Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Β. ΛΕΒΕΝΤΗΣ: "ΚΑΛΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΙ"!

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Ο Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος του κόμματος "Ένωση Κεντρώων", είναι γνωστός σχεδόν σ΄ όλους που ασχολούνται ενεργά με τα πολιτικά πράγματα της χώρας μας. Είναι γνωστός για τον καυτηριαστικό του λόγο απέναντι στην εξουσία. Ωστόσο είναι πολύ μεροληπτικός και τρομερή παλλαιοκομματική αντίληψη. Δήλωσε ξενδιάντροπα πέρυσι πως οι Έξι "καλώς εκτελέστηκαν"! "Πολύ καλά έκανε ο Πλαστήρας και εκτέλεσε τους προδότες έξι που ξερίζωσαν το καλύτερο στοιχείο του Ελληνισμού". Η δολοφονία των Έξι υπήρξε η χειρότερη και βδελυρότερη δολοφονία (πολιτική και φυσική) που έλαβε χώρα στην σύγχρονη Ελλάδα. 
Η Μικρά Ασία ήταν η Πατρίδα των προγόνων μου και δεν μπορώ να κατηγορήσω τους Έξι για μία κατάσταση που παρέλαβαν από έναν δήθεν "εθνάρχη". Εάν οι έξι είχαν νικήσει στην Μάχη στο Σαγγάριο θα είχαν ανακηρυχθεί εθνικοί ήρωες και εμείς θα ήμαστε μεγάλη Ελλάδα. Ο Β. Λεβέντης κατηγορεί ως "προδότες" (άκουσον-άκουσον) τους έξι (κόλαφος για τους ξυλοσχιστές της ιστορίας η αναθέωρηση της δίκης από τον Άρειο Πάγο που έκρινε μετά από 88 χρόνια αθώους τους Εξ). Τι να πούμε για τον Βενιζέλο που χρηματοδοτούσε την "Άμυνα Β΄" που σκοπό είχε την έκπτωση του Στρατηλάτη Κωνσταντίνου και την νίκη του Κεμάλ;
Δ. Γούναρης
Πόσοι από σας φίλες και φίλοι αναγνώστες γνωρίζουν ότι όταν οι Γούναρης-Καλογερόπουλος πήγαν για σύναψη δανείου (αρχές 1921) στην Αγγλία τους το αρνήθηκε κατηγορηματικά και όταν πήγαν στην Γαλλία αποφάσισε να εκταμιεύσει 15.000.000 φράγκα αλλά ακυρώθηκε με παρέμβαση του Βενιζέλου.
Πόσοι από σας γνωρίζουν ότι ο αείμνηστος, έντιμος πολιτικός και ακραιφνής Έλληνας, Δημήτριος Γούναρης είχε ελάχιστη περιουσία και την έβαλε υποθήκη για να αγοραστεί οπλισμός στον μαχόμενο Στρατό στην Μικρά Ασία;
Για ποια δίκη μιλά ο κ. Λεβέντης;;; Μία δίκη-παρωδία όπου οι Βενιζέλος-Πολίτης οδήγησαν τους Έξ για να μην υπάρχει ισχυρή αντιπολίτευση και συσπείρωση των Βασιλοφρόνων. Όπου αποφάσισαν ερήμην του Γούναρη ο οποίος ήταν στο νοσοκομείο με 40,6 πυρετό υποφέροντας από τύφο. Όπου συνεδρίασε Κυριακή-πρωτοφανές και απίστευτο-για να εκδώσει τις θανατικές ποινές. Όπου επισπεύστηκαν οι εκτελέσεις κατ΄ επιταγήν του εξ Ελβετίας Βενιζέλου.
Ας μάθει την ιστορία ο κ. Λεβέντης και μετά να μας κάνει μαθήματα ιστορίας, όταν ο ίδιος δεν την ξέρει καλά και την παραχαράσσει για να εξαπατήσει τους πολίτες (βενιζελογενές γνώρισμα).

Δείτε το βίντεο:

4 σχόλια:

  1. Εθνικός Αγωνιστής: Άσ' τον τρελό στην τρέλα του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι να πει και αυτος ο καραγκιοζης? Νομιζει οτι ζει την εποχη του "ανενδοτου", ολο για χουντες μιλαει για δεξιες για βασιλιαδες και ολο βριζει! Δεν εχει καταλαβει οτι ζει στο 2013!! Ειχε πει σε παλαιοτερη εκπομπη του οτι πλην της "κεντρωας" παραταξης, οι αλλες παραταξεις ειχαν μονο προδοτες και καθαρματα! Ολο για δημοκρατια μιλαει και δηλωνει θαυμαστης του Πλαστηρα, ο οποιος εκανε ολο σταρτιωτικα κινηματα...Ταυτοχρονα θαυμαζιε και τον Παπαναστασιου και τον Παπανδρεου(οι οποιο μεταξυ τους σκοτωνονταν...), συγχισμενος εγκεφαλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος, υιός της αδελφής του Δ.Γούναρη, ποτέ δεν συγχώρησε τον νεορκισθέντα βασιλιά Γεώργιο Β’, θεωρώντας ότι έπρεπε να παραιτηθεί από τον θρόνο όταν ανακοινώθηκε από το στρατοδικείο η προειλημμένη απόφαση για την εκτέλεση των 6, προκαλώντας με αυτό τον τρόπο την αναβολή των εκτελέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς κάνατε και το τονίσατε αλλά πρέπει να προσθέσουμε ότι ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΒ΄, πέρα όλων των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, τελειωτικό χτύπημα στην εύθραυστη υγεία του ήταν η πληροφορία για την εκτέλεση των Εξ.

      Διαγραφή