Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

1950-2012 Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ... (2)

  Εβραίοι: το έθνος της αμαρτίας;

  Ο μεγάλος Γάλλος φιλόσοφος του 18ου αιώνα Βολταίρος δίνει περιεκτικά την απάντηση:
"ΕΒΡΑΙΟΙ: Τους θεωρούμε απλώς έναν λαό βάρβαρο και απαίδευτο, που από παλιά έχουν συνδυάσει την αποκρουστικότερη φιλαργυρία με την απεχθέστερη δεισιδαιμονία και με το πιο ακαταμάχητο μίσος για όλους τους λαούς, οι οποίοι τους ανέχονται και έχουν πλουτίσει". Ας σημειωθεί πως ο εβραϊκός λαός δεν άφησε πίσω του κανένα σημάδι, απομεινάρι, καμία απόδειξη πολιτισμικής δημιουργικής προσφοράς. 
  Ο Charles Mathias, πρώην Γερουσιαστής στην πολιτεία Μέριλαντ των ΗΠΑ είπε: "Είναι ένα απαράδεκτο ένα λόμπι* να διαμορφώνει την αμερικανική εξωτερική πολιτική. Με εξαίρεση τον Πρόεδρο Αιζενχάουερ, όλοι οι άλλοι Αμερικανοί Πρόεδροι υπέκυψαν στις φορτικές και συνεχείς πιέσεις του εβραϊκού λόμπι". Στις ΗΠΑ, τα 7 εκ. Εβραίοι (που αποτελούν το 1/35 του πληθυσμού των ΗΠΑ) έχουν στην διάθεση τους τεράστια οικονομικά μέσα, χάρη στις διεθνείς υπερτράπεζες, τις βιομηχανίες και τις πολυεθνικές. Έχουν αλώσει το σύνολο σχεδόν- και πάντως τα σημαντικότερα όργανα- των ΜΜΕ. Οι σημαντικότεροι εκδοτικοί οίκοι είναι εβραϊκής ιδιοκτησίας. Το Χόλιγουντ και οι εταιρίες παραγωγής ταινιών για την μεγάλη και μικρή οθόνη ανήκουν σε σιωνιστές ή φιλοσιωνιστές.
  Το "φίδι που συμβολίζει τους Εβραίους" είναι ένα παμπάλαιο σχέδιο κατάκτησης του πλανήτη. Σχέδιο, το οποίο σύμφωνα με την Παγκόσμια Σιωνιστική Οργάνωση (ΠΣΟ), ανάγεται στην εποχή του Σολομώντα πριν από 2.900 και πλέον χρόνια! Τα μέλη της εβραϊκής φυλής συγκροτούν ο σώμα του κατακτητικού φιδιού, ενώ κεφαλή του είναι η ηγετική ομάδα που γνωρίζει το σχέδιο του σ΄ όλες του τις πτυχές.
  Αφετηρία του φιδιού ήταν η Ιερουσαλήμ και προοπτική η σταδιακή κύκλωση της Ευρωπαϊκής Ηπείρου και στην συνέχεια ολόκληρης της γης, με πρωταρχική επιδίωξη το γκρέμισμα του μέγιστου εμποδίου για την υλοποίηση του σχεδίου: Των βασιλικών θρόνων
  Πρώτη στον στόχαστρο η Ελλάδα. Η εισβολή του φιδιού στην χώρα πραγματοποιήθηκε τον 5ο αιώνα π.Χ. (τον χρυσό αιώνα). Έπειτα η Ρώμη, κατά την εποχή του Αυγούστου Οκταβίου (70 π.Χ.). Το τρίτο στάδιο της προέλασης στην Ισπανία (1550 π.Χ.) την εποχή της ηγεμονίας του Καρόλου Ε΄. Έπειτα στην Γαλλία όπου θα δημιουργήσουν την Γαλλική επανάσταση στόχος της οποίας ήταν η κατάργηση του γαλλικού θρόνου το οποίο και φυσικά πέτυχαν! Μετά την πτώση και την σταδιακή εξόντωση με δόσεις δηλητηρίου του αμείλικτου εχθρού του σιωνισμού Ναπολέοντα Βοναπάρτη, το ύπουλο και πανούργο φίδι διέσχισε την Μάγχη για να "αλώσει" την Μεγάλη Βρετανία. Κατά την έκτη φάση της κυκλωτικής κίνησης, (ύστερα από τον Γαλλοπρωσικό πόλεμο του 1871) το ερπετό βρέθηκε στην Γερμανία και έπειτα στην Ορθόδοξη τσαρική Ρωσία στην οποία έστησε και εκεί την Ρωσική επανάσταση για την κατάργηση του εκεί Θρόνου και εγκατέστησε ουσιαστικά τον μπολσεβικισμό του 3% και του εβραιογεωργιανού Στάλιν. Ο τελευταίος σταθμός της κυκλωτικής κίνησης, ώστε να επιστρέψει στην Ιερουσαλήμ, θα είναι η Κωνσταντινούπολη.

  Σιωνισμός
  Ο Σιωνισμός είναι πολιτικό κίνημα που ξεκίνησε τον 19ο αιώνα με σκοπό ουσιαστικά την εγκαθίδρυση μίας διαπλανητικής εβραϊκής δικτατορίας. Το όνομα του προέρχεται από τον λόφο της Σιών στην Ιερουσαλήμ.
  Ο Σιωνισμός έχει χαρακτηριστικά των εθνικών κινημάτων του 19ου αιώνα ενώ βασίζεται εν μέρει στην ιουδαϊκή θρησκευτική παράδοση. Επίσης έχει δημιουργήσει για την προσέλκυση ατόμων τις "φάλαγγες". Π.χ. η πέμπτη φάλαγγα του Σιωνισμού είναι η Μασονία! Έχει καταφέρει να εισβάλλει στην κρατική μηχανή, την εξουσία, την Εκκλησία, στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας και αποτελούν ουσιαστικά "κράτος εν κράτει".
  Χρονολογία σταθμός για τους σιωνιστές είναι το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Συνέδριο στην Βασιλεία της Ελβετίας το 1897 υπό τον Δρ. Τέοντορ Χερτζ όπου, μεταξύ άλλων, εξέφρασαν και την πίστη τους στα 20 "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών". Έπειτα δημιούργησαν και άλλα 4. Έτσι τα πρωτόκολλα της Σιών είναι 24 μέχρι σήμερα. Τι όμως είναι τα Πρωτόκολλα της Σιών;

  Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών
  Τα 20 Πρωτόκολλα της Σιών συντάχθηκαν όταν το 1773, ο εν Γερμανία μεγαλοτραπεζίτης Μάγιερ Ρόθτσιλντ προσκάλεσε 12 εβραίους πλούσιους και με επιρροή, στον οίκο των Ρόθτσιλντ της Φραγκφούρτης με πρόθεση να τους πείσει να δημιουργήσουν ένα κοινό ταμείο ώστε να μπορέσουν να χρηματοδοτήσουν και να ελέγξουν το Παγκόσμιο Επαναστατικό Κίνημα για να το χρησιμοποιήσουν σαν εγχειρίδιο δράσης ώστε να κερδίσουν τον απόλυτο έλεγχο του πλούτου των φυσικών πηγών και του ανθρωπινού δυναμικού ολοκλήρου του κόσμου.
  Μετά την εισαγωγή έβγαλε ένα χειρόγραφο και άρχιζε να διαβάζει προσεκτικά. Διάβασε 20 άρθρα-προτάσεις, τα άρθρα αυτά έβαλαν τις βάσεις για τα μετέπειτα περίφημα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.
  Στο Παγκόσμιο Σιωνιστικό Συνέδριο της Βασιλείας το 1897, τα 20 αυτά πρωτόκολλα τα έκαναν 24 και τα επέβαλαν ως "ευαγγέλιο" για την κυριαρχία τους στην ανθρωπότητα.

* λόμπι: ομάδα προσώπων που προσπαθεί να επηρεάσει τα όργανα της εκτελεστικής και της νομοθετικής εξουσίας, επιδιώκοντας την πιο συμφέρουσα για τα μέλη της, ή και για το κοινωνικό σύνολο, απόφαση ή λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου