Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ...

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄ ανήκει στην "Λέσχη Πετρελαίου". Η Λέσχη Πετρελαίου είναι ένα κλάμπ πετρελαιούχων. Βασική δραστηριότητα της Λέσχης είναι, η στρατηγική και η κατανομή της άντλησης των γνωστών παγκοσμίως αποθεμάτων πετρελαίου. Δημιουργήθηκε την δεκαετία του 1960. Υπό την επίβλεψή της έχει πετρελαικά καρτέλ. Από το 1988 βρίσκονται ως άτυπα μέλη πολλοί πρώην Βασιλείς μεταξύ των οποίων και ο Βασιλιάς μας
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος είναι υπέρ της χάραξης ελληνικής ΑΟΖ και κατά της συνεκμετάλλευσης των πετρελαίων από Έλληνες και Τούρκους στο Αιγαίο και έχει κάνει ότι είναι δυνατόν προς την κατεύθυνση αυτή
Ας σημειωθεί πως, ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος δεν συμμετείχε ποτέ στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ παρά τις προσκλήσεις που του στέλνει, ούτε στην Τριμερή.
Αυτός είναι ένας ισχυρός δεσμός (Λέσχη Πετρελαίου) που μπορεί να αποφέρει εξαιρετικά οφέλη για την Ελλάδα. Όχι, όμως ότι δεν έχει προκαλέσει και αναταραχές και ανωμαλίες σε ορισμένες χώρες. 

ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΙΓ΄ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΚΕΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΚΛΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου