Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

1950-2012 Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ... (3)



                                                        Ξένα Κέντρα Εξουσίας

  Κάθε ώρα, 200 οικογένειες στον κόσμο (στην πλειοψηφία τους εβραιοσιωνιστές), κερδίζουν δισεκατομμύρια εις βάρος των λαών. Ο πλανήτης μας έχει περάσει πλέον περάσει πλέον σε μία φάση διακυβέρνησης από ένα σύμπλεγμα συμφερόντων που δεν έχουν ούτε πατρίδα, ούτε θρησκεία, ούτε σημαία και συνδέονται μεταξύ τους με τους "ομφάλιους λώρους" της δύναμης του χρήματος και της παγκόσμιας ισχύος. Ζούμε σε μία μεταβατική περίοδο όπου ούτε μεσσίες γεννιούνται, ούτε καινούργια πολιτικοοικονομικά συστήματα μπορούν να εμφανιστούν και οι άνθρωποι θεωρούνται απλώς ως ένα αναλώσιμο είδος. Βρισκόμαστε στην αρχή του τέλους!
  Το Παγκόσμιο Οικονομικό Σύμπλεγμα εξουσιάζει τον πλανήτη και έχει συγκεντρώσει στα χέρια του τον παγκόσμιο πλούτο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Απαρτίζεται από μεγάλους επιχειρηματίες, κολοσσούς του παγκόσμιου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος, της ενέργειας, της διατροφής, των όπλων-σχεδόν των πάντων.

  Υπάλληλοι του Παγκόσμιου Οικονομικού Συμπλέγματος:

  α) Λέσχη Μπίλντεμπεργκ
  Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι ένα διεθνές κέντρο λήψης αποφάσεων. Δημιουργήθηκε από τον Πρίγκιπα Βερνάρδο της Ολλανδίας και τα ευρωπαικά και αμερικανικά λόμπι. Έχει ένα αρχηγείο στη Χάγη της Ολλανδίας. Η Επιτροπή Καθοδήγησης της Λέσχης αποτελείται από Αμερικανούς και Ευρωπαίους από τις ανεπτυγμένες χώρες, ποτέ δεν έχει λάβει μέρος ένα άτομο του Τρίτου Κόσμου.  Υπάρχει και Συμβουλευτική Επιτροπή που συμβουλεύει τους συνέδρους. Η Λέσχη αποτελείται από άτομα με συντηρητικές αποκλίσεις (π.χ. Τζιοβάνι Ανιέλι, Ρότσιλδ κλπ.) και  ελέγχει σήμερα το 33% του παγκόσμιου πλούτου.

  β) Τριμερής Επιτροπή
  Μερικά μέλη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ χωρίς να έχουν αποχωριστεί από αυτήν επίσημα ίδρυσαν τον Ιούνιο του 1973 ένα πιο αναπτυγμένο τμήμα, την Τριμερή Επιτροπή, με αρχηγό τον πρόεδρο της Chase Manhatan Bank, Ντέιβιντ Ροκφέλερ. Από εκείνο το καιρό τα μέλη της Τριμερούς Επιτροπής λειτουργούν παράλληλα, αλλά κάπως πάνω από τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ σαν ένα Κέντρο Έρευνας και Ανάλυσης. Από τα ιδρυτικά μέλη της Τριμερούς Επιτροπής είναι ο Σάιρους Βανς και ο Γουώρεν Κρίστοφερ. Πρόεδρος είναι ο Ροκφέλερ και εκτελεστικός διευθυντής ο Zbigniew Brzezinski. Η Τριμερής Επιτροπή διαχειρίζεται το 60% του παγκόσμιου πλούτου.

 Υπάρχουν επίσης: Συμβούλιο Διεθνών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ, Επιχειρηματική Στρογγυλή Τράπεζα ΗΠΑ. Ευρωπαϊκή Στρογγυλή Τράπεζα Βιομηχάνων, Διεθνές Εμπορικό ΕπιμελητήριοΠαγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, Στρογγυλή Τράπεζα του Κο κλπ.


Μυστικές Υπηρεσίες:

  α) NSA
  Η NSA (Συμβούλιο Εθνικής Αμύνης) ιδρύθηκε το 1952 από τον Πρόεδρο Τρούμαν. Κατόπιν, υπόδειξης και εντολής της Μπίλντεμπεργκ ή της Τριμερούς ή και των δύο, είναι αυτή που κατασκευάζει πολιτικούς. Διοικητές στην NSA διορίζονται πάντα Ναύαρχοι του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ εκτελώντας πάντα εντολές των δύο κέντρων εξουσίας, ενώ για τα μέλη της η αναγκαιότητα της ασφάλειας και της μυστικότητας πρέπει να είναι πραγματικό ένστικτο. Τα γραφεία της στεγάζονται στο Φορτ Μιντ των ΗΠΑ και είναι πλήρως εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Διεισδύει στους τομείς των επιχειρήσεων και του στρατού και επηρεάζει τις εξελίξεις.

  β) DIA
  H DIA (Υπηρεσία Πληροφοριών Αμύνης) είναι αμερικανική στρατιωτική μυστική υπηρεσία και ιδρύθηκε το 1961. Παρέχει πληροφορίες στο Αμερικανικό Υπουργείο Αμύνης. Η DIA έχει την έδρα της στην Κοινή Βάση Anacostia-Bolling στην Ουάσιγκτον και είναι πλήρως εξοπλισμένο "πρακτορικά" και τεχνολογικά.

  γ) CIA
  Η CIA ιδρύθηκε το 1947 από τον Τρούμαν. Αρχική της αποστολή ήταν η συγκέντρωση πληροφοριών, η ανάλυση και ταξινόμησή τους και στην συνέχεια η επεξεργασία τους σε ακαδημαικό επίπεδο. Προορισμός της επίσης, ο εντοπισμός και η εξουδετέρωση ανατρεπτικών δυνάμεων. Ενημερώνει και κάνει προτάσεις στην NSA και εκτελεί τις εντολές της. Επίσης, έχει ειδικό εγχειρίδιο για χρήση βασανισμών. 
   
  δ) Mossad
  Εδράζεται στο Τελ-Αβίβ στο Ισραήλ. Ιδρύθηκε το 1951 υπό την εποπτεία του Ισραηλινού Υπουργείου Εξωτερικών. Αντίστοιχες υπηρεσίες άλλων χωρών είναι η CIA των Ηνωμένων Πολιτειών, η SIS (παλιά ΜΙ5) του Ηνωμένου Βασιλείου, η FSB (παλιά KGB) της Ρωσίας, η ΜΙΤ της Τουρκίας και η ΕΥΠ (παλιά ΚΥΠ) της Ελλάδας. Έπειτα ανεξαρτητοποιήθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών και βρίσκεται υπό την απευθείας εποπτεία του Πρωθυπουργού και δημιουργήθηκε η "Αρχή" για να χειρίζεται όλες τις δραστηριότητες συγκέντρωσης ξένων πληροφοριών. Στην Ελλάδα μέλη της Μοσάντ επανδρώνουν την ισραηλινή Πρεσβεία (Αθήνας) ενώ επίσημα κλιμάκιά της επισκέπτονται τακτικά την Αθήνα.
  
Υπάρχουν δε ακόμα οι: ΣοφοίΛόουνστοουν, CFR (Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων: ίδρυση 1921), BDN (γερμανική μυστική υπηρεσία, από το 1980 ανεξαρτητοποιημένη), GCHQ (="υποκατάστημα" της NSA στην Ευρώπη υπό τον έλεγχο του Βρετανού Πρωθυπουργού) και Ομάδα G

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου