Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ!!! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ & ΦΡΙΚΩΔΗΣ!!!!

Ένας μαθητής Γενικού Λυκείου γράφει:

"Η κατάσταση που βιώνουμε στο Λύκειο είναι πρωτοφανής. Πρυτανεύει η αναρχία και το χάος. Μαθητές βρίζουν καθηγητές. Οι περισσότεροι τουλάχιστον μαθητές έχουν δυστυχώς "καβαλήσει το καλάμι". Πολλοί εξ αυτών έχουν κομματικοποιηθεί. Το Υπουργείο Παιδείας έχει καταστεί πλέον όργανο αποπροσανατολισμού της νεολαίας και του μαθητή. Ο Ελληνοχριστιανικός χαρακτήρας της Παιδείας μας έχει φθαρεί. Καθηγητές μας έχουν κομματικοποιηθεί υποταγμένοι στην ψευτοκουλτούρα του αριστερισμού. Μας διδάσκουν μία αποχαυνωτική ιστορία. Μαθαίνουμε πως οι Σουλιώτες δεν είναι Έλληνες, πως στην Σμύρνη γινόταν συνωστισμός. Δεν μαθαίνουμε την καθαρή ουσία, το νόημα, τις καταστάσεις, τα γεγονότα. Απαγορεύεται κάθε τι το πατριωτικό, το εθνικό, το ορθόδοξο. Εθνικά συνθήματα, σε λίγο οι Προσευχή και οι Παρελάσεις!!!
Οι μαθητές πιέζουν με το ζόρι άλλους να υπερψηφίσουν τις καταλήψεις!!! Συμμορίες με προέλευση ακραία ή αναρχική ή ακροαριστερή, απειλούν μαθητές! Μέχρι και αλβανικές συμμορίες!!! Στην τάξη επικρατεί το μπάχαλο. Σπάνε καρέκλες, θρανία, παράθυρα, πόρτες, "κάνουν καψόνια" στους καθηγητές. Μαθητές καπνίζουν μέσα στην αίθουσα και ο καθηγητής τον επιτρέπει!!! Ο ένας μαθητής χλευάζει τον άλλο με κριτήρια της συμπεριφοράς ή κάποιας αρέσκειάς του. Ή ακόμα χειρότερα τον χτυπά!!!
Η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί. Το βάρος της ευθύνης όλης αυτής της καταστάσεως έχουν οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης που δεν φρόντισαν να δώσουν βάση, αρχές και αυτοπειθαρχία σε μαθητές αλλά και καθηγητές. Ευθύνονται όμως και ακραίες ιδεολογίες (π.χ. αναρχοαριστερά) που έχουν καταλάβει τα σχολεία!!! Ευθύνονται σε ένα αρκετά υψηλό ποσοστό οι καθηγητές με τα ιδεολογήματα τους και τις ψευτοαντιλήψεις τους που προσπαθούν να μας κάνουν "στρατιωτάκια του Στάλιν". Η πολιτική Κίσσινγκερ δια της γραμμής Τατσοπούλου-Ρεπούση-Διαμαντοπούλου δεν θα περάσει στην Ελλάδα. Ούτε βιβλία δεν είχαν να δώσουν το ψευδοκράτος της μεταπολίτευσης.
Πρέπει άμεσα να αλλάξει η κατάσταση. "Γιατί έτσι όπως μπαίνει ο μαθητής στο δημοτικό έτσι βγαίνει από το Πανεπιστήμιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου