Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β΄ ΚΑΙ ΟΙ... ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Βασιλεύς Γεώργιος Β΄. Όταν οι Γερμανοί βρίσκονταν προ των πυλών της Αθήνας και ο τότε πρωθυπουργός Αλέξανδρος Κορυζής (τραπεζίτης και αυτός), αυτοκτόνησε για να μην γίνει ο  πρωθυπουργός της παράδοσης της πρωτεύουσας. Κανείς δεν βρισκόταν να αναλάβη την ευθύνη, την διακυβέρνηση της χώρας. ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. Έπειτα ανέλαβε ο Εμμανουήλ Τσουδερός. Μετά την είσοδο των Γερμανών στην Αθηνών, ο Βασιλεύς (καθώς η οικογένεια κινδύνευε να αιχμαλωτιστεί από τα Γερμανικά στρατεύματα), έδωσε εντολή στον αδελφό του Διάδοχο Παύλο και την οικογένειά του να καταφύγουν στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Ο ίδιος παρέμεινε για να πολεμήσει καθ΄ όλη τη διάρκεια της Μάχης της Κρήτης δίπλα στα στρατεύματα της Ελλάδας, της Μεγάλης Βρετανίας, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, και τελικά ξέφυγε διασχίζοντας τα βουνά για να φτάσει στις νότιες ακτές του νησιού!!!
ΠΟΣΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ? ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ. ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. 


Ο Βασιλεύς Γεώργιος με τον πρωθυπουργό Αλ. Κορυζή είπαν το ΟΧΙ στην Γερμανία!
Τώρα φοβούνται να το πουν στα Σκόπια!!!!!
Ποιος από τους πολιτικούς μας πολέμησε. Εδώ με το ζόρι υπηρέτησαν Στρατό. Άλλοι ούτε καν ή ήταν βοηθητικοί σε ξένους στρατούς!!!!
Άλλοι λένε "Μαζί τα φάγαμε"!!! 


ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ, ΝΑΥΤΙΚΟ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ!!!!


ΗΡΘΕ ΞΑΝΑ Η ΩΡΑ ΣΑΣ. Ο ΛΑΟΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΑ, ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ.


ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου