Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΔΑΚΡΥΣΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ;

"Από τα παιδιά του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο, «Ελπίδα», άκουσε τα κάλαντα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μάλιστα, ο Κάρολος Παπούλιας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ακούγοντας τα κάλαντα, ενώ «βούρκωσε», μιλώντας με τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και έχουν τη βοήθεια του συλλόγου". Έγραψε μία εφημερίδα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα πρέπει να ξέρει ο Ελληνικός λαός, ότι έχει το δικαίωμα της αναπομπής ψηφισμένου νομοσχεδίου πίσω στην Βουλή για επανεξέταση. ΠΟΤΕ, δεν το έχει χρησιμοποιήσει. Δάκρυσε, δικαιολογημένα, για τα παιδιά αυτά που δυστυχώς είναι καρκινοπαθή. Έχει δακρύσει όμως και γι΄ αυτούς που δεν έχουν να πάρουν φάρμακα, γι΄ αυτούς που δεν έχουν να φάνε και να θρέψουν τα παιδιά τους, που δεν έχουν ρεύμα άδικα, για τους 3.000 αυτόχειρες. 
ΟΧΙ, ουδέποτε. Αντίθετα, αυτός υπογράφει την θανατική τους καταδίκη. Η τρόικα απαιτεί, η κυβέρνηση πραγματοποιεί, η Βουλή ψηφίζει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υλοποιεί δια της υπογραφής. Γι΄ αυτό και τα ΜΜΕ να μη ειρωνεύονται την κρίση και την μνήμη μας. Χθες από την πολλή την συναισθηματική προπαγάνδα που μας πούλησαν για τον Πρόεδρο Κ. Παπούλια θα έκλαιγαν κιόλας. 
Ας σεβαστούν τον Ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου