο κ. Πικραμμένος του Συμβουλίου Επικρατείας. Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι του κ. Πικραμμένου γιατί είναι και ο αρχαιότερος δικαστής από τους 3 προαναφερθέντας. Το ενδεχόμενο Παπαδήμου απομακρύνεται μέρα με την μέρα. 

Τ Ι   Θ Α   Ε Ι Ν Α Ι    Γ Ι Α   Τ Η Ν    Ε Λ Λ Α Δ Α   Μ Ι Α   Κ Υ Β Ε Ρ Ν Η Σ Η   Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Ω Ν
Κάποια κωλόπαιδα καίνε την Ελληνική Σημαία
Καταστροφή. Στα αριστερά κόμματα επικρατεί ο φιλοσκοπιανισμός, ο φιλοτουρκισμός, ο ανθελληνοχριστιανισμός, η οικιοποίηση της Ελληνικής Ιστορίας. Αντιπατριωτικές θέσεις όπως κατάργηση θρησκευτικού όρκου, κατάργηση προσευχής, αγιασμού στα σχολεία, πλήρης διαχωρισμός ρόλων Εκκλησίας – Κράτους καλ. Τα Σκόπια θα ανομαστούν "Δημοκρατία της Μακεδονίας". Θα πεταχθούμε έξω από την Ευρώπη και την Ευρωζώνη. Ούτε και αυτοί δεν ξέρουν τι θέλουν. Με την αριστερή κυβέρνηση θα εφαρμοστούν: Αποποινικοποίηση της χρήσης, κατοχής και προμήθειας όλων των ναρκωτικών ουσιών για προσωπική χρήση, κατάργηση των σημερινών κέντρων κράτησης αλλοδαπών (προσφύγων και μεταναστών) και δημιουργία ανοικτών κέντρων διαβίωσης με αξιοπρεπείς όρους και απαγόρευση της απέλασης, δικαίωμα ψήφου μετανάστων,  αποστρατιωτικοποίηση των σωμάτων ασφαλείας και αφοπλισμός των αστυνομικών μονάδων στη διάρκεια κινηματικών, συνδικαλιστικών και πολιτικών εκδηλώσεων. Την κατάργηση των ειδικών μονάδων (ΜΑΤ, ΕΚΑΜ) και των ειδικών σωμάτων (ειδικοί φρουροί, συνοριοφύλακες, αγροφυλακή), πλήρης διαχωρισμός ρόλων Εκκλησίας – Κράτους, με πλήρη αρμοδιότητα της Πολιτείας σε ζητήματα γάμου, ονοματοδοσίας. Αντικατάσταση του μαθήματος των Θρησκευτικών από μία επιστημονική προσέγγιση του φαινόμενου της θρησκείας. Την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου, αγιασμού, προσευχής. Αναγνωρίζει και συνομιλεί με το παράνομο κόμμα DEB των μουσουλμάνων-τούρκων στην Θράκη. Στο κόμμα του ΣυΡιζΑ συμμετείχε και ένας γνωστός ληστής-αντιεξουσιαστής γιος ηγετικού στελέχους του κόμματος. Τι Ελλάδα θέλουμε. Μία Ελλάδα ισχυρή, δυνατή, πηγή φωτός, αρχών, αξιών, ιδανικών. Μία Ελλάδα Ορθόδοξη!!! ή μία Ελλάδα αναρχικών, κομμουνιστών, αριστεριστών που θα οδηγηθεί στον ολοκληρωτικό αφανισμό. Αυτός ο κίνδυνος του ολοκληρωτικού αφανισμού συνωνύμου της ανόδου της Αριστεράς. Τι σόι Ελλάδα θέλουμε; Που θα δώσουμε την ψήφο μας. Στους φασίστες, στους αντιδημοκράτες, στους ανθέλληνες, τους αναρχικούς.

                              Τ Ο    Δ Η Μ Ο Σ Ι Ο    Τ Η Σ    Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α Σ 
Από έναν εξαιρετικό Έλληνα: "Έχω σπουδάσει μηχανικός σέ ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της χώρας, όπως τό έχουν βαφτίσει. Από την πρώτη μέρα που μπήκα στό αμφιθέατρο γιά νά παρακολουθήσω μάθημα, αηδίασα μέ τά κουρελόχαρτα καί τίς αφίσες πού γέμιζαν τούς τοίχους, από τή χαώδη κατάσταση πού επικρατούσε, από τούς τσακωμούς γιά τά πολιτικά θέματα. Εσύ είσαι δεξιός, εσύ είσαι αριστερός, εσύ είσαι έτσι, εσύ είσαι αλλιώς. Οι ταμπέλες του εμφυλίου πολέμου συνέχιζαν νά υπάρχουν καί τή δεκαετία του '80.

Φυσικά οι επαγγελματίες "αιώνιοι φοιτητές", βλέπε κνίτες μέ προσέγγιζαν μέ σκοπό να με προσηλυτίσουν. Στόχος η στρατολόγηση. Καί ενώ υπολογιστή έβλεπα κάθε δύο εβδομάδες, τούς κήρυκες του σταλινισμού τούς συναντούσα κάθε μέρα έξω από τήν πόρτα του αμφιθεάτρου.

Από τίς πρώτες μέρες στό ελληνικό πανεπιστήμιο απογοητεύτηκα τόσο από τή νοοτροπία όσο καί από τή φτωχή υλικοτεχνική υποδομή. Καί από τότε αδυνατώ νά καταλάβω τί σχέση έχουν τά αχούρια της αντιγραφής, της λούφας καί του ρουσφετιού μέ τά εκπαιδευτικά συστήματα της Ευρώπης πού αστράφτουν από καθαριότητα, διαπρέπουν στην επιστημονική έρευνα, φροντίζουν γιά τήν επαγγελματική κατάρτιση των φοιτητών. Στην ουσία, Καταλήψεις - Δημόσια σχολεία τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι πλήρως ελεγχόμενα από τις κομματικές νομενκλατούρες, εξυπηρετούν συμφέροντα και προετοιμάζουν τους φοιτητές για τη διεκδίκηση μιας θέσης στο Δημόσιο. Και τη δουλειά αυτή την αναλαμβάνουν και τη φέρουν εις πέρας οι "αιώνιοι φοιτητές", οι αυριανοί επαγγελματίες συνδικαλιστές - εργατοπατέρες - που ουδέποτε στην ουσία σπούδασαν και που ουδέποτε στη ζωή τους θα δουλέψουν. Θα είναι οι αυριανοί τεμπέληδες - παράσιτα - πού θα ζουν εις βάρος όλων των υπολοίπων πού μοχθούν καί εργάζονται πραγματικά.

Τήν κύρια ευθύνη της κακομοιριάς, της μετριότητας, της φαυλότητας, της χαλαρότητας τήν φέρουν τά δύο κόμματα της Αριστεράς, Συνασπισμός καί Κομμουνιστικό Κόμμα. Ο σκοπός αγιάζει τά μέσα καί σκοπός είναι μόνο η ιδεολογική υπεροχή καί η ιδεολογική νίκη. Εύχονται νά επικρατήσει τό χάος καί η καταστροφή γιά νά επωφεληθούν καί νά αρπάξουν τήν εξουσία. Γιατί η εξουσία είναι τό μόνο τους ενδιαφέρον.

Σήμερα βλέπω τή συνέχεια τού έργου. Τό έργο έχει σάν πρωταγωνιστές τούς τέως αιώνιους φοιτητές καί νύν αιώνιους τεμπέληδες συνδικαλιστές- κομματόσκυλα, οι οποίοι δέν δουλεύουν, οι οποίοι καλύπτουν τούς εφοριακούς πού συναλλάσονται μέ επιχειρηματίες, τούς καθηγητές πού εκβιάζουν γιά ιδιαίτερα μαθήματα, τούς γιατρούς πού παίρνουν φακελλάκια, τούς πονηρούς πού αγοράζουν μέ υπερτιμολογήσεις, τα κοπρόσκυλα πού πληρώνονται γιά υπερωρίες καί τελειωμό δέν έχει. Αλλά τό ξέχασα, οι συνδικαλιστές εργάζονται όταν απεργούν καί βγαίνουν στούς δρόμους καί διεκδικούν, διεκδικούν, διεκδικούν.

Σήμερα βλέπω τό έργο μέ τόν πανεπιστημιακό καθηγητή νά τρώει από τά ευρωπαϊκά προγράμματα καί από τίς κρατικές επιχορηγήσεις, ενώ φώναζε στα νειάτα του "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ τό ίδιο συνδικάτο", νά συναλλάσεται μέ φοιτητές γιά να εκλεγεί πρόεδρος τμήματος, νά κυκλοφορεί μέ μερσεντές νά μένει σέ βίλα μέ πισίνα, νά συμμετέχει σέ εταιρία καί νά ..ωρύεται γιά τά ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Σήμερα βλέπω τό έργο μέ εικοσάχρονα παιδιά - φοιτητές νά δίνουν λίστες με ονόματα σε καθηγητές και αυτοί να βοηθάνε όλα τα ονόματα να περνάνε τα μαθήματα που διδάσκουν, βλέπω παιδιά νά έχουν κάνει τήν αντιγραφή επιστήμη καί τό γλύψιμο επάγγελμα. Αριστερά παραλύει τό κράτος - Κόκκινος

Σήμερα βλέπω τό έργο μέ τά υπερχρέη της Ολυμπιακής, τά οποία θά πληρώνουν τά εγγόνια των εγγονιών μας, τίς σπατάλες του Δημοσίου, τούς αργόσχολους στίς νομαρχίες καί στούς Δήμους, δασκάλους καί καθηγητές νά φεύγουν από τό σχολείο τους στίς 11 το πρωΐ καί δημόσιους υπαλλήλους στίς πλατείες νά πίνουν καφέ καί νά κάνουν τά ψώνια τους.

Σήμερα βλέπω τό έργο μέ απεργίες των βολεμένων δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι εκβιάζουν γιά πρόσθετες παροχές καί οφέλη.

Τά συνδικάτα αντί νά πολεμήσουν τήν σπατάλη καί τή διαφθορά στό δημόσιο, τίς δύο πληγές της κοινωνίας μας, πού πληγώνουν πιό πολύ τή φτωχολογιά, σφυρίζουν αδιάφορα. Τουναντίον πρωταγωνιστούν στήν διαφθορά, στίς μίζες καί στήν απάτη. Πληγές πού μόνο εκ των έσω μπορούν νά γιατρευτούν. Αλλά αν κτυπήσουν τά κακώς κείμενα του δημοσίου δέν θα τούς ακολουθήσουν καί οι μάζες των δημοσίων υπαλλήλων. Καί οι συνδικαλιστές μας πρέπει νά πρωταγωνιστούν, όχι γιατί τούς ενδιαφέρει τό κοινό καλό, αλλά γιά τό προσωπικό τους όφελος καί γιά τήν προσωπική τούς εξέλιξη. Είδαμε πως φτιάχτηκε ο Κανελλόπουλος, ο Πρωτοπαππάς, ο Πολυζωγόπουλος κ.α.

Τά συνδικάτα είναι άρρωστα καί μετέχουν στή σήψη της δημόσιας ζωής μαζί μέ τούς δημοσιογράφους, τούς πολιτικούς καί τούς δικαστικούς. Είδατε κανένα συνδικάτο νά καταγγέλει γιατρό πού νά παίρνει φακελλάκι, ή να αποκαλύπτει εφοριακό πού νά μειώνει τόν φόρο επ'αμοιβή, ή να μηνύει υπάλληλο του ΙΚΑ πού νά λαδώνεται, ή να αποκαλύπτει δικαστικό πού να "τά παίρνει" από λαθρέμπορο ναρκωτικών; Ειδατε κανένα συνδικάτο πού νά προβληματίζεται γιά τούς αργόσχολους στά υπουργεία, στίς δημαρχίες, στίς νομαρχίες, στό ΙΚΑ; Είδατε κανέναν συνδικαλιστή πού νά ενδιαφέρεται γιά τήν συμπεριφορά των δημοσίων υπαλλήλων στούς πολίτες; Αγενέστατοι είναι λές καί είμαστε β' κατηγορίας πολίτες. Αυτός είναι ρατσισμός. Εχουν μόνιμη θέση, τά παίρνουν κάτω από τό τραπέζι, πληρώνονται από τούς φόρους μας καί μας αγριοκοιτάνε ή μας ειρωνεύονται όταν τούς ρωτήσουμε δεύτερη φορά.

Αφού οι Ελληνες συνδικαλιστές δέν ενδιαφέρονται γιά τήν ποιότητα του Δημοσίου, γιά τήν ίση μεταχείριση των Ελλήνων, γιά τήν πραγματική δικαιοσύνη, γιά τήν εξυπηρέτηση του πολίτη, πρέπει νά ανακαλύψουμε γιά ποιά πράγματα κόπτονται καί αγωνίζονται. Τό πρώτο πράγμα είναι η λούφα, αφού οι συνδικαλιστές δέν δουλεύουν. Δεν προσφέρουν έργο στό δημόσιο τό οποίο αγαπούν τοοοοόσο πολύ. Επειτα είναι η εξυπηρέτηση του κόμματος πού ανήκουν, αφού όλοι εκλέγονται μέ κομματικά καί μόνο κριτηρια, καί άρα έχουν υποχρεώσεις. Οπότε όταν παρουν κομματικές εντολές, θά πρέπει νά τίς εκτελέσουν πάραυτα. Από τήν εξυπηρέτηση του κόμματός τους θά ανέβουν στή σκάλα της ιεραρχίας καί θά γίνουν σέ ορισμένες περιπτώσεις ακόμα καί υπουργοί. Αρα βλέπουμε ατομικό συμφέρον αλλά καί κάτι άλλο. Οταν ένας φιλοχρήματος καί ασυνείδητος δημόσιος υπάλληλος (εφοριακός ή γιατρός ή αστυνομικός ή δικαστικός κλπ) θέλει νά κερδίσει μάυρο χρήμα, εκβιάζοντας, παίρνοντας φακελλάκι ή μίζα γιά κάποια προμήθεια, πού θά ψάξει γιά καταφύγιο γιά τήν περιπτωση που θά τόν ανακαλύψουν; Μα φυσικά στό συνδικάτο, όπου ξέρει ότι έχει ασυλία καί θά τόν στηρίξουν οι κομματικοί του σύντροφοι. Δυστυχώς η αριστερά υποθάλπει όλο αυτό τό καρκίνωμα. "

ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ "ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ".
ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΡΗ, ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΗ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΩΝ "ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου