Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Σοβαρές αναταράξεις έχουμε στο κόμμα των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" του κ. Πάνου Καμμένου ο οποίος είχε πάντα μία "γλυκιά στα αυτιά μας" πατριωτική πολιτική που θυμίζει Ανδρέα Παπανδρέου. Θέλω να πω πως ο Ανδρέας Παπανδρέου έπαιξε το παιχνίδι του αντιαμερικανισμού για να γίνει πρωθυπουργός. Γι΄ αυτό του έδωσε 100.000.000 δολάρια η τράπεζα των Ροκφέλερ. 
Βρισκόμαστε στο μέσον της αλλαγής του πολιτικού προσωπικού. Επί 37-38 χρόνια είχαμε το δίπολο ΝΔ-ΠαΣοΚ. Τώρα έχουμε το δίπολο ΝΔ-ΣυΡιζΑ. Έπειτα θα έχουμε το δίπολο ΣυΡιζΑ-Ανεξάρτητοι Έλληνες!!! Και θα μαλώνουμε ποιος είναι ο καλύτερος. Ο Καμμένος ή ο Τσίπρας. Και οι κατακτητές μας θα μας παίρνουν ελεύθερα τον πλούτο μας. 
Ο κ. Καμμένος είναι παλιός γνώριμος της CIA. Όταν σπούδαζε στις ΗΠΑ Οικονομολόγος, φοιτούσε ταυτόχρονα και στο Πανεπιστήμιο που συντηρούσε η CIA. Πανεπιστήμιο για να αλιεύει πράκτορες. Όχι ότι όλοι οι απόφοιτοί της είναι πράκτορες, δηλώνουν φιλία. Ο Καμμένος δήλωσε φίλος το πολύ-πολύ. Επίσης στο κόμμα του είχε κατεβάσει ως υποψήφιο τον εκπρόσωπο της Γαλλικής Τραπέζης και ορισμένους μασώνους. Αυτά τα έχει αποκαλύψει ο Στρατηγός ε.α κ. Γ. Αϋφαντή.
Τώρα ορισμένοι φεύγουν, αποχωρούν, παραιτούνται. Μην αιφνιδιαστείτε αν δείτε 1ο κόμμα το ΣυΡιζΑ, 2ο τους ΑνΕλ και 3η την Χρυσή Αυγή. Είμαστε στην φάση της αλλαγής πολιτικού προσωπικού. Ο παλιός προδότης του Καραμανλή στις ΗΠΑ μαζί με τον Τζέφρυ Παπανδρέου (= Πάνος Καμμένος) θα κάνει ότι μπορέσει για να κρατήσει το κόμμα του ζωντανό, θα ανεβάσει τους τόνους για να φανεί ο λυτρωτής και ο ακέραιος και έντιμος πολιτικός. 
Πίσω από τους Ανεξάρτητους Έλληνες βρίσκεται ο Βουλγαράκης ή οι Αμερικανοί; Ερωτήματα θέτουμε και θα αποκαλύπτονται σιγά-σιγά τα σφάλματά τους. Ο λαός όμως πρέπει να ανταποδώσει "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι". 

Μην πιστεύετε. Σχέδιο εξαπάτησης του λαού. Ξυπνήστε συνέλληνες. ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου