Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΓ΄, ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ


Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄ ήταν και είναι ένας αδάμαστος πατριώτης που δεν ανέχεται προσβολή της  Ελλάδος και της Ορθοδοξίας.

Πριν από 15-12 χρόνια ο Βασιλεύς μας Κωνσταντίνος ήταν καλεσμένος σε μία δεξίωση μίας πρεσβείας στην Γαλλία. Ο Κωνσταντίνος απεδέχθη την πρόσκληση και πήγε. Στην ίδια εκδήλωση ήταν καλεσμένος και ο Βασιλιάς Συμεών, τέως Βασιλεύς και πρωθυπουργός της Βουλγαρίας. Κατά την είσοδο του, ο Συμεών προσφωνήστηκε ως "Δούκας" και "Δουξ της Καβάλας". Μόλις το άκουσε αυτό ο Βασιλιάς μας Κωνσταντίνος αυτό, (μολονότι είναι κουμπάροι με τον Συμεών), έκανε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! Λέει (ο Βασιλεύς μας): "Ελληνική η Καβάλα, Ελληνική και η Μακεδονία!!! Δεν είναι δυνατόν να τα καπηλεύονται οι Βούλγαροι. Ή το ανακαλείται και φεύγει ή θα φύγω εγώ". Επεκράτησε εκείνη την ώρα η απόλυτη αμηχανία. Ο Κωνσταντίνος ετοιμάστηκε να φύγει, αλλά το ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΝ και έφυγε ο Συμεών κατ΄ επιταγήν του Βασιλέως μας.
Ποιος άλλος "Έλληνας" θα το έκανε αυτό;;; Ουδείς!!! Ο Βασιλεύς, (φάνηκε και από αυτήν την πατριωτική του την πράξη), πως προσβολή της Πατρίδος του και της Ορθοδοξίας ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ!!!

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου