Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

Το 6,9% της Χρυσής Αυγής της 6ης Μαΐου ήταν απλώς μια αντίδραση του ελληνικού λαού στα μέτρα λιτότητας και θα αλλάξει στις επόμενες εκλογές, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος μιλώντας στο CNN.
«Με ανησυχεί πολύ το ποσοστό της Χρυσής Αυγής. Με προβληματίζει βαθιά. Νομίζω πως είναι απλώς μια αντίδραση του κόσμου και είναι πολύ πιθανό αυτό να αλλάξει στις επόμενες εκλογές. Νομίζω βέβαια ότι και ο κόσμος ξαφνιάστηκε πολύ», δήλωσε ο Κωνσταντίνος στην συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN λίγες ώρες μετά την άφιξή του στο Λονδίνο όπου βρέθηκε για την τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας.
«Το αίσθημα των Ελλήνων αυτή την στιγμή είναι ο θυμός και η αγωνία για το τί θα γίνει στο μέλλον. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε μεγάλες προσπάθειες να βρεθεί μία λύση αποδεκτή από όλα τα κόμματα για τη διακυβέρνηση της χώρας», είπε και απαντώντας στην ερώτηση της Κριστιάν Αμανπούρ για το τί θέλουν επιτέλους οι Ελληνες από την Ευρωζώνη τόνισε: «Νομίζω ότι το 80% των Ελλήνων δεν θέλουν να φύγουν από το Ευρώ. Όπως έχουν εξελιχτεί τα πράγματα, όμως, δυστυχώς πιστεύω ότι είναι αναγκαίο να γίνουν κι άλλες θυσίες για να μείνουν στο ευρώ. Ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώσει πια, οι νέοι δεν μπορούν να βρουν δουλειά, έχουμε 1.000.000 ανέργους στη χώρα. Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση».
Επισήμανε επίσης ότι σημαντικό ρόλο στο μέλλον που ξημερώνει για τους Έλληνες θα παίξουν οι αποφάσεις των Ευρωπαίων Εταίρων: «Η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα, ισχυρή κυβέρνηση και συνεργασία με την Ευρώπη για να βρεθεί μια λύση. Οι άλλες κυβερνήσεις της Ευρώπης θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχει νόημα να πιέζουν τους Έλληνες στη λιτότητα. Αν δεν το καταλάβουν αυτό δεν θα οδηγηθούμε πουθενά. Επομένως… υποχωρήστε, πάρτε μια βαθιά ανάσα και αρχίστε από την αρχή».
Η δημοσιογράφος απάντησε ότι η Γερμανία δεν θέλει να υποχωρήσει στο θέμα του Μνημονίου ή των δεσμεύσεων και ο Κωνσταντίνος εκτίμησε πως θα πρέπει να κάνει η Γερμανία ένα βήμα πίσω διότι: «Το πρόβλημα ότι αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ θα προκαλέσει πρόβλημα και στην ίδια Γερμανία και στις άλλες χώρες. Θα γίνει καταστροφή. Εάν δεν μπορείς να πληρώσεις τα δάνειά σου και δεν μπορείς να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου στο εσωτερικό τότε θα πρέπει να δηλώσεις πτώχευση. Αυτό θα είναι αληθινός εφιάλτης».
Ενδιαφέρον έχει και η απάντηση στο ερώτημα της Αμανπούρ γιατί οι Ελληνες είναι τόσο θυμωμένοι με την Γερμανία ώστε να «ντύνουν» την Μέρκελ με τη στολή των Ναζί: «Πρέπει να θυμηθείτε ότι οι Έλληνες υπέφεραν τρομερά από τους Ναζί. Πολλοί εκτελέστηκαν και το σημαντικότερο είναι πως υπήρχε τεράστια πείνα στον λαό. Ο κόσμος πέθαινε από την πείνα. Οι Ναζί άφησαν πολλές πληγές. Τώρα πρέπει να συνεχίσουν οι Ελληνες την ζωή τους και να ασχοληθούν με τα σημαντικά πράγματα. Χρειαζόμαστε ανάπτυξη. Χωρίς ανάπτυξη δεν θα υπάρχει μέλλον για την Ελλάδα. Διαφορετικά θα φτάσουμε στα άκρα».

Ο Βασιλεύς ζητά σταθερότητα, ισχυρή κυβέρνηση, συνεργασία με την Ευρώπη και παραμονή στο ευρώ. Καταλαβαίνει απολύτως τον Ελληνικό λαό. Ζητά θυσίες όχι από τον Ελληνικό λαό αλλά από τους πολιτικούς για το καλό της Ελλάδος. Τόνισε πως η πτώχευση θα είναι εφιάλτης και ζήτησε την παύση της λιτότητος. Ιδιαίτερο λόγο κάνει πάντοτε στους νέους και στην ανεργία που τους μαστίζει.

Είναι το πρόσωπο κλειδί για την πρωθυπουργία της Ελλάδος. Έχει ευρωπαικό προσανατολισμό, ισχυρές σχέσεις αλλά δεν ανέχεται την προσβολή της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας από κανέναν. Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος είναι το δυνατότερο διαπραγματεύσιμο "χαρτί" για την πρόοδο, την ανάπτυξη και το μέλλον της Ελλάδος. Κρατάμε τον πλούτο στα χέρια μας και τον πετάμε;;;

ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΩΝ "ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου