Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΓ΄, ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ

    Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄ ήταν και είναι ένας αδάμαστος πατριώτης που δεν ανέχεται προσβολή της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας.

    Πριν από 15-12 χρόνια ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ήταν καλεσμένος σε δεξίωση μίας πρεσβείας στην Γαλλία. Ο Κωνσταντίνος απεδέχθη την πρόσκληση και πήγε. Στην ίδια εκδήλωση ήταν καλεσμένος και ο Βασιλιάς Συμεών, τέως Βασιλεύς και πρωθυπουργός της Βουλγαρίας. Κατά την είσοδο του, ο Συμεών προσφωνήθηκε ως «Δούκας της Καβάλας». Η αντίδραση του Βασιλέως Κωνσταντίνου ήταν άμεση. Μολονότι είναι κουμπάροι με τον Συμεών, ζήτησε τον λόγο και είπε πως: «Ελληνική η Καβάλα, Ελληνική και η Μακεδονία!!! Δεν είναι δυνατόν να τα καπηλεύονται οι Βούλγαροι. Ή το ανακαλείται και φεύγει ή θα φύγω εγώ». Επεκράτησε εκείνη την ώρα η απόλυτη αμηχανία. Ο Κωνσταντίνος ετοιμάστηκε να φύγει, αλλά το ΑΝΑΚΑΛΕΣΑΝ και έφυγε ο Συμεών κατ΄ επιταγήν του Βασιλέως μας.

    Ποιος άλλος "Έλληνας" θα το έκανε αυτό;;; Ουδείς!!! Ο Βασιλεύς, (φάνηκε και από αυτήν την πατριωτική του την πράξη), πως προσβολή της Πατρίδος του και της Ορθοδοξίας ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ!!!

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου