Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ!!!!!

Χρόνια πολλά ευχόμαστε εκ βάθους καρδίας οι Έλληνες στον πολυαγαπημένο μας Βασιλέα Κωνσταντίνο τον ΙΓ΄. Τον λεβέντη μας, το καμάρι της Ελλάδος. Να είναι γερός, δυνατός, πολύχρονος και σύντομα στον Θρόνο της Ελλάδος.
Χρόνια πολλά επίσης και στον Διάδοχο του Ελληνικού Θρόνου Πρίγκηπα Παύλο.
Πλέον έχουμε ζήσει τον Θεσμό της Βασιλείας και τον Θεσμό της Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο λόγος "πέφτει" στον λαό τώρα. Να αποφασίσουμε το πολίτευμα της αρεσκείας με σκέψη εθνική και με γνώμονα το δημόσιο και εθνικό συμφέρον. Κοιτάξτε που κατέληξε το πείραμα των πολιτικών μας η "Γ΄ Ελληνική Δημοκρατία" για να σκυλεύσουν πάνω στην Ελλάδα. Απατεωνιές, άκρατος δανεισμός. ασυδοσία, τεμπελιά, υπερκαταναλωτισμός. Τα νέα ήθη που εισήγαγαν τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα από το 1974 και μετά με πρώτον και χειρότερο τον διαφθορέα των πάντων ΠαΣοΚ και τον αρχηγό του Α. Παπανδρέου, υποτακτικό των Ρογκφέλερ.
Έναν Πρόεδρο που δεν έχουμε επιλέξει και εκλέξει, επί τόσους μήνες ο Παπαδήμος πρωθυπουργός χωρίς να τον έχουμε εκλέξει, το πρώτο κόμμα πριμοδοτείται με 50 έδρες, και 3 γενεές Παπανδρέου (ίσως και Καραμανλή) που δεν είναι Έλληνες.
Μας έκοψαν το εισόδημα μας, του πατέρα μας, στέρησαν από τα παιδιά μας ένα δημιουργικό μέλλον. Στην Ανατολική Μακεδονία φέρουν κατ΄ εντολή της κυβέρνησης του ΠαΣοΚ Βούλγαρους αστυνομικούς για να φυλάνε μαζί με τους Έλληνες τις προαναφερθείσες περιοχές!!!!!! Αν είναι δυνατόν σ΄ αυτές τις περιοχές που έχουν ρημαχθεί και κατακαεί από την βουλγαρική κατοχική τυραννία. Πουλάν το όνομα της Μακεδονίας μας και ετοιμάζουν άγαλμα του Κεμάλ στην Θεσ/νίκη!!!!! Υποθήκευσαν την χώρα μας και το μέλλον των παιδιών τα οποία πάνε στιο εξωτερικό με τα μνημόνια!!!!
Τι άλλο πρέπει να δούμε για να τους πετάξουμε στο καλάθι των αχρήστων;;;;
Ρημάξτε τους στις προσεχείς εκλογές όπως μας ρήμαξαν και εμάς το μόνο Ελληνοορθόδοξο κόμμα των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα".
Ο ΘΕΟΣ δια πρεσβειών των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης να σκέπει και να προστατεύει τον πολυαγαπημένο μας Βασιλέα, την Βασιλική Οικογένεια, το Έθνος και όλους ημάς!!!

2 σχόλια:

  1. ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ/ΟΛΕΣ ΤΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ,ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΕΜΕΝΑ ,ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ,ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ,ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΕΙ .ΙΕΚ ΑΚΜΗ ,ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΤΕ ,ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ,ΔΙΚΟ ΜΟΥ .ΕΣΟΔΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ''ΙΤΑΛΙΔΩΝ''ΚΑΙ ''ΙΤΑΛΩΝ ''ΕΛΛΗΝΕΣ''ΝΕΚΡΩΝ !ΤΑ ΘΕΛΩ ,ΓΡΗΓΟΡΑ!ΜΙΑ ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β',ΜΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΓ',!ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΔΩ ΣΤ ΕΛΛΑΔΑ!artemisia georgiadou gkliksmbourgk@yaxoo.gr6909086524

    ΑπάντησηΔιαγραφή